Megint le vagytok maradva. Zelenszki értett a szóból. Egy órája azt mondta, nem zárja ki a donbasszi népszavazást.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még tegnap irányt változtatott és visszafordult.Mi a stájsz az "ukrán nemzeti öngyilkos hajóval"?
Van erre valami nemzetközi jog, hogy szomszédos országok mekkora haderovel lehetnek jelen a határaikon?
Tudom, a berlini fal, de azóta változott e valami?
Hogy lenne? Sovereignty 101 - a saját teruleteden azt csinálsz, amit te akarsz.Van erre valami nemzetközi jog, hogy szomszédos országok mekkora haderovel lehetnek jelen a határaikon?
Tudom, a berlini fal, de azóta változott e valami?
Nem donbasszi népszavázásról beszélt, hanem donbaszról való népszavazásról, azaz égészországosról - ami nyilván nem lenne kedvezo az orosz félnek (akár csak égy Krímrol szólo népszavazás, ami ugyan abban a kontextusban kerult szóba) ...Megint le vagytok maradva. Zelenszki értett a szóból. Egy órája azt mondta, nem zárja ki a donbasszi népszavazást.
Már volt népszavazás. Minek mennének bele?Nem donbasszi népszavázásról beszélt, hanem donbaszról való népszavazásról, azaz égészországosról - ami nyilván nem lenne kedvezo az orosz félnek (akár csak égy Krímrol szólo népszavazás, ami ugyan abban a kontextusban kerult szóba) ...![]()
Ez is valami elorehaladas, elmozdulas eredmenytol fuggoen. Bar hogy mennyire csaljak el az mas kerdes. Ukranoknal nagy hagyomanya van ennek, 2014 ota meg amugy is abszurdum ami ott folyik.Nem donbasszi népszavázásról beszélt, hanem donbaszról való népszavazásról, azaz égészországosról - ami nyilván nem lenne kedvezo az orosz félnek (akár csak égy Krímrol szólo népszavazás, ami ugyan abban a kontextusban kerult szóba) ...![]()
És lám megkezdődik Görögország leválasztása a nyugati kereszténységről. Úgy látszik belemegy a nyugat az ortodox államok egy akolba terelésébe. Ez nem is baj, mert teljesen más mentalitásuk van mint a nyugati keresztényeknek (a török gondolkodással egyezik a legjobban). Kérdés Románia. Vajon viszi az egész Erdélyt? Mi a véleményed Haubagoly?Oroszország megaprojektek megvalósításában érdekelt Görögországban és Törökországban – mondta a Kreml szóvivője
„Sok-sok orosz cégünk van, akik készek befektetni a görög gazdaságba” – jegyezte meg Dmitrij Peszkov.
![]()
Russia interested in implementing megaprojects in Greece, Turkey, Kremlin spokesman says
"We have lots and lots of Russian companies who are ready to invest in Greek economy", Dmitry Peskov notedtass.com
Haubagoi már hónapok óta nincs ittMi a véleményed Haubagoly?
Tudom, feltűnt nekem is ( de azért reménykedtem, hátha csak nem írogat, de azért olvasHaubagoi már hónapok óta nincs itt
Reméljük nem a covid környékezte meg…Tudom, feltűnt nekem is ( de azért reménykedtem, hátha csak nem írogat, de azért olvas).
Mi történhetett vele? Elvitte valamelyik szolgálat?
Az orosznak is jobb, ha stabil határa van a befolyási övezetnek. Ezért inkább akkor önálló semleges Erdélyben érdekelt.És lám megkezdődik Görögország leválasztása a nyugati kereszténységről. Úgy látszik belemegy a nyugat az ortodox államok egy akolba terelésébe. Ez nem is baj, mert teljesen más mentalitásuk van mint a nyugati keresztényeknek (a török gondolkodással egyezik a legjobban). Kérdés Románia. Vajon viszi az egész Erdélyt? Mi a véleményed Haubagoly?
Igen ez lenne jó nekünk is. A történelmi Erdély önállósága. Ezzel egy időben pedig a történelmi Magyarországból kiszakított területek (Párcium, Máramaros és Bánság) visszakerülnek jogos tulajdonosához.Az orosznak is jobb, ha stabil határa van a befolyási övezetnek. Ezért inkább akkor önálló semleges Erdélyben érdekelt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..