Már régóta van nekik. Olvasgass többet az É-Korea topikban!ÉK Ukrajna szerepét fogja betölteni, amint lesz olyan rakétájuk, ami eléri az USAt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már régóta van nekik. Olvasgass többet az É-Korea topikban!ÉK Ukrajna szerepét fogja betölteni, amint lesz olyan rakétájuk, ami eléri az USAt?
Azért kicsit elszaladt veled a ló.Jelenleg az oroszok mindent bedobtak. Ez a szánalmas teljesítmény a maximumuk hagyományos fegyverekkel. Semmilyen kihívást nem jelentenek a NATO-nak.
Az ilyen “az oRoSzOk eNnYiT tUdnAk” emberkék még azt felejtik el, hogy továbbra is a szomszédjukban, testvérnép (pontosabban a vezetőik) ellen háborúzik az orosz. Szükségszerű, hogy korlátozott lesz a fellépésük.Plusz ha a szovjet-orosz taktikát nézzük, akkor 3. vh-s éles helyzetben az olyan repterek, mint Sztarokonsztantyinov vagy Mirgorod az első órákban megkapnák szépen a taktikai nukijukat, aztán édesmindegy lenne, hogy most Storm Shadow vagy sem, mert nem maradna semmi a repterekből. Most viszont érthető módon a saját partnereik miatt sem lehet bevetni a nukit, így marad ez a kényszerhelyzet, ahol pár szteroidon életben tartott ex-szovjet fingmadárral képesek Taraszék az ilyenekhez hasonló csapásokat bevinni, amik után Dzsihád Alit megszégyenítő módon szarják tele a netet vele nyugati médiahátszél mellett. Telegramon is nem egyszer írták az oroszok, hogy szoszkó meg lehetne ezt gyorsan oldani, de akkor bukjuk Kínát-Indiát, szóval ezzel együtt kell éljünk.
Ja meg a Krímnél ah is ott van ám, hogy most zajlik éppen a Sea Breeze 2023, szóval még több NATO porszívó van a térségben
Az ilyen “az oRoSzOk eNnYiT tUdnAk” emberkék még azt felejtik el, hogy továbbra is a szomszédjukban, testvérnép (pontosabban a vezetőik) ellen háborúzik az orosz. Szükségszerű, hogy korlátozott lesz a fellépésük.
Ha az USA ellen fordítaná valaki Kanadát vagy akár Mexikót, már akkor is
csak kamilláznánk itt, hogy dehátdehát, miért csak ennyire futja az amerikaiaktól?
Lehet, hogy félreérthető voltam. Bármelyik nagyhatalom (vagy ha úgy tetszik: valós, háborút önállóan megvívni képes haderővel bíró ország) esetében felkerülne a cérnakesztyű az alábbi tényezők megléte esetén:A disznó-öböl után felmerült az ennyit tudnak a yenkik?
A disznó öbölben nem az amerikai hadsereg harcolt, hanem kubai önkéntesek, a CIA szervezésében.Lehet, hogy félreérthető voltam. Bármelyik nagyhatalom (vagy ha úgy tetszik: valós, háborút önállóan megvívni képes haderővel bíró ország) esetében felkerülne a cérnakesztyű az alábbi tényezők megléte esetén:
- a harci cselekmények (szárazföldön) szomszédos országban zajlanak
- a nagyhatalom lakosságának komoly családi, gazdasági kapcsolatai vannak abban a szomszédos országban, esetleg kultúrálisan egyéb módokon is kötődik (azaz nem "csak" sivatagi "tevehajcsárok"
- a nagyhatalomnak esetleg tervei vannak az adott, szomszédos ország infrastruktúrájával (nem akarja feltétlenül lerombolni)
A Disznó-öböl egy katonai kudarc volt az USÁnak, nem tudom, mi merült fel akkor és mi nem a katonai erejüket illetően.
De nem is vetettek be nagy erőket, szóval nem egészen értem, hogyan releváns ez itt.
Rendben, akkor végképp nem értem, hogy releváns az itt.A disznó öbölben nem az amerikai hadsereg harcolt, hanem kubai önkéntesek, a CIA szervezésében.
Túl sok a kárpit2023-as gyártású UAZ "Buhánka".
2023-as gyártású UAZ "Buhánka".
