Részben igazad van, de részben meg kell védjem Szájert. Már vissza akart vonulni 2019-ben, Orbán nyomására maradt. Nem volt nála jobb ember Brüsszelbe. Mondjuk függetlenül a nem hagyományörző szexuális életétől, nála felkészültebb ember Brüsszelben kevés van, nem csak a magyarokra gondolok, úgy összeségében. Nem véletlen ő írta a magyar Alkotmány jórészét is.
Van egy érdekes beadványa is. Tavasz óta illegitimek az Európai Parlament döntései, mert online üléseznek, ami nem felel meg az előírásoknak. Készítettek az eurokraták egy módosítást, de nem merik beadni, mert azzal elismernék, hogy illegitim tavasz óta a döntésjhzatal.
Ilyen ügyekben Szájer évek óta beszédesen hallgatott. Sztem aki kicsit is követte tudta mi a szitu.
Szal nem bort iszik, vizet prédikál.
A drog teszi érdekessé és kicsit hiteltelenné a sztorit. Mind a rendőrségi eljárás, nem volt drogteszt, mind hogy magával vitte. Ennyi nap után meg már bárki bármit mondhat rajta marad, hogy drogozott. Ezért akart teszteltetni, de elmaradt. És erre is építik a kampányt, ez volt a hibás rendőrségi eljárás célja.
Sztem OV kapott egy erős, de inkább elkeseredett üzenetet Merkeltől. Volt már rá több korábbi példa, ahogy írtam.
Mivel a buziskodás kint trendi ez nem üt, max. picit itthon, ezért kellett az ekit a táskájába tenni és a rendőröknek megtalálni. Szóbeli figyelmeztetést kapott a Covid szabályok megszegése miatt, de a táskáját átkutatják??? Hát....... Ha meg nála van, miért nem dobja el azonnal?? Ez alap, minden ilyen razziánál, hogy amire beérnek a zsaruk minden a földön van és semminek nincs gazdája.
Sztem célzottan utaztak rá és felpörgették a sztorit egy kis droggal. Ez német BND akció volt, ezt mindig ők intézik, ők vannak közvetlenül Merkel alá rendelve.