Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közös európai hadsereg?
A Bundeswher alá integrált szövetségges csapatok (román, cseh, lengyel, holland, francia),
mire is emlékeztet ez engem???
Közös európai hadsereg?
A Bundeswher alá integrált szövetségges csapatok (román, cseh, lengyel, holland, francia),
mire is emlékeztet ez engem???
...és nagyrészt igaza lesz!Németországot nagyobb ellenségnek fogja kikiáltani
Ez az én félelmem is. S ha van isten, most már nem megyünk velük a vereségbe...Sokkal inkabb attol tartok, hogy neki fogjak zavarni az EU-t a nemetek vezetesevel az oroszoknak.
A japán nöket nem is említed ! Hogy tehettél ilyet. HUN mi volt egyik ösztönös megnyílvánulása!Bocsi, torteneszkent vegeztem, ES beszeltem errol orvossal (szoval interdiszciplinaris szakvelemeny ), hogy nem belterjesek. Altalaban csunyak a nok ott, oke, szerintem is. De ezt ugy hoztak ossze, hogy NEM belterjesek, egyszeruen ilyen nep, az angolok igy neznek ki, nekunk nem tetszik, kesz. Teljesen normalis populacio amugy (marmint leszamitva, hogy jobbara liberalis, de az mas tema). Nezd meg a koreaiakat: azokra aztan nem lehet mondani, hogy barkivel is keveredtek volna, megis mindenki oda van az ottani csajokert (kiveve a fenti bloggert). Megegyszer: az a 'kisebb lakossagu sziget' 65 millios. Hatalmas. Anglia amugy 4 millios volt a 15. szazadban, pont mint Magyarorszag.
Az megint csúnya verés lesz, az európai férfitársadalom - legalábbis a nyugati - kvára el van kényelmesedve, fogyasztásban feloldva, morális elvek híján, tesztoszteron-szint nélkül borítékolható a bukás.Sokkal inkabb attol tartok, hogy neki fogjak zavarni az EU-t a nemetek vezetesevel az oroszoknak.
Sokkal inkabb attol tartok, hogy neki fogjak zavarni az EU-t a nemetek vezetesevel az oroszoknak.
Örök és elpusztíthatatlan optimizmus!! Ha lenne Isten, biztos hogy ilyen lenne a világ és így működne?!!Ez az én félelmem is. S ha van isten, most már nem megyünk velük a vereségbe...
Idézet ebből a cikkből:
"A hidegháború alatt még 370 ezer fős Bundeswehr tavaly nyáron csak 176 015 katonából állt. A bevethető katonák száma azonban mindössze 7 ezer körül volt, míg Nagy-Britanniának 22 ezer, Franciaországnak pedig 30 ezer ilyen katonája volt. "
Ezt hogy kell érteni? Ennyi harcoló katonája lenne a németeknek, angoloknak és franciákbak? Mert ha ez igaz, akkor hozzájuk képest Magyarország nagyon is erős a szintén 7000-res bevethető sereggel.
Ha lenne isten, lenne sátán is, és örök harcban állnának egymással, tehát az a világkép sem csupa fehér, ahol játszik isten.Örök és elpusztíthatatlan optimizmus!! Ha lenne Isten, biztos hogy ilyen lenne a világ és így működne?!!
Háááát... Isten ugye mindenható (legalábbis az anyaszentegyház szerint), a sátánról egyházügyileg nem vagyok eléggé informálva, így nem tudom megjósolni az általuk vívott meccsek eredményét. Sátán őfelsége ráadásul tapasztalatom szerint itt jár közöttünk elég sokféle alakban.Ha lenne isten, lenne sátán is, és örök harcban állnának egymással, tehát az a világkép sem csupa fehér, ahol játszik isten.
Én sem vagyok vagyok egyházügyi szakember, de én látok jó embereket is köztünk, csak figyelni kell . "Félig tele vagy félig üres a pohár" tipikus esete ez...Háááát... Isten ugye mindenható (legalábbis az anyaszentegyház szerint), a sátánról egyházügyileg nem vagyok eléggé informálva, így nem tudom megjósolni az általuk vívott meccsek eredményét. Sátán őfelsége ráadásul tapasztalatom szerint itt jár közöttünk elég sokféle alakban.
Szerintem sokkal több a rendes ember mint a sátáni alkat, csak az utóbbiak gátlástalanok és célzatosan hatékonyabbak.Én sem vagyok vagyok egyházügyi szakember, de én látok jó embereket is köztünk, csak figyelni kell . "Félig tele vagy félig üres a pohár" tipikus esete ez...