Gondolod, hogy csak a rum beszélt belőle, a szivarfüst mögül?Olyan rummal és szivarral nekem is menne
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolod, hogy csak a rum beszélt belőle, a szivarfüst mögül?Olyan rummal és szivarral nekem is menne
Fene a gusztusodat.Anno Nyers Rezsőt néztem a parlamenti közvetítésben.
Nem tudom miért.
… lett volna más, akit a németek odadelegálnak?A bolsevizmus /+marxizmus, és trsai/ nem egy ember.
Ha ő nem ,akkor lett volna más.
Inkább az, hogy magamat ismerve egy kis rum és szivar társaságában beszédesebbé válik az emberGondolod, hogy csak a rum beszélt belőle, a szivarfüst mögül?
Arra utaltam, hogy ha a németek nem 'delegálnak' oda vkit, akkor is lett volna valaki más.… lett volna más, akit a németek odadelegálnak?
Arra utaltam, hogy ha a németek nem 'delegálnak' oda vkit, akkor is lett volna valaki más.
Ja, vagy a mensevikek, eszerek meg bárki, akárki aki nem túl sz@r szónoknak és össze tudja fogni legalább egyA bolsevikok támogatottsága minimális volt. Csak sokkal szervezettebbek és brutálisabbak voltak mindenkinél. Persze ha a németek nem küldik Lenint, akkor is ott lett volna Trockij, akit a new yorki Warburgok pénzeltek.
Az angol leirat, hivatalos forrásból:Angolul. Majd feldobom a leiratát is, ha meglesz.
Nem propaganda, ez az amerikai rendszert kigúnyoló videó.Orosz propagandavideó, van némi igazság benne:
Kőtözzön usákiába az akinek két anyja van!Orosz propagandavideó, van némi igazság benne:
Manapság ez már nem lehetetlenKőtözzön usákiába az akinek két anyja van!
Te miről beszélsz? Az északi hajózási útvonalak biztosításáról van szó. Amely útvonalak az éghajlatváltozás miatt egyre rentábilisabbak. Hülyék lennének nem használni.Akkor nagyjából ennyit is az Arktisz környezetének védelméről.
Minek is az... nincs még elég nagy gáz így is.
Én arról, amiről mindenki, hogy mennyire rá lesz erre baszva, hogy előbb csak ez, aztán majd a földgáz meg az ez+az.Te miről beszélsz? Az északi hajózási útvonalak biztosításáról van szó. Amely útvonalak az éghajlatváltozás miatt egyre rentábilisabbak. Hülyék lennének nem használni.
Hogy mi van?Én arról, amiről mindenki, hogy mennyire rá lesz erre baszva, hogy előbb csak ez, aztán majd a földgáz meg az ez+az.