Öt év három hónapot kapott a német antifa-vezér, Lina Engel

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy kép az agyonvert berlini srácról...Mivel nem írják ki az elkövető, tippek?
![]()
Tragédia: meghalt a 15 éves német futballista, akit leütött az ellenfél játékosa - Nemzeti Sport
Nemzeti Sport Onlinem.nemzetisport.hu
Itt a progresszív nyugaton/EU értékek mentén komolyan mondom, buzinak kell lenni lassan ha valami pozíciót akarsz betölteni, mese nincsen![]()
Vállaltan homoszexuális államfője lett Lettországnak
Rinkevics ígéretet tett arra, hogy küzdeni fog az azonos nemű párok jogaiért.index.hu
Buzokrácia.Itt a progresszív nyugaton/EU értékek mentén komolyan mondom, buzinak kell lenni lassan ha valami pozíciót akarsz betölteni, mese nincsen! Nem tudom mi van a lettekkel, de hinni nem akarom hogy nem volt egy normális jelölt, aki pont nem kukipusziló manusként!
Mindenki megőrült!
Már szabadlábon is van, mert 30 hónapot töltött előzetesben stb.
Miért ne lehetne attól normális és jó államfő, hogy meleg?Itt a progresszív nyugaton/EU értékek mentén komolyan mondom, buzinak kell lenni lassan ha valami pozíciót akarsz betölteni, mese nincsen! Nem tudom mi van a lettekkel, de hinni nem akarom hogy nem volt egy normális jelölt, aki pont nem kukipusziló manusként!
Mindenki megőrült!
És azért lett ő az államfő, mert ő a legrátermettebb, vagy mert teljesíteni kell a melegkvótát? Nem az a baj, h mit csinál a 4 fal között. Szerintem pl Szájer is kiváló köztársasági elnök lett volna, leolvadt volna a libsik arca.Miért ne lehetne attól normális és jó államfő, hogy meleg?
Miért zárná ki?
Mi köze hozzá?
2bites baromság arról megítélni valakit, hogy milyen szexuális irányultságú,
vagy pl milyen vallású stb.
Nem gondolom, hogy nagyobb valószínűsége lenne annak, hogy 'kvóta', mint annak, hogy rátermett.És azért lett ő az államfő, mert ő a legrátermettebb, vagy mert teljesíteni kell a melegkvótát? Nem az a baj, h mit csinál a 4 fal között. Szerintem pl Szájer is kiváló köztársasági elnök lett volna, leolvadt volna a libsik arca.![]()
De meglepődtem ...Frankfurtban egy ifjúsági futballtorna elődöntője után verekedés tört ki a francia FC Metz és a német JFC Berlin játékosai között. Ennek során az egyik 16 éves "francia" játékos a már öltözőbe tartó 15 éves berlini Paul után szaladt, és ököllel csapást mért hátulról gyanútlan áldozata koponyájára. A német fiú olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe.
Gyilkosát előzetes letartóztatásba helyezték. Klubja, a Metz leszögezte, hogy nem ad ki információkat a személyéről és NEMZETISÉGÉRŐL. De a bűncselekmény jellegéből és a francia utánpótlás akadémiákon tapasztalható állapotokból nem nehéz kikövetkeztetni.
![]()
Fußballer (15) nach Prügel-Attacke tot: Berliner Klub trauert um Paul
Am Mittwoch wurde der Fußballer Paul (15) für tot erklärt. Die Trauer ist groß, auch bei seinem Ex-Verein BFC Dynamo.www.bild.de
FRISSÍTÉS: Azóta már az ügyvédje nyilatkozatából kiderült, hogy a gyilkos muzulmán vallású. (t-online.de)
Itt a progresszív nyugaton/EU értékek mentén komolyan mondom, buzinak kell lenni lassan ha valami pozíciót akarsz betölteni, mese nincsen! Nem tudom mi van a lettekkel, de hinni nem akarom hogy nem volt egy normális jelölt, aki pont nem kukipusziló manusként!
Mindenki megőrült!
Így van, nem azzal van gond önmagában hogy buzi, hanem hogy ahogy a cikkben írták, az egyik eleme a meleglobbi a programjának. Otthon azt csinál felőlem mindenki amit akar.És azért lett ő az államfő, mert ő a legrátermettebb, vagy mert teljesíteni kell a melegkvótát? Nem az a baj, h mit csinál a 4 fal között. Szerintem pl Szájer is kiváló köztársasági elnök lett volna, leolvadt volna a libsik arca.![]()
Én meg gondolom. Na most mi van?Nem gondolom, hogy nagyobb valószínűsége lenne annak, hogy 'kvóta', mint annak, hogy rátermett.
A fenti postokat elolvasva meg úgy tűnik nekem, hogy egyeseknek ez még mindig feldolgozhatatlan probléma.
Ettől még megmagyarázhatnád: mi lehet az oka annak, hogy egyes pozíciókban a lakosság körében előfordulónál sokkal magasabb arányban vannak jelen bizonyos jellemzők.Nem gondolom, hogy nagyobb valószínűsége lenne annak, hogy 'kvóta', mint annak, hogy rátermett.
A fenti postokat elolvasva meg úgy tűnik nekem, hogy egyeseknek ez még mindig feldolgozhatatlan probléma.
Az a macaron. A makaróni olasz étel.."A makaróni az egyik klasszikus francia sütemény, amely a középkori Európából származik. Őrölt mandulából, porcukorból, cukorból és tojásfehérjéből készül.
A mi kárunkra támogatják, eus polgárok kárára.Alszent faxok, a kijevi nyiltan naci rezsimet meg tamogatjak a sajat karukra is.
Semmi köze hozzá, csak nem mindegy, hogy mit domborított ki a székfoglalójában. A vallást meg ne keverjük ide, mert az is lehet tudni, hogy a m@svallásúak mit támogatnak gojföldön.Miért ne lehetne attól normális és jó államfő, hogy meleg?
Miért zárná ki?
Mi köze hozzá?
2bites baromság arról megítélni valakit, hogy milyen szexuális irányultságú,
vagy pl milyen vallású stb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..