És ezt 2 nap alatt ! Hiszen svédasztal volt mindenhol minimum ! LOLKim megint felszedett pár kilót...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ezt 2 nap alatt ! Hiszen svédasztal volt mindenhol minimum ! LOLKim megint felszedett pár kilót...
Amúgy lehet közelebbit tudni arról, hogy pontosan mivel foglalkozna és milyen profilú ez a Kneissl-féle think tank? Mert ha nem a klasszikus pénzmosós nyugdíjasállás, hanem tényleg rendes elemző munkát végez, akkor az egy kurva nagy lépés lenne orosz oldalról. Mert pont a Rybar szokta mindig megjegyezni azt, hogy orosz részen egyszerűen hiányzik ez a think tank infrastruktúra, ami tudná viszont mind a politikát, külpolt, mind a védelmi ipart segíteni. Persze nem arra értendő, mint kedves Nudelmann asszony és az ő pénzéhes full retard neokon ISW-je, hanem mondjuk egy RAND CorporationThink tank kutatóintézet. Érdekes amúgy, h amcsi think tanknek dolgozni európaiként tök menő, és semmi összeférhetetlenség nincs benne (ld Merz, Kurz, stb), na de orosznak..
És a RUSI? Vagy azzal is van bibi /mondjuk az, hogy nem orosz? / ?Amúgy lehet közelebbit tudni arról, hogy pontosan mivel foglalkozna és milyen profilú ez a Kneissl-féle think tank? Mert ha nem a klasszikus pénzmosós nyugdíjasállás, hanem tényleg rendes elemző munkát végez, akkor az egy kurva nagy lépés lenne orosz oldalról. Mert pont a Rybar szokta mindig megjegyezni azt, hogy orosz részen egyszerűen hiányzik ez a think tank infrastruktúra, ami tudná viszont mind a politikát, külpolt, mind a védelmi ipart segíteni. Persze nem arra értendő, mint kedves Nudelmann asszony és az ő pénzéhes full retard neokon ISW-je, hanem mondjuk egy RAND Corporation
Nézd, amúgy nekem velünk sincs bajom és anno szakdogánál pár általuk írt tanulmányt használtam is. Csak annyi, hogy én a pocsolya másik oldalán vagyok jobban elmélyedve a think tank osztagokkalÉs a RUSI? Vagy azzal is van bibi /mondjuk az, hogy nem orosz? / ?
A basztatáson kívül érdekel a véleményed Hogy szted is komolyabban vehető-e, mint az IWC.Nézd, amúgy nekem velünk sincs bajom és anno szakdogánál pár általuk írt tanulmányt használtam is. Csak annyi, hogy én a pocsolya másik oldalán vagyok jobban elmélyedve a think tank osztagokkal
https://www.welt.de/politik/ausland...iegt-samt-Ponys-von-Syrien-nach-Russland.htmlAmúgy lehet közelebbit tudni arról, hogy pontosan mivel foglalkozna és milyen profilú ez a Kneissl-féle think tank? Mert ha nem a klasszikus pénzmosós nyugdíjasállás, hanem tényleg rendes elemző munkát végez, akkor az egy kurva nagy lépés lenne orosz oldalról. Mert pont a Rybar szokta mindig megjegyezni azt, hogy orosz részen egyszerűen hiányzik ez a think tank infrastruktúra, ami tudná viszont mind a politikát, külpolt, mind a védelmi ipart segíteni. Persze nem arra értendő, mint kedves Nudelmann asszony és az ő pénzéhes full retard neokon ISW-je, hanem mondjuk egy RAND Corporation
Le kellett volna lőni.Akkor nem lennének ilyen szemtelenek mára.Brit népmesék:
El akarták tussolni: majdnem kitört a harmadik világháború, súlyos incidens történt a NATO és az oroszok között - Mandiner
Egy orosz pilóta úgy vélte, hogy parancsot kapott arra, hogy lőjje le a NATO gépét.mandiner.hu
Le kellett volna lőni.Akkor nem lennének ilyen szemtelenek mára.
Ha esetleg ez is benne van, azért nem kéne kipróbálni.Épp erre készítik fel a népet, egyszer már majdnem lelőtték, ha legközelebb tényleg megteszik akkor kisebb legyen a felháborodás meg a követelőzés.
Nem kellene kémkedni az oroszok uitán és célpontokat felderíteni ha már nem résztvevői ennek a háborúnak, ha meg azok, akkor ne picsogjanak ha seggbelövik őket emiatt.Ha esetleg ez is benne van, azért nem kéne kipróbálni.
Akkor majd akkor se tessék picsogni ami azután jön, miután seggbe lőtték őket...Nem kellene kémkedni az oroszok uitán és célpontokat felderíteni ha már nem résztvevői ennek a háborúnak, ha meg azok, akkor ne picsogjanak ha seggbelövik őket emiatt.
Te megint fordítva ülsz a bilin. Az angolok odamentek kémkedni és katonai célpontokat bemérni egy olyan konfliktisban amiben ők papiron nincsenek benne. Ha nem akarják, hogy seggbelőjjék őket, akkor húzzanak a picsába haza a szigetre a sok downkóros közé és ki se jöjjenek onnan, mert amihez az elmult 1000 éveben hozzaértek az szarráválott.Akkor majd akkor se tessék picsogni ami azután jön, miután seggbe lőtték őket...
Ez a háború,ha lemegy szörék is meg fogják kapni a jussukat.Rengeteg helyen lehet majd (majdant) csinálni.Polgárháború is fog játszani angolszászéknál, a lottón úgy legyen ötösöm.Lehet a Falklandon is keverni a szart ,nem is értem mit keresnek ott.Te megint fordítva ülsz a bilin. Az angolok odamentek kémkedni és katonai célpontokat bemérni egy olyan konfliktisban amiben ők papiron nincsenek benne. Ha nem akarják, hogy seggbelőjjék őket, akkor húzzanak a picsába haza a szigetre a sok downkóros közé és ki se jöjjenek onnan, mert amihez az elmult 1000 éveben hozzaértek az szarráválott.