Komoly kapcsolati hálóval rendelkezem oké?!?!Mutogatni mutogathasz bármit, de hogy ezt nyilvánosan átveszi e toled az ország legnagyobb kozjogi méltósága, no az már teljesen más káve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Komoly kapcsolati hálóval rendelkezem oké?!?!Mutogatni mutogathasz bármit, de hogy ezt nyilvánosan átveszi e toled az ország legnagyobb kozjogi méltósága, no az már teljesen más káve.
Inkább segbemászós, ahogyan próbalkoznak szinte mindenkire ráeroltetni valami ukrán teruletet ...
Súlytalan.
Ez a megoldás a válságra. Habár én létrehoznék egy Banderisztánt Galícia területén az lenne a régi Ukrajna a 2014-es rendezési tervem értelmében. A többi terület pedig visszanyerné történelmi nevét-Malorosszia, Novorosszia.
Az egész Kárpátalja a miénk, nincs osztozkodás!!!!Ez a megoldás a válságra. Habár én létrehoznék egy Banderisztánt Galícia területén az lenne a régi Ukrajna a 2014-es rendezési tervem értelmében. A többi terület pedig visszanyerné történelmi nevét-Malorosszia, Novorosszia.
Banderisztán csak és kizárólag a régi lengyel területek 1920-1939 között!Az egész Kárpátalja a miénk, nincs osztozkodás!!!!
Így van, szlovákok bekaphatják, lengyelek vigyék nyugodtan Kelet-Galíciát, a románok meg Észak-Bukovinát, miénk Kárpátalja, oszt cső.Az egész Kárpátalja a miénk, nincs osztozkodás!!!!
Az megvan, hogy teljes nyugai befolyás lenne és már középtávon egybesülne Lengyelországgal?Banderisztán csak és kizárólag a régi lengyel területek 1920-1939 között!
Csak magamat tudom idezni ezugyben:Az egész Kárpátalja a miénk, nincs osztozkodás!!!!
En mar mondtam, egy osszeomlas eseten Ungvar-Szarvashaza-Verecke-Okormezo-Kiralymezo-Korosmezo-Fekete TIsza vonalaig kellene a lakossag biztositasara bevonulni. A szlovakok meg a lengyelek marakodhatnak a felso csucskon (pl szlovakok a Vihorlat Ungvar feletti reszet, lengyelek meg a Havaskozt vinnek.)
Rumanoknak semmi. A szlovakoknak a kooperacioert azt a csucskot meghagyhatjuk.Így van, szlovákok bekaphatják, lengyelek vigyék nyugodtan Kelet-Galíciát, a románok meg Észak-Bukovinát, miénk Kárpátalja, oszt cső.
Helyesbítenélek, ukránok által bitorolt magyar területet.Inkább segbemászós, ahogyan próbalkoznak szinte mindenkire ráeroltetni valami ukrán teruletet ...
Mint egy falat kenyér!
Én nem sajnálom Szíjjártótól, de szerintem, az Ő szakmájában nem biztos, hogy egyértelműen "örülünk Vincent".
Azt akkor már Szovjetunió Hősének fogják hívni.Majd ha az Oroszország Hősét kapja, akkor tényleg aggódhatunk.
Az megvan, hogy teljes nyugai befolyás lenne és már középtávon egybesülne Lengyelországgal?
Lehet inkább Belorusszal kellene egyesíteni. Végülis az tulajdonképpen orosz-lengyelország szóval akár lehetne is.
A Szerájt kihagytadTöbbet kellett volna reszelgetnie a térképet a kopasznak, mert Germánia, meg Belgium, illetve jópár hely fehéren maradt, ahová beeték magukat a törökök...
Még a kispesti kebabos sincs bepirosozva.
Mondván úgyis visszakapjuk, mert utána ti jöttök?...A szlovakoknak a kooperacioert azt a csucskot meghagyhatjuk.
Szellemi fogyatékosok gyülekezete