Kurszk régióban valaki megelégelte, hogy az oroszok 150-nel száguldoznak az ukrán drónok miatt - egy tipikusan orosz torténet

:
Az orosz csatornák beszámolói szerint "valaki" éjszaka sárkányfogakat (beton páncéltörő akadályokat) helyezett a Kurszk régió utaira. Ezeket az utakat használják az orosz katonák, akik megpróbálnak elmenekülni az ukrán FPV drónok elől. Állítások szerint 24 órán belül 40 ember halt meg, és ugyanennyien megsebesültek ezen akadályok miatt.
Egy szemtanú így jellemezte a veszélyt: "Visszahajtottam, és majdnem beleütköztem. Nem akartam a sötétben kockáztatni a mezőket, ezért elindultam az úton. A második szettet alig kerültem el."
A katonák körében egyre nő a frusztráció, egy megjegyzéssel: "Alig néhány nap alatt több áldozatot, köztük helyrehozhatatlan veszteséget szenvedtünk ezeknek az átkozott sárkány fogainak, mint ellenséges drónoknak! A sárkányod a rossz oldalon harcol!"
Noha egyesek a szabotázscsoportokat hibáztatják, nyilvánvaló, hogy ekkora akadályokat nem lehetett volna pusztán kézzel elhelyezni.
----------
Vélhetoen Macrontól koppintották azt az otletet, hogy majd kóreaiakkal oriztetik a határt és az így felszabadult katonai erot majd felhasználhassák máshol - csak arra nem dondoltak, hogy a kóreaiakat is kell valakinek örizni ...

:
"Már 18 KNDK katona menekült el a Brjanszk és Kurszk régió határán lévő állásairól." - hírszerzési forrásokra hivatkozó média.
Megjegyzendő, hogy ez az ukrajnai államhatártól 7 km-re történt. Az újságírók forrása szerint a szökés indítékait nem sikerült megállapítani, az orosz hadsereg megkezdte a kutatást.
Az orosz hadsereg megpróbálja eltitkolni ezeket az információkat a felsőbb parancsnokság elől.