Wilson! A topik nem Boki emberi jellemvonásainak elemzése témakörben indult. Mellőzd léggyszíves. Ha emberi jellemvonásokon szeretnél töprengeni, akkor ajánlom a szavahihetőség kérdéskörét. Tudod... volt aki azt írta többet ide nem ír.
Köszönöm.
Ezt benézted, ugyanis egy szóval sem említettem vagy bármilyen módon is minősítettem boki emberi jellemvonásait a kommentemben.
Amúgy , hogy telt az egy hónapos kizárásod amit azért kaptál mert egy jót propagandistáztál? Remélem kicsit elgondolkoztál azon , hogy nem kéne túltolni a biciklit a fórumon, bár ahogy elnézem te nem tanulsz semmiből, hiszen ahogy visszatérhettél a fórumra egyből megtaláltál....
Amúgy segíts ki volt az aki azt mondta, hogy többet ide nem ír? Mert én biztos nem állítottam ilyet...
Azt írja, hogy nem kötelező érvényű. Melyik szó nem világos számodra?
Beszélni akkor nem lesz miről, ha véget ért a történelem...
Van itt azért más is,,,
Az
orosz–ukrán barátsági szerződés, teljes nevén
Barátsági, együttműködési és partnerségi szerződés Ukrajna és az Oroszországi Föderáció között (
ukránul:
Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією, oroszul:
Договор о дружбе, сотрудничестве и партнёрстве между Российской Федерацией и Украиной) nemzetközi szerződés, amelyet 1997. május 31-én írta alá
Ukrajna és
Oroszország elnöke. A szerződés rögzíti a két ország stratégiai partnerségét, a határok sérthetetlenségét, és az országok területi egységének garantálását.
A szerződést tíz évre kötötték, és a 40. cikkelye rögzíti, hogy tíz év után automatikusan meghosszabbodik, amennyiben egyik fél sem jelzi a szerződés megszüntetésére irányuló szándékát. Ennek megfelelően a szerződés két alkalommal hosszabbodott meg automatikusan.
A
Krím 2014-es orosz megszállása és a
kelet-ukrajnai konfliktus miatt, melyek során orosz részről a barátsági szerződésben megfogalmazott elveknek ellentmondva Ukrajna határainak és területi egységének sérthetetlenségét figyelmen kívül hagyta Oroszország,ezért Ukrajna 2018 őszén jelezte, hogy nem támogatja a szerződés 2019-es megújulását.
Gyúrjál rá nyugodtan. Szerintem elsősorban a gerinc stabilitását adó izmokat fejleszd.
Nem azt írta, hogy értelmesnek tekinthető saját véleményt nem ír?
Íme az élő példa, hogy a frappáns válaszok terén még van hova fejlődni.
Mindig jókat derülök azon amikor valaki megpróbálja magára erőltetni az intelligens és korrekt vitapartner álcáját de aztán rövid időn belül kiderül , hogy ebből semmi sem igaz, úgyhogy szerintem ne erőltesd a dolgot, mert jól láthatóan csak káros mentális folyamatokat eredményez nálad
Wilson: "Akkor a száraz tények, Ukrajna 1991. augusztus 24-én kikiáltotta a függetlenségét, 1994-ben Ukrajna, Oroszország, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia aláírták a
budapesti egyezményt az ország területi integritásának védelméről.Ezek után nincs miről beszélni , hiszen Oroszország hivatalosan is elismerte a független Ukrajnát annak területi integritását illetve határait..."
Ez egy nemzetközi egyezmény volt, ugye? Kb. mint a Minszk1 és a Minszk2. Ezt számokéred az oroszokon, azokat meg diszkréten negligálod? Vagy az egyezmények csak akkor betartatandók, ha azok az atlanti érdekek szerint működnek?
Egyébként az a bizonyos "Budapesti egyezmény" anno nem orosz, hanem amerikai kezdeményezésre jött össze, és nem Ukrajna "területi integritása" volt a fő célja, hanem a terület atomfegyver-mentessé tétele. A jenkik attól voltak becsokizva, hogy az ukrán korrupció atomfegyverekkel kezd üzletelni a közel-keleten. Csak közben jött(csináltak) egy Majdan(t), és így már más a hangsúly...
Ettől még Oroszország hivatalosan is elismerte Ukrajna függetlenségét és területi integritását...
De mint írtam van itt más is...
Az
orosz–ukrán barátsági szerződés, teljes nevén
Barátsági, együttműködési és partnerségi szerződés Ukrajna és az Oroszországi Föderáció között (
ukránul:
Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією, oroszul:
Договор о дружбе, сотрудничестве и партнёрстве между Российской Федерацией и Украиной) nemzetközi szerződés, amelyet 1997. május 31-én írta alá
Ukrajna és
Oroszország elnöke. A szerződés rögzíti a két ország stratégiai partnerségét, a határok sérthetetlenségét, és az országok területi egységének garantálását.
A szerződést tíz évre kötötték, és a 40. cikkelye rögzíti, hogy tíz év után automatikusan meghosszabbodik, amennyiben egyik fél sem jelzi a szerződés megszüntetésére irányuló szándékát. Ennek megfelelően a szerződés két alkalommal hosszabbodott meg automatikusan.
A
Krím 2014-es orosz megszállása és a
kelet-ukrajnai konfliktus miatt, melyek során orosz részről a barátsági szerződésben megfogalmazott elveknek ellentmondva Ukrajna határainak és területi egységének sérthetetlenségét figyelmen kívül hagyta Oroszország,ezért Ukrajna 2018 őszén jelezte, hogy nem támogatja a szerződés 2019-es megújulását.
A helyzet a következő Putyin miután úgy látta, hogy Ukrajnát nem tudja békés úton Oroszország részévé tenni ezért 2014-ben elcsatolta tőlle a
Krím -félszigetet polgárháborút szított és támogatott Donyeckben és 2022, február 24-én katonai erővel is megtámadta Ukrajnát, egyértelműen ő az agresszor ebben a háborúban.