Már elnézést, de nem 2022. február 24.-én kezdődött ez az egész, akkortól már csak a nagyon kemény folytatást látjuk. Ha szerinted onnantól kell mindent számolni, akkor fordítva ülsz a lovon. Az amerikai szenátor is nyíltan megmondta, hogy az előzmények után nem volt más választása az oroszoknak. Sokkal többről van szó. Nyíltan beszélnek róla a nyugati politikusok, hogy az oroszokat hogy verték át, kihasználták a jóhiszeműségüket. Már a szankciókat is kidolgozták előre, nem véletlenül.Már elnézést de mindha Oroszok kezdtek volna háborúba. Ők és a slepjük akik ezt támogatják arogánsak. Nem aki kevesli amit a NYat ad főleg, hogy finoman szólva lenne mit.
---
@Wilson Nagyon kemény/abszurd amikor Németben ahol átlag 4-5*ös fizuk vannak egy Lidl olcsobb mint felénk.
A fegyveres konfrontáció alacsonyabb intenzitással, kisebb területen már több éve tartott. Ez lett egy sokkal nagyobb területen nagy intenzitásúvá téve. Azért vagy arrogáns többed magaddal, mert ezeket ignorálod a saját szempontod alapján. Nem csak nézni, látni is kellene.
A nyugati "álomvilág, jóléti társadalom" meg elkezdett recsegni, ropogni. A virtuális GDP-vel még kitart egy ideig a lendület, a világ nagyobbik részének a lerablását kicsit túltolták. Nagy árat fognak fizetni érte. Németországban 7% az ÁFA, nálunk 27%, ezért drágább a Lidl is nálunk. Hiába dolgozunk többet, nem ez számít, sajnos. Régebben dolgoztam Ausztriában, hiába dolgoztam minimum 2x annyit, mégis harmadát kerestem, mint az osztrák.
Amíg az EU-ban leszünk, ilyen "politikusi elittel" megáldva, nem is fog változni gyökeresen a helyzet. A látszólag szép gyümölcs belülről már rohad, rendesen. A FOS média, meg a pénzügyi elit sz@rkavarása egy darabig még eltakarhatja a valóságot, de a bili nemsokára kifog borulni.
Élvezd még ki németben a "jó világot" egy ideig, a visszaszámlálás már elkezdődött.