Eltévesztetted a házszámot haver, demokrata vagyok, nem liberális.
De a legnagyobb baj, hogy puszta tudatlanságból kevered a szezont a f@szommal: a muzulmán az mióta faji kategória?
Mindig az üléspont határozza meg az álláspontot: én a nyugati civilizáció gyermeke vagyok és a nyugati ember nem akar keleti módon élni.
Ha keleti emberek lakják be a nyugatot, akkor keleti normák (ideológiai és/vagy vallási diktatúra, feudális viszonyok, elnyomás, totális nyomor a társadalom 99%-a számára, urak és szolgák világa) fognak érvényesülni.
Értelmes európai, észak-amerikai, ausztrál, új-zélandi, tágabb értelemben izraeli, japán, dél-koreai vagy tajvani ezt nyilván nem akarja:
- ha ehhez kerítés kell tűzparanccsal a civilizációnk határán az iszlamista térfoglalók ellen, ám legyen.
- ha Leopard 2-est vagy Abrams-t kell adni az ukránoknak az oroszok feltartóztatására, ám legyen.
- ha Tajvant fel kell fegyverezni Kína gyengítésére, ám legyen.
Köszönjük szépen, nem kérünk a keletből, volt szerencsénk hozzá, először 150, aztán 45 évig, és a tapasztalatok enyhén szólva sem pozitívak: kipróbáltuk, nem saját akaratunkból, és kimondhatjuk, hogy kurvára nem jött be. Mi nem szeretnénk így élni. Pont. Aki idejön, és ránk akarja erőltetni, azt tudásunk és képességünk szerint minden lehetséges eszközzel el fogjuk takarítani az útból, vagy legalábbis megpróbáljuk. Vagy szerinted rögtön a totális kapitulációval kéne indítani?
Ettől függetlenül minden keleti és déli embert szeretettel várunk, aki a mi normáinkat és együttélési szabályainkat maximálisan tiszteletben tartva és azokat teljes mértékben elfogadva úgy dönt, hogy civilizációt vált, és a nyugati társadalom megbecsült tagjává válik. Ez a 1000 éves Szent Istváni eszmény.
És most markolj erősen a karfába! Egy igazi demokrata minden izmust írt, amit csak ér: legyen az nácizmus, kommunizmus dzsihadizmus, genderizmus, vagy wokeizmus. Egyre megy, minden normális nyugati civilizációban szocializálódott demokrata ezeket ott üti, ahol csak tudja.
Személy szerint én az utolsó töltényig hajlandó vagy harcolni a szólásszabadságért, a szabad választásokért, a jog előtti egyenlősségért, a szexuális szabadságért, a disznótorosért, az alkoholfogyasztás szabadságáért, a miniszoknyáért, a bikiniért és a többi nyugati vívmányért illetve alapjogért.
Pogány elvtárs, te ezt másként gondolod????