<blockquote>Ha a nyugat túl akar élni akkor ezt kell elfelejteni, de nagyon gyorsan. Gonosz leszek de be kell vezetni a kollektív bűnösség elvét. Ha valakire a terrorizmusnak csak a gyanúja vetül azt minden pereputtyával hetedíziglen életfogytig internálni.
Én azt mondom, hogy te ilyen kommenttel gyanús vagy. Mehet érted a nagy fekete autó? Most helyben végrehajtsák az ítéletet vagy várjunk vele még két percet...? A rokonaid melyik végéről kezdjük a deportálás vagy kivégzést?
Mikor esik már le az ilyen kommentelőknek, hogy addig tűnik csak jó ötletnek ilyen - már elnézést - de ökörségeket írni, amíg véletlenül te is bele nem esel a szórásba és te is forgács leszel ahol lóbálják a fejeszét...?
Nagyon elkeserít, hogy egyesek ennyire könnyen radikális ökörségek áldozatai (?) lesznek és ilyen eszméletlen vad dolgokat képesek leírni...
Ne csak szélsőségekben tessék már gondolkozni. Az, hogy meg ez a felvázolt javaslat megoldaná a problémát úgy marhaság, ahogy van. Az IRA és a baszkok is öltek és robbantgattak, és egyik sem kintről vándorolt be és nema fenti intézkedések szüntették meg a problémát. Izé...</blockquote>
Akkor esnék bele a "szórásba" ha elmennék SZA-ba, nyitnék egy kálvinista líceumot és fennen hirdetném a keresztény hit fensőbbségességét, a muszlimok szolga voltát, kiknek kutya kötelessége engem és hittársaimat eltartani az olajpénzeikből. Tanítványaim meg időnként felrobbantanának pár olajsejket. Nem vagyok terrorista, nem ártok senkinek, nem is tervezek ilyet, de aki nekem vagy enyéimnek árt számoljon vele, hogy a fejsze elő tud kerülni. Hogy prüszkölsz a szabadságjogok korlátozásától? Hát én sem vagyok elragadtatva a nagy fekete autó gondolatától, de inkább az, semmint félkiló csapágygolyó a hasamba.
Másodsorban ezek a derék muszlimok jöttek Európába márpedig a vendég betartja a vendéglatú szabályait ha nem akarja, hogy kitegyék a szűrét. Vétettek a vendégjog ellen, számoljanak a következményekkel. Ma az asztalunkra sz...nak, holnap a szánkba? Aki az én házamba ilyet tesz örülhet ha saját lábán távozik és nem repül.
IRA, ETA, Vörös Brigádok, Fekete Szeptember, társaik. Az első kettő szabáságharcos szervezet volt akikkel részemről (különösen az IRA-val) valamilyen szinten szimpatizáltam. Most nem ölnek és robbantgatnak mert a rendszerek puhultával megszünt a társadalmi támogatottságuk. FSZ és VB ideológiai alapon terrorkodó barmok világmegváltó eszmékkel, rendszerek-múltával ők is kimúltak. Tessék mondani az iszlám fundamentalizmusnak mikorra fog megszűnni a társadalmi támogatottsága?
Ezek az egyletek különben minden brutalitásuk ellenére is jelentősen különböztek az iszlám terrorizmustól. Nem akarták ugyanis gyökerestül kiirtani az európai kultúrát. Céljuk volt az autonóm baszkföld az önálló és egységes Írország a szociális egyenlőség, a független Palesztina, stb. Nem akarták viszont ledönteni a Dávid szobrot, leverni a Sixtusi kápolna freskóit, tűzre vetni a Feszty Körképet és nem írták volna elő Rumcájsznak hogy sör helyet serbetet igyon Molnibalagenak meg hogy paprikás szalonna helyett kecskepörit egyen.. Nem akarták megsemmisíteni az európai kultúrát ami tetszik nemtetszik (részemről nem vagyok vallásos) a kereszténység csecsén nevelkedett.