Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs VK-m, lehet másnak sem, akkor ez az gondolom:Az orosz védelmi minisztérium felvételeket tett közzé a Palau lobogója alatt az ukrán Izmail kikötőbe hajózó teherhajó ellenőrzéséről, amelyet augusztus 13-án állítottak meg.
VK | VK
vk.com
Hát ez egy beismerés, hogy Te nem Magyarországról irogatsz, mert itt még nincs letiltva a VK csak rá kell kattintaniNincs VK-m, lehet másnak sem, akkor ez az gondolom:
Hát ez egy beismerés, hogy Te nem Magyarországról irogatsz, mert itt még nincs letiltva a VK csak rá kell kattintani
Nem azt irta, hogy nem megy nala, hanem „Nincs VK-m“.
Hát, Te meg hülye vagy csak nem pörögsz.Hát ez egy beismerés, hogy Te nem Magyarországról irogatsz, mert itt még nincs letiltva a VK csak rá kell kattintani
A Youtube sem kell hogy a gépeden állandóan ott üljön programként. Ez ugyanaz..
Elég egy böngészőben rákattintania. Ha ott nem megy - országában tüzfalakkal blokkolják a NET szolgáltatók.
Természetesen :d Bárkinek alanyi joga hülyének lenni, angolhülyének lenni azért kell némi elhivatottságNincs VK-m es egy rakat videot nem tudok megnezni masokat meg igen… amugy tok nyilvanvalo mas topicokat olvasva, hogy Magyarorszagrol ir.
Ps. en ahogy latom BP kornyeken is boven joga van az embernek hulyenek lenni es britkent paradezgatni olasz kerekparokon almodozva… igaz-e Sir?
Természetesen :d Bárkinek alanyi joga hülyének lenni, angolhülyének lenni azért kell némi elhivatottság
Bearanyozod az estémet..Hát, Te meg hülye vagy csak nem pörögsz.
gyk: regisztráció nélkül nem akarta elindítani, az oldal maga bejön.
Regisztrálni meg pont elég okom van rá, hogy orosz kötődésű oldalra nem tegyem.
ps: a hülyéért bocs
Mármint 1.7 milliárdJogos! Akad is cirka 50 millio elhivatott…
Hát nálam meg nem hozta be.Bearanyozod az estémet..
Legalább egy magyarországi barát, "kollégát" megkérdezhetnéd, mielőtt belém szállsz páros lábbal )
Csak hogy segítsek (a gyengébbek kedvéért) - nekem sincs regisztrációm simán látom - akkor hogy lehet ez?
Látom a videót, alul egy kék csíkban kiirja hogy regisztrálhatok - ha kedvem van
Én sem speciális"szolgálati" NET elérésen tudom ezt nézegetni, ehhez lakossági simán elég
Mármint 1.7 milliárd
Amennyiben a -jelenleg pihentetett és át-brandelt- Birodalom lakosságának alattvalóit is ide számítjuk
Szerintem a magyar NET szolgáltatók egységes tűzfal beállításokkal dolgoznak (nem hiszem h ezt is elbaltázzák..) a tengeren túlról kapott szűrési beállításokkal.. Nem hiszem h pont én kivétel lennék. Itt élők ellenőrizzétek az állításomat h rákattintással betöltődik e Boki videója, és akkor látható h itt mi a helyzet az orosz média blokkolásokkal. Lehet ezt kár volt feszegetni mert itt is el fog tünni a lehetőség, hamarosan..Hát nálam meg nem hozta be.
Egyébként nem értem a problémád, a belém álláson kívül.
Segíteni akartam, hogy ha vki hasonlóképp jár akkor is meg tudja nézni. Ennyi.
Ez három esetben lehetséges:Hát nálam meg nem hozta be.
Egyébként nem értem a problémád, a belém álláson kívül.
Hát, Te meg hülye vagy csak nem pörögsz.
Várjál már péntekig az az állandó összeomlás napja Oroszországban!
És nem ?Természetesen :d Bárkinek alanyi joga hülyének lenni, angolhülyének lenni azért kell némi elhivatottság
4 hálózatról néztem meg:Hát, Te meg hülye vagy csak nem pörögsz.
gyk: regisztráció nélkül nem akarta elindítani, az oldal maga bejön.
Regisztrálni meg pont elég okom van rá, hogy orosz kötődésű oldalra nem tegyem.
ps: a hülyéért bocs