Elvont,különben senkit nem érdeklő célokért küzdő csoportocskák mindig voltak,és mindig lesznek.És ellenérdekelt hatalmak mindig is felhasználták őket zavarkeltésre.Lenin is egy ilyen csoportocska vezér volt-csak a káoszban aztán naggyá lett.Némi kis támogatás,helyzetbe hozás,és a többit már elintézi a szenzációhajhász média.Anno a KGBnek külön osztály foglalkozott ilyesmivel.
Orbán ugyan úgy politikai haszonszerzésért (és a politikai hatalom birtoklásával szerezhető anyagi haszonért) nyomja az antibuzi propagandát.Valójában biztos lehetsz benne,hogy nem Szájer volt az egyetlen fullbuzi a bandában,van ott még bőven.(és Szájer nem is csak simán volt buzi,még abban is eléggé deviáns volt.).
Buzik mindig voltak,és lesznek is.De heteróban is van éppen elég deviancia.Én speciel nem csak a Kék Osztriga bárba nem mennék be,de az SM klub korbácsos domináit is kihagyom.Amig ezzel a köz nyugalmát nem zavarják,közbotrányt nem okoznak,magánügyük.Kb mint a nudista strand.Ki nem akar nudizni,ne menjen oda.Ki meg kijön onnan,azt illő módon felöltözve tegye.Pont.Egy politikai haszonszerzés okán buzikra kihegyezett gyermekvédelmi törvényre meg nincs szükség.Gyermekvédelmi törvényre van szükség,az meg van.
Tulajdonképpen szerintem semmiféle extra külön törvényre nincs szükség.Heterókra,homárokra ugyan azok a törvények elegendőek,általánosságban.sem negativ,sem pozotiv diszkriminációra nincs szükség (én spec mindenféle pozitiv diszkriminációt elvből ellenzek.Ami egy kissebbséget pozitivan diszkriminál,az negativ diszkrimináció a többségnek.Legyen csak simán jogegyenlőség,és a valós tehetség,szorgalom,munka,az érdem döntse el az érdemességet)
Megvallom,egyetlen genderszakos dolgozatot sem olvastam el.De az nke hadtudományi doktori dolgozatait szoktam olvasgatni.és van közük bőven olyan,mit simán józan paraszti ésszel bármelyik fórumtag hülyeségnek,sőt,aktuális hatalom seggének a nyalásának tekintene.
A demográfiát most vállasszuk le,mert szerintem annak megoldása egy nehéz dolog lesz.Ha belelendülük,a Vasembertől alighanem arra is kapunk egy külön rovatot.Én személy szerint Hayekkel értek egyet,hogy a jóléti állam a szocializmus melegágya.és a szocializmus társadalmi erózióhoz vezet,minden téren.
A migráncsokat,kik ellen nagy garral tiltakozott,valójában befogadta államunk és pártunk-még többet is mint amit a megvétózott kvóta előirt volna.Én meg tényleges EU előirásként olyan jóléti ellátási kötelezettségről,mint amit a propi mond,nem tudok.Ötletelések ugyan folytak,de tényleges előirások soha nem voltak,és komolyan fel se merültek e tekintetben.Nem is lehetne.Ahoz elöbb az egységes EU minimálbért kellene bevezetni,hisz a legtöbb országban ahoz viszonyitva állapitják meg a segélyeket.
Nyugaton pont ugyanazért kell a bevéndorló (migráns) munkaerő,amit a hazai viszonyokra is irsz-mert nincs elég helyi.Csak nálunk az is benne van,hogy kiengedik az amúgy is fogyó magyart,nem fizetik meg jobban,hogy maradjon,inkább hoznak be occsó ázsiait.És az ázsiai már nem a határon átjáró vendégmunkás,hanem igenis a migráns kategóriája.
Ez különben éngemet kifejezetten emlékeztet arra,mikor Werbóczy szellemében csak saját magukra korlátozva a Magyar Nemzet fogalmát,a jobbágyot,parasztot a nemeztből kizárva,lecserélték a magyar parasztot oláh jobbágyra.Mert az nem lázadt,nem lázadthatott az ellen,hogy kizárják a Magyar Nemzet fogalmábol.És ami régen Trianonhoz vezetett,az most sem fog máshova vinni,a viz mindig lefele folyik.
Ez komolynak vicc,viccnek meg komoly.
Válts belfoldre, aludj otthon esténként, beszélgess emberekkel, menj kocsmába, sportolni, bármi, nagyon ártalmas a magány,láthatóan.
Kedvellek amúgy, de legalább a tényeket vedd figyelembe.
Néha.
Ui:ha le fidesz trollozol, lehúzlak a következo tavaszi nap fordulókor udvozlendok listájáról.