De hat a pezsgo az oroszul sampany, sampanyszkoje... Megis mit irjanak ra?
Buzivíz bubikkal, pl.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De hat a pezsgo az oroszul sampany, sampanyszkoje... Megis mit irjanak ra?
Egy amerikai első csapás egyik kiemelt útvonala az Indiai-Óceán felőli támadás. Ez lehetetlenülne el, ha arrafelé erős orosz kontroll lenne.
Egyértelmuen a torokoknek hagyták hátra térséget. Ez nyilvánvalóbb tán nem is lehet.
Ugyan mitol erosodtek volna az oroszok, ha már jó pár éve példaul szanckiókkal sanyargassák a fegyveriparukat ...![]()
Hát, pedig a világ így működik. Nem csak nálunk, Nyugaton is. Pl. az USA átvágta a gordiuszi csomót, hivatalossá tette a lobbitevékenységet, adóköteles lett és egyben megszűnt a korrupció.
Igazságtalan? Az. Ismersz olyan országot ahol másképpen működik?? Még egy verziója van, ahol a hazai elit a külföldiek pincsije, nekik árusítja ki az országot, az ő érdekeikért dolgozik. Nah, lényegében ez volt az SZDSZ és az MSZP egy része.
Vallastási korrupció:
U.S. donates 500,000 COVID-19 vaccine doses to Moldova
https://www.baynews9.com/fl/tampa/a...ates-500000-covid-19-vaccine-doses-to-moldova
Sanyi BarkasovMai találós kérdés. Vajon ki látható a képen? A két tejes kanna ne tévesszen meg senkit
nem egy tipikus orosz gazdálkodó az "úriember"
![]()
Nekünk ilyen 240$-os szerződésünk van?Mindig is előnyösebb a Gazprommal kötött hosszú távú szerződés, amiben benne a gáz fix ára. Aki a Gazpromtól kapja a gázt 200-240USD/1000m3. Aki pedig piaci áron az 420-460USD/1000m3 fizet érte.
Bizony ő az, gondoltam. hogy egyből rávágodSanyi Barkasov![]()
Igen, hallottam, hogy az Afganisztán feletti uralmat a török és a magyar haderő veszi átNa. És akkor ennek implikációi: 1) A közép-ázsiai volt SZU tagállamok nem szeretnék, ha a talibán megtámadná őket, tehát behívják az oroszokat, magyarán Közép-Ázsia visszakerül az oroszokhoz.
2) Hogy a törökök mit szívnak közben Afganisztánban, az a kutyát nem érdekli. Illetve de. Kínát igen. Mivel Törökországnak ujgur-felszabadíthatnékja van, el lehet képzelni, hogy Kína mi mindent meg fog tenni Törökország szívatására Afganisztánban.
A Gazprom 2021-es költségvetése magában foglalja a külföldre irányuló gáz exportjának átlagos árát, ezer köbméterenként 170 dollárt (a Gazprom Európába irányuló értékesítésének több mint 80% -át különböző időalapú spot indexek szerint hajtják végre). A FÁK-országokba irányuló átlagos exportár - 240 dollár ezer köbméterenként.Nekünk ilyen 240$-os szerződésünk van?
Ha igen, akkor hol vannak az újságcikkek, hogy európában 420$-os gázár van, én meg ~383-at fizetek érte, mire ideér a kerítésen belülre konyhakészen?
tudna valaki az európai gázárak alakulásáról mondjuk 2 évre visszamenőleg valami cikket, grafikont, ilyesmit linkelni? Gyors guglizással csak használhatatlan szemetet találtam...
Remélem ebből az elmebajból nem lesz semmi, mármint hogy mi céltáblákat küldjünk Kabulba.![]()
Nem friss, de felmerült.Remélem ebből az elmebajból nem lesz semmi, mármint hogy mi céltáblákat küldjünk Kabulba.![]()
Ez nekem kicsit Ronisra sikeredett ! LOL
Gondolom valahogy így.![]()
Nekünk ilyen 240$-os szerződésünk van?
Ha igen, akkor hol vannak az újságcikkek, hogy európában 420$-os gázár van, én meg ~383-at fizetek érte, mire ideér a kerítésen belülre konyhakészen?
tudna valaki az európai gázárak alakulásáról mondjuk 2 évre visszamenőleg valami cikket, grafikont, ilyesmit linkelni? Gyors guglizással csak használhatatlan szemetet találtam...
Kifejtettem a véleményem a bemutatoról ami nem volt szép. Maga a hedtech sem csúcs 2042 höz képest. Ronis ? Te vagy egy vicc! Meg a t14 sel amit generációs ugrásnak tekintessz mint egy f35 vs f16 esetében.Ez nekem kicsit Ronisra sikeredett ! LOL
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..