Már most elkezdet tombolni a raszputyica:Megvan a megoldás az orosz invázió megakadályozására. Több tízezer fős melegfelvonulásokat kell szervezni Ukrajnában, attól majd felolvad a talaj.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már most elkezdet tombolni a raszputyica:Megvan a megoldás az orosz invázió megakadályozására. Több tízezer fős melegfelvonulásokat kell szervezni Ukrajnában, attól majd felolvad a talaj.
Én attól sokallok be, hogy annyira terméket csinálnak mindenből, hogy már olyan, mint ha nem hír lenne vagy történés, hanem valami sportverseny, minden "race",Ha agyhalált akarsz kapni kapcsolj a CNN-re,
értem én hogy nincs pénz de hogy futoárkokat se tudjanak normálisan csinálni miközbe vólt rá közel 8 évük...
USA leendő szövetségesei egy nagy háborúban:1. Kína, Irán, Észak-Korea és még van néhány a tarsolyban, ha szükséges.
2. No.1 Atomhatalom
Ki lehet próbálni. Különben a nagy balhé alatt kiderülne, hogy kik az USA elszánt szövetségesei.
Rohadt rasszisták...Én attól sokallok be, hogy annyira terméket csinálnak mindenből, hogy már olyan, mint ha nem hír lenne vagy történés, hanem valami sportverseny, minden "race",
race to 270, stb.,
a legújabb:
"race to acert a war"
Nadjon rossz példák...köhh..Texas...köhh
+ németek, az utolsóUSA leendő szövetségesei egy nagy háborúban:
- Románia (mert csak így garantált a lopott szajré megtartása, azonban ha úgy hoznák a körülmények, sec perc átállnának - vagyis olyan szövetséges, hogy nem szövetséges),
- Lengyelek (államiságuk is múlhat egy USA bukáson, igaz ők az utolsó négyzetméterig kitartanának, szemben a románokkal),
- Anglia (birodalmi álmokat kerget, az újraosztástól reméli azok beteljesülését),
- Japán (Kínától és Koreától való félelem állna USA oldalra, de csak addig amíg nem kellene partra szállni Ázsiában),
- Ausztrália (Kínai veszélytől tart, USA védelemben reméli megtartani és kiterjeszteni lokális gazdasági pozícióit).
Kb. ennyien lennének, ha jól számoltam.
A többi "szövetséges" valami okot keresne a be nem avatkozásra. Főleg az európai országok.
Az atlantistákkal nem szövetségesek, pedig mélyen kussolnának.
Ha jól számolok, ez az amivel az USA gazdálkodhat.
Texas tényleg az.Miért is?
"jelentékeny része légköri robbantás volt"Nem emlékszem pontosan, hány nukleáris robbantást produkált eddig az emberiség, de azt tudom, hogy több százas nagyságrendben robbantak már atomtöltetek szerte a bolygón és a robbantások jelentékeny része légköri robbantás volt, mégsem élünk nukleáris télben. A nevadai sivatag vagy a kazah pusztaság fölött felrobbanó atomfegyver ugyanakkorát szólt volna Kazany vagy Chicago fölött is. Az elhamvadó városokból persze több hamu szóródna ki a légkörbe, de én kétlem, hogy egy NATO-orosz atomháború MINDENT elpusztítana a bolygón.
Krakatau 1883-as vulkánkitörése a hirosimai atombomba energiájának kb ötezerszeresét produkálta, dőlt a légkörbe a por, korom meg a vulkáni gázok és a bolygó légköre érezhetően hűlt is valamennyire, globálisan több, mint 1 fokkal a következő évben és kb. 5 év alatt állt vissza a normális légkör. Megfordítva viszont... ha 5000 hirosimai atombomba sülne el egy NATO-orosz atomháborúban a bolygó északi féltekén - ami azért iszonyúan brutál, sok százmillió életet követelő megahalál pusztítás - akkor sem következne be a nukleáris tél, "csak" hűlne 1-2 fokot a klíma pár évre.
Texas jó példa Donbaszra.Texas tényleg az.
10 v 1-ben éltek amerikaiak amikor elszakadtak Mexikótól és háborúztak is a függetlenségére, majd megszavazták a csatlakozást.
Akkor Utah már jobb példa.
Talán el kellene olvasni a vonatkozó történelmet...Miért is?
Hawaii jobb lett volna mondjukTalán el kellene olvasni a vonatkozó történelmet...
Pár évig francia gyarmat, utána valami 130 évig spanyol gyarmat, utána 15 évig Mexikó... utána jöttek a helyi szakik, és kikiáltották a Texasi Köztársaságot. Amit 9 év után annektált az USA.Talán el kellene olvasni a vonatkozó történelmet...
Ezen mit kéne látni?Kaptam egy videot.
Harkov pláza per pillanatban.
Amit tegnap írtam, hogy semmilyen háborús hangulat nincs.Ezen mit kéne látni?