Mi az a jobber média? Amúgy unplug, nem plug out. Nagyon dolgozik rajta az EU hogy ez az általat említett előny, amit "békének" hívsz minél hamarabb megszűnjön. Amúgy a béke nem az EU (se nem Európa) vívmánya...mindegy...Nógrádi mindig is "nyugatos" szemmel analizált, szűrővel kell az öreget hallgatni, ebben egyetértek veled. Kint élsz UK ban hogy ennyire várod a Brexitet?
Baller média - 444, Index, 24 stb...
Jobber média - gyak az összes többi...
Elfogulatlan, centrál - max néhány önjelölt videós meg blogger. Nagyítóval kell keresni ezeket.
Nem, a béke az UN és az USA vívmány (béke, de nevezzük inkább számukra előnyös helyzet fenntartása), az EU pedig fenntartja a német-francia-UK nem öljük egymást hármas. Tetszik vagy nem, ezek az országok kavarnák a szart keményen (főleg a francosok), de így le vannak fogva (+ az így dől a lé miatt az EU által), szóval kavarásznak máshol (Afrika...). A jó életünknek mások isszák meg a levét évtizedek óta - én pedig nem vagyok idealista, elfogadom. Ők ugyanígy elfogadnák az én nyomoromat a békés jobb életükért. A győztes oldalra húzok ösztönösen.
Nógrádit én szeretem, nagyon okos forma, de pont ezért tudja, kinek kell megfelelni, hogy képernyőn maradhasson. BTW a helyében én ugyanezt tenném... de nem vagyok, így ugathatok szabadon
Brexitet itt már csak azért várja mindenki, hogy legyen vége ennek a mizériának. De már bánják, mert a fő gondot nem oldotta meg - a niggerek és arabok, pakik meg a többi ettől nem lett kevesebb. Rájöttek, a KE-k eltávolítása nem oldotta meg a dolgot, csak szarabb lett az élet valamivel. Csak az életbe nem vallanák be, hogy hülyeség volt (mert a brexit 100%ban bevándorlásról szólt, nem Brüsszelről meg a fizetésről oda. Csak lekvárok beismerni, mert a rasszizmus nyugaton felér a csecsemőgyilkossággal...)