Várjá várjá! A komcsik után a lányok a nyilvánossághoz fordultak? De miért nem a rendőrséghez?!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nemtom, de erős lehet...Vajon mi lehet ez a szer ?????
Brexitet itt már csak azért várja mindenki, hogy legyen vége ennek a mizériának. De már bánják, mert a fő gondot nem oldotta meg - a niggerek és arabok, pakik meg a többi ettől nem lett kevesebb. Rájöttek, a KE-k eltávolítása nem oldotta meg a dolgot, csak szarabb lett az élet valamivel. Csak az életbe nem vallanák be, hogy hülyeség volt (mert a brexit 100%ban bevándorlásról szólt, nem Brüsszelről meg a fizetésről oda. Csak lekvárok beismerni, mert a rasszizmus nyugaton felér a csecsemőgyilkossággal...)
Baller média - 444, Index, 24 stb...
Jobber média - gyak az összes többi...
Elfogulatlan, centrál - max néhány önjelölt videós meg blogger. Nagyítóval kell keresni ezeket.
Nem, a béke az UN és az USA vívmány (béke, de nevezzük inkább számukra előnyös helyzet fenntartása), az EU pedig fenntartja a német-francia-UK nem öljük egymást hármas. Tetszik vagy nem, ezek az országok kavarnák a szart keményen (főleg a francosok), de így le vannak fogva (+ az így dől a lé miatt az EU által), szóval kavarásznak máshol (Afrika...). A jó életünknek mások isszák meg a levét évtizedek óta - én pedig nem vagyok idealista, elfogadom. Ők ugyanígy elfogadnák az én nyomoromat a békés jobb életükért. A győztes oldalra húzok ösztönösen.
Nógrádit én szeretem, nagyon okos forma, de pont ezért tudja, kinek kell megfelelni, hogy képernyőn maradhasson. BTW a helyében én ugyanezt tenném... de nem vagyok, így ugathatok szabadon
Brexitet itt már csak azért várja mindenki, hogy legyen vége ennek a mizériának. De már bánják, mert a fő gondot nem oldotta meg - a niggerek és arabok, pakik meg a többi ettől nem lett kevesebb. Rájöttek, a KE-k eltávolítása nem oldotta meg a dolgot, csak szarabb lett az élet valamivel. Csak az életbe nem vallanák be, hogy hülyeség volt (mert a brexit 100%ban bevándorlásról szólt, nem Brüsszelről meg a fizetésről oda. Csak lekvárok beismerni, mert a rasszizmus nyugaton felér a csecsemőgyilkossággal...)
Elárulni a pártot?Várjá várjá! A komcsik után a lányok a nyilvánossághoz fordultak? De miért nem a rendőrséghez?!
https://444.hu/2019/03/07/fukuyama-...ege-nem-dania-hanem-olyasmi-mint-magyarorszag
"„Az a nyomasztó gondolatom támadt, hogy a történelem vége nem Dánia, hanem valami olyasmi, mint Magyarország.”
...
A mostani kijelentésével arra utalt, hogy lehetséges, hogy az illiberális rendszerek emelkednek felül a liberális demokráciákon. ..."
Hátha ez a joslata most be fog jonni.
https://444.hu/2019/03/07/fukuyama-...ege-nem-dania-hanem-olyasmi-mint-magyarorszag
"„Az a nyomasztó gondolatom támadt, hogy a történelem vége nem Dánia, hanem valami olyasmi, mint Magyarország.”
...
A mostani kijelentésével arra utalt, hogy lehetséges, hogy az illiberális rendszerek emelkednek felül a liberális demokráciákon. ..."
Hátha ez a joslata most be fog jonni.
Zseniális!Ez egy nagyon jó videó a tipikus "nyugati" képmutatásról:
(angol felirat van hozzá)
https://www.portfolio.hu/befektetes/merkel-johet-a-kozos-eu-s-repulogep-hordozo.317139.html
Talán ebbe a topicba vág leginkább. Miért érzem úgy, hogy megint mondtak egy nagyot.