Biden 11 milla illegálisa után a német helyi őrület: https://pestisracok.hu/itt-a-nemet-...vo-hivokent-vagy-nacikent-kezelik-ps-elemzes/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Berlin úgy döntött, hogy a haderő meleg tagjainak ( beleertve a volt NVA-t is) szimbolikus jóvátetelt fizet az elszenvedett hátrányos megkûlönböztetésért. A szimbolikus kártérités összege Eur 3000.
( Most leestem a szèkről a nevetéstől!).
Mindenki is buzi lesz.Berlin úgy döntött, hogy a haderő meleg tagjainak ( beleertve a volt NVA-t is) szimbolikus jóvátetelt fizet az elszenvedett hátrányos megkûlönböztetésért. A szimbolikus kártérités összege Eur 3000.
Mit KELL nekem csinalni a kuszafogu brusszelita utasitasara?
Mindenki is buzi lesz.
Ezek a bohózatok egy stand up esten okésak lennének, de ez ma Európa politikája. Pfejjj...
Nem is tudom. Szerintetek hogyan lenne lehetséges a magyar társadalomban elfogadtatni egy 2020-as választások utáni esetleges Huxit ötletét. Még mindig, minden negatívum ellenére igen nagy többségben vannak a maradni akarók.
Tulajdonképpen én is - minden sz@r ellenére - a maradásra voksolnék....de egyre jobban izgat a távozás gondolata. EZ már nem AZ, amihez csatlakoztunk anno...
Az a pár misi Euro megér egy nemzethalált?
Itt nem csak a pármilla € a tét. Nagyon a német iparba beszállításra van ráállva a gazdaságunk, és kicsinálnának minket bosszúból akkor azzal, hogy ellehetlenítenék a kereskedelmet. Jobb bent lenni, és húzni-halasztani, és az általuk adományként beállított amúgy bőven visszacsurgatott pénzeket elbukni, mint az ipari termelés nagyját, rengeteg munkahelyet is elbukni.Nem is tudom. Szerintetek hogyan lenne lehetséges a magyar társadalomban elfogadtatni egy 2020-as választások utáni esetleges Huxit ötletét. Még mindig, minden negatívum ellenére igen nagy többségben vannak a maradni akarók.
Tulajdonképpen én is - minden sz@r ellenére - a maradásra voksolnék....de egyre jobban izgat a távozás gondolata. EZ már nem AZ, amihez csatlakoztunk anno...
A portugál min. elnök szoci létére meglepően értelmes. Lásd a fenti cikket. Ez lesz az EU jövője. Két vagy többsebességes unió. Mi csak gazdasági uniót akarunk politikait nem. Aki olyat akar csináljon magának.Gazdaságilag még legalább egy évtizedig nem reális egy Hungxit. Bennt kell maradni ès belülről bomlasztani az EU-t. Adjunk Istennek hálát, hogy nem vezettük be az eurót. Az lenne a vegünk, teljesen kiszolgáltatva Brüsszelnek. Járna a szánk és máris nem jönne pénz az ATM-ből. Làsd Görögország.....
Itt nem csak a pármilla € a tét. Nagyon a német iparba beszállításra van ráállva a gazdaságunk, és kicsinálnának minket bosszúból akkor azzal, hogy ellehetlenítenék a kereskedelmet. Jobb bent lenni, és húzni-halasztani, és az általuk adományként beállított amúgy bőven visszacsurgatott pénzeket elbukni, mint az ipari termelés nagyját, rengeteg munkahelyet is elbukni.
Nem is tudom. Szerintetek hogyan lenne lehetséges a magyar társadalomban elfogadtatni egy 2020-as választások utáni esetleges Huxit ötletét. Még mindig, minden negatívum ellenére igen nagy többségben vannak a maradni akarók.
A portugál min. elnök szoci létére meglepően értelmes. Lásd a fenti cikket. Ez lesz az EU jövője. Két vagy többsebességes unió. Mi csak gazdasági uniót akarunk politikait nem. Aki olyat akar csináljon magának.
...
Ennek azért nincs realitása, mert akkor ugrik az ajrópaiegybesültállamok projekt.
Már pedig a tervezőknek nagyon viszket a segge, hogy ezt minél előbb létre kell hozni. ...).
Fejenként 30 rugó?Berlin úgy döntött, hogy a haderő meleg tagjainak ( beleertve a volt NVA-t is) szimbolikus jóvátetelt fizet az elszenvedett hátrányos megkûlönböztetésért. A szimbolikus kártérités összege Eur 3000.