első körben Majdan-ra akartam utalni egy Budapest 1.0-val,de azt szerintem nem értették volna sokan .. így maradt a "magyar tavasz" ..
ha bekövetkezne ez a nem várt forgatókönyv,hát lehet az első sorban mennék én is,és rám is azt mondanák hogy felforgató csőcselék .. de véleményem szerint eleget türt már ez a nép töröknek,labancnak,fasisztának,kommunistának,és ideje lenne hogy végre a saját lábunkon álljunk meg ! A mai magyar belpolitikában sok politikusban él az a meggyőződés hogy a nyelvének,mindig egy idegen seggben van a legjobb helye,de a köznép szerintem a szájában szeretné inkább tartani. Egyik barátom mondását idézve, azt el kell tűrnünk ha leszar egy galamb,de hogy ezt valaki mosolyogva el is kenegesse rajtunk azt már nem. Az hogy te nem szeretnél Szíriát,Líbiát,Ukrajnát az egy dolog,mert senki nem szeretne .. viszont amit ezek felvázolnak azt se szeretné senki .. viszont mindennek meg kell fizetni az árát. (én speciel lassan közeledve az 50-hez nem látok különbséget aközött,hogy most Brüsszelből diktálnak,azelőtt meg Moszkvából diktáltak .. persze lehet itt párhuzamot vonni,hogy ez jobb mert az milyen volt .. aha .. de a lényegen változtat ? )