Ami érdekes, a bankadó említése. Csak nekem tűnik úgy, hogy a mi lenézett eszközeinket kezdi el szép lassan mindenki használni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Papok napi szintű vegzálása is simán belefér náluk.Na megvan a napi mosolygás.
Eric Coquerel Francia balos politikus szerint, a sok motoros "városi rodeó"
az Tom Cruise és a Mission Impossible miatt is van.
(Tudni kell hogy Fro van ez is hatalmas probléma , az arab hülyegyerekek rengeteg balesetet okoznak a motorokkal idétlenkedve,
ha meg a rendőrség közbelép akkor tüntetnek meg törnek zúznak)
Miért van az hogy a legtöbb balos politikus ilyen bántóan ostoba?
Ha lenne türelmem simán össze tudnék hozni egy tucatnyi súlyos aranyköpést a francia balosoktól
Nyilvánosságra kellene hoznia az Európai Bizottságnak Ursula von der Leyen Európai Bizottság-elnök és a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla közötti SMS-eket, miután az Európai Törvényszék a Pfizergate-ként elhíresült ügyben az Európai Bizottság ellen ítélt. Az Európai Bizottság ugyanakkor még fellebbezhet az ügyben az Európai Bíróságon.
Kicsit off, de bébi azt is elhitte, hogy Szájer lecsúszott az ereszen...Még mindig nem értem, hogy ha csak egy taknyos zsepkendő volt, akkor miért olyan ijedten, rejtve próbálta elrakni, mint aki tudja, hogy nagyon rosszban sántikál?! Ugyanez igaz a nagy nehezen megválasztott Merz kollégájára is. Ha csak egy fülpiszkáló(?), fogpiszkáló lenne, akkor azt miért kell úgy takarni, meg rejteni, mintha egy atomfegyver indítókódja lenne?!
Lehet nem ide, de itt sincs rossz helyen.
Szabó József
Egy sztori két híradás… avagy hogyan nem tört ki a harmadik világháború ma hajnalban Tényleg nem értem az EU-t. Itt van ez a 17. szankciós csomag, amely az orosz ún. árnyékflottát vette célba. Még a...www.facebook.com
Ukránok...
![]()
Geopolitics Live
Ukrainian national charged with arson of PM Starmer's property The Metropolitan Police said Roman Lavrynovych was arrested after fires were set at a house and a car linked to Keir Starmer. Friendly fire? Boost us | Chat | Stickers |@geopolitics_livet.me
1, Ukrán állampolgár, de orosz nemzetiségű.Ez azért nekem gyanús, nem látok rá semmilyen értelmes indokot.
Ezek nyilván nekem is eszembe jutottak.1, Ukrán állampolgár, de orosz nemzetiségű.
2, Már van 1-2 halott rokona, és kezd elege lenni abból, h angolék az ő farkukkal verik a csalánt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..