Ako majd még csiszolok ezen a képregényes módszeren,mert még nem elég tökéletes.
A nyugaton momentán egy hedonista őrület tombol.Van rá pénzük és idejük,hogy olyan hülyeségakkel foglalkozzanak,mint a gender klozett.(különben maga a gender szak egy komoly tudomány,a társadalomtudomány egy alágazata.A nemi szerepek társadalmakban és korokban változó helyét és viszonyait vizsgálja.Mivel elötte sose hallottam róla,ezért utána néztem,mi a fene az a gender szak).Kb ugyanolyan időszakos divathülyeség,mint a hippi örület volt.
Ismerve az orosz hibridhadviselés elméletét (ami különben se nem új,se nem orosz,ősidők óta ismert módszer,csak a technológia változott,fejlődott),BLM és LMBTQ agressziv megnyilvánulások mögött lehet akár FSZB aknamunka is.(Lenint a császári német titkosszolgálat támogatta,KGB meg a terrorcsoportok mellett mindenféle ilyesféle társadalmi felforgató csoportot is támogatott).Valódi társadalmi támogatottság nincs ezek mögött a hülyeségek mögött.Majd kifullad és elmúlik,mint a trapéznadrág meg a nyloning divatja.
Sokkal nagyobb probléma a népesség kicserőlédése.Ez viszont nem spéci nyugati probléma.Oo-ban ugyanúgy fogy az orosz,és itthon is fogy a magyar-folyamatosan nő a cigányság részaránya,ami egy másik kultüra térhóditása.Plusz valójában pártunk és államunk hoz be vendégmunkás migráncsokat,alapvetően szintén kulturidegen népelemeket.
Szerintem ezért a jóléti állam felel.Azthiszem Hayek jósolt ilyesmit,mivel az állami jóléti rendszerek élkényelmesititk a népet,és megölik a társadalmi vitalitást .
Szóval van baj csőstűl,csak tudni kéne rangsorolni,hogy mi a veszélyes betegség,és mi a múló nátha.
Egy valamit figyelmen kívül hagysz - ami történetesen "A LÉNYEG" lenne - és tulajdonképpen ebből levezethető az összes tévedésed is. Ez pedig az, hogy a "progresszív" mozgalmakban az idézőjelbe tett szócska azt jelenti: haladó. Azaz lényegében a megmaradási törvényük értelmében ezek nem vesznek el - hanem átalakulnak ...
Azaz ezek véletlenül sem "időszakos divathülyeség" -ek. A "hippi örület" -nek megvan a mai folytatása mind ahogy az összes múltbeli hasonló dolognak is. Igazából ahogy múlik az idő egyre inkább az "őrület" része domborodik ki. Az meg, hogy ki mit visel az a lőtéri kutyát sem érdekel - tegnap "trapéznadrág meg a nyloning" ma ez holnap akármi. Az "őrület" része viszont nem múlik el - sőt egyre fokozódik ...
A gender résznek ne csak "nézz utána", hanem olvasgass is pár ilyen tudományos művet. Én megtettem. A legnagyobb tudósok munkái kb. olyan szinten, hogy ha én azt a '90 -es évek közepén műszaki iskolában TDK munkaként tettem volna le az asztalra, akkor kib@sztak volna, mint macskát sz@rni ... Nulla tudományosság, akár mondaton belüli önellentmondások, logikátlan és következetlen, igénytelen fosok ... Persze az egész fényét emeli az, hogy jól körbehivatkozzák egymást meg központilag rendkívül erős támogatottsága (itt anyagira is gondolok) van.
OK, nyissunk egy erős feltételezéssel a példa kedvéért. Tegyük fel, hogy a "gender, BLM és LMBTQ" az konkrétan "FSZB aknamunka". Akkor azt mondanám, hogy valami félelmetesen zseniális. A teljes nyugat USA, EU -stól meg összes meghatározó országustól, továbbá összes multinacionális vállalatostul meg a teljes oktatásra rátelepedve stb. stb. Tényleg?
Írsz egy érdekes dolgot: "Valódi társadalmi támogatottság nincs ezek mögött a hülyeségek mögött." (egyébként idáig egyet is értünk) Az érdekes ebben az, hogy ott a fényességes nyugaton mégis nyomják a népre, mintha muszály volna. Fullba tolja a politika, kötelező az oktatásban, nem értesz egyet vele, akkor véged, mint a botnak és tolják rád minden csatornán. Persze hozzánk is dől ez a hülyeség nyugatról, de alapvetően mégiscsak a vajda autoriter "dittatúrája" küzd azért, hogy ez - amennyire lehet - maradjon választható opció mindössze (és ne kötelező legyen). Érdekes - nem? Ott nyugaton nincsen választási lehetőség ...
Azaz ez vastagon "veszélyes betegség" kategória és nem "múló nátha".
Aztán írod most is, hogy "Sokkal nagyobb probléma a népesség kicserőlédése.". Írod, hogy "nő a cigányság részaránya" meg pártunk és államunk hoz a nyakunkra pártízezres nagyságrendben pl. uki melósokat stb. Most azt a részét hagyjuk is, hogy ezeket Te pl. hogy oldanád meg, vagy éppen az olyanokat, hogy tágabb értelemben vett környékünkön messze nálunk a legkisebb a kivándorlás (még Nyugat-EU között sem rossz) vagy éppen nő a fertilitás (ezen belül pont a magyar rész) stb.
A lényeg, hogy mit segítene ezen a "népesség kicserőlédése" dolgon konkrétan, ha pl. "c kérdésen" meg a vendégmunkásokon felül (!!) további mondjuk többmilliós nagyságrendben saját nyelvén is analfabéta, dolgozni nem tudó és nem akaró tömegeket kényszerbetelepítenénk. Természetesen ingyen lakás+rezsi, ingyen EÜ, ingyen minden mellett mondjuk havi többezer Eurós apanázzsal (a ceh -et természetesen a "bőgatyások" -ra terhelve). Akár e mellé tehetjük az arab feliratokat a sztrádán dolgot is amit fel szoktál hozni. Na ez az a kérdésre történő válaszolás az amit pl. Te is kerülni szoktál, mint a pestisest. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez hogyan oldaná meg a "népesség kicserőlédése" dolgot ... Ez tényleg segítene rajtunk? Mit oldana meg? Más részével tényleg ne foglalkozzunk - csak ezzel a "sokkal nagyobb problémával" ...
Az én véleményemet azért melléteszem. Ez valójában konkrétan a mi gyors lecserélődésünket oldaná meg. Persze az "O1G kérdést" is megoldaná - de ahogy írtam ezzel a részével se foglalkozzunk most. Csak a "lecserélődés" részt boncolgassuk ...