Urak volt ilyen ördögi szerkezetem 6 db én nagyon szerettem csak a volga motor volt gyengécske vele !Túl sok a kárpit
Elektronyosban menő lenneUrak volt ilyen ördögi szerkezetem 6 db én nagyon szerettem csak a volga motor volt gyengécske vele !
Lehet, hogy félreérthető voltam. Bármelyik nagyhatalom (vagy ha úgy tetszik: valós, háborút önállóan megvívni képes haderővel bíró ország) esetében felkerülne a cérnakesztyű az alábbi tényezők megléte esetén:
- a harci cselekmények (szárazföldön) szomszédos országban zajlanak
- a nagyhatalom lakosságának komoly családi, gazdasági kapcsolatai vannak abban a szomszédos országban, esetleg kultúrálisan egyéb módokon is kötődik (azaz nem "csak" sivatagi "tevehajcsárok"
- a nagyhatalomnak esetleg tervei vannak az adott, szomszédos ország infrastruktúrájával (nem akarja feltétlenül lerombolni)
A Disznó-öböl egy katonai kudarc volt az USÁnak, nem tudom, mi merült fel akkor és mi nem a katonai erejüket illetően.
De nem is vetettek be nagy erőket, szóval nem egészen értem, hogyan releváns ez itt.
Milyen érdekes, rajtad kívül szerintem itt mindenki értette. Mondjuk nem lep meg.Azt én sem értem mit kell emlegetni az orosz-ukrán balhé kapcsán, hogy a yenkik mit csinálnának mexikóban/kanadában.(esetleg kiderül ha mexikó csatlakozna a brics hez, kanadánál ez nem túl valószínü)
Kadyrov pedig állitolag likvidálta a néhai egézségugyi minszterél, mert gyanakodot, hogy meg akarta mérgezni:
Kezeld óvatosan,elvégre Portfolio.Faszság vagy van valami ? Vagy olyan mint a Putyin hírek ?
Kómába eshetett Kadirov, Putyin egyik leghűbb szövetségese
Ramzan Kadirov csecsen vezetőről több hírportál és forrás is azt írja: egészségi állapota hirtelen leromlott, kómába esett.www.portfolio.hu
Plusz ha a szovjet-orosz taktikát nézzük, akkor 3. vh-s éles helyzetben az olyan repterek, mint Sztarokonsztantyinov vagy Mirgorod az első órákban megkapnák szépen a taktikai nukijukat, aztán édesmindegy lenne, hogy most Storm Shadow vagy sem, mert nem maradna semmi a repterekből. Most viszont érthető módon a saját partnereik miatt sem lehet bevetni a nukit, így marad ez a kényszerhelyzet, ahol pár szteroidon életben tartott ex-szovjet fingmadárral képesek Taraszék az ilyenekhez hasonló csapásokat bevinni, amik után Dzsihád Alit megszégyenítő módon szarják tele a netet vele nyugati médiahátszél mellett. Telegramon is nem egyszer írták az oroszok, hogy szoszkó meg lehetne ezt gyorsan oldani, de akkor bukjuk Kínát-Indiát, szóval ezzel együtt kell éljünk.
Ja meg a Krímnél ah is ott van ám, hogy most zajlik éppen a Sea Breeze 2023, szóval még több NATO porszívó van a térségben
Ez akkor elég nagy balekság, mert az ukránok mindent bevetnek.Az ilyen “az oRoSzOk eNnYiT tUdnAk” emberkék még azt felejtik el, hogy továbbra is a szomszédjukban, testvérnép (pontosabban a vezetőik) ellen háborúzik az orosz. Szükségszerű, hogy korlátozott lesz a fellépésük.
Ha az USA ellen fordítaná valaki Kanadát vagy akár Mexikót, már akkor is
csak kamilláznánk itt, hogy dehátdehát, miért csak ennyire futja az amerikaiaktól?
Szergej Surovikinről az algériai orosz katonai delegáció tagjaként készült fotót tették közzé az interneten. Az információs mezőről való eltűnése után a média különféle feltételezéseket fogalmazott meg a légierő egykori főparancsnokának sorsáról, de a jelenlegi felvételek azt mutatják, hogy a tábornok életben van, és ellátja feladatait.Egy újabb kép jelentmeg Szurovikin(állítólag) tábornokról. Állítólag Algíriában készült. Hivatalos forrás nemerősítette meg.