[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 868
11 111
113
Két napja láttam ideón ennek az idiótámak a nyilatkozatát. Ha rajtam múlna én darabolnám szét az ilyen idióta gondolkodásúkat. :)
Belterjes Habsburg b*zi. Akkor bezzeg jók voltak az oroszok, a "tisztelt" elődöknek, amikor a magyar forradalmat kellett leverni, mert saját erőből nem ment a dolog. Lehet, hogy meg sem született volna ez a valami, ami most itt okoskodik egy videón, ha akkor nem mentik meg őket az oroszok.
Nem kinyírni kell ezt az idiótát, hanem becsukni valami lepukkant sárga házba.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
12 778
37 000
113

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 970
30 166
113
Sziasztok!

Ezt a topichoz egyáltalán nem kapcsolódó komment cunamit, miért nem a megfelelő helyen toljátok?

Teljesen szét b@sszátok ezt is, mint az ukránt .. semmi értelme, itt is ugyazokat a köröket megfutni, amit ott rendszeresen előhoz pár júzer, miért nem a beszélgetősben folytatjátok, vagy nyitottok neki egy újat, pl "felesleges szócséplés" címszó alatt?

Az USA keresledelmi, geopolitikai helyzetét, vagy a dollárral kapcsolatos baromságokat,ennyi erővel az űrkutatással kapcsolatos helyen, vagy az Afrika topicban is megbeszélhetitek, azt is szét lehet offolni, ha esetleg az ukrán meg az orosz nem volt elég!

A moderáció is léphetne, és nem takarítással vagy topiczárással! Mert így kb 2 ember áldásosnak nem nevezhető tevékenysége miatt, totál értelmét veszti ez a topic is.

Köszönöm ha elolvastátok.
(jöhet a robot, meg a röhögős emoji nyugodtan)
Teljesen igazad van, de azt látni kell, hogy most már nem elég az ukrán topicot szétoffolni egyeseknek, más működő topicokat is erre a sorsra kell juttatni. Ez a narratíva, ezt kell nyomni és ahogyan a helyzet egyre kilátástalanabb számukra, gőzerővel kell nyomulniuk. Már többen írtuk, hogy a Nagy sakktábla topicot meg kellene nyitni, mert szükség lenne rá!!! Ennek ellenére várható, hogy még más topicokat is el fog érni/lepni a "ganéj". Bizonyos emberek áltatos munkájának köszönhetően elég sok fórumtárs bannra került, mert nem voltak eléggé "visszafogottak".

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 184
86 143
113
Visszatérve Oroszországra (topik témája)...
Kurszki régió:
Chlopci (srácok ukránul) beismerik, hogy civileket öltek a kommandir(parancsnok) utasítására.

Martinovka, Kurzki régió. FAB-3000 UMPK érkezése
Persze ezt fogságba esés után bemondásra elhiszi minden józan gondolkozádú ember. Ne legyél már ennyire primitív, legalább valami kicsi látszatra adj.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 843
86 141
113
Persze ezt fogságba esés után bemondásra elhiszi minden józan gondolkozádú ember. Ne legyél már ennyire primitív, legalább valami kicsi látszatra adj.
Ellentétben veled én ismerem a banderista ideológiát és az ukrán gondolkodást. Tudom mire képesek, mit cselekszenek. 2014 óta erős egymosáson mentek keresztül. 2014 óta(egy példa) -akkor 10 éves gyerecskékből az ukrán banderista ideológia kemény oroszgyülölő embert faragott, aki habozás nélkül kész oroszokat gyilkolni legyen az civil vagy katona. Ukránok orosz civileket ölnek/öltek nem újdonság. Ez nem hit kérdése, ezek tények. Már többször írtam, hogy 1991. augusztus 24-től kövtem Ukrajna sorsát. Tehát az első ukrán elnöktől Leonyid Kravcsuktól, Leonyid Kucsma 2 ciklásán át,majd Viktor Juscyenko, Viktor Janukovics, Petro Porosenko és végül Vlagyimír Zelenszkijig.

Nem tudom ki a primitív akkor, az aki 7 szláv nyelvet beszél/ért és aki tanult Ukrajnában is. Két érettségivel, két diplomával rendelkező egyén vagy aki nem beszél semmilyen szláv nyelvet, tehát lehetősége sincs objektív információkhoz jutnia.

tiz

Well-Known Member
2016. július 21.
485
3 118
93
Nem tudom ki a primitív akkor, az aki 7 szláv nyelvet beszél/ért és aki tanult Ukrajnában is. Két érettségivel, két diplomával rendelkező egyén vagy aki nem beszél semmilyen szláv nyelvet, tehát lehetősége sincs objektív információkhoz jutnia.
Bocsánat, de erre nem tudok nem reagálni.

Az a primitív, aki képtelen megállni, hogy ilyen hülyeségeken vitatkozzon a többi primitívvel.

Móricztól idézve: barbárok.

• Tetszik
Reactions: gergo55

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 184
86 143
113
Ellentétben veled én ismerem a banderista ideológiát és az ukrán gondolkodást. Tudom mire képesek, mit cselekszenek. 2014 óta erős egymosáson mentek keresztül. 2014 óta(egy példa) -akkor 10 éves gyerecskékből az ukrán banderista ideológia kemény oroszgyülölő embert faragott, aki habozás nélkül kész oroszokat gyilkolni legyen az civil vagy katona. Ukránok orosz civileket ölnek/öltek nem újdonság. Ez nem hit kérdése, ezek tények. Már többször írtam, hogy 1991. augusztus 24-től kövtem Ukrajna sorsát. Tehát az első ukrán elnöktől Leonyid Kravcsuktól, Leonyid Kucsma 2 ciklásán át,majd Viktor Juscyenko, Viktor Janukovics, Petro Porosenko és végül Vlagyimír Zelenszkijig.

Nem, te a moszkvai propagandát ismered csak. Ami nem bajellentétben azzal, hogy csont nélkül el is hiszed és még a nyakunkba is öntöd.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins and G__G

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 346
27 500
113
Nem, te a moszkvai propagandát ismered csak. Ami nem bajellentétben azzal, hogy csont nélkül el is hiszed és még a nyakunkba is öntöd.
Te mivel vagy különb?? Ja te a másikat nyalod fel kanyar nélkül, és minden objektivitást mellőzve, floodolod szét az összes létező platformot a faszs@gaiddal. ( tapsold meg magad)

@boki Tyimosenkot kihagytad! :)

pedig sok ukrán visszasírja, pedig elmondásuk szerint jelentősen drágultak a dolgok a ciklusa alatt,de Porosenko hatalomba kerülésével kezdődött az igazi káosz.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 843
86 141
113
Persze, aki sokkal többet tud mint te az a moszkvaii propaganda. Ha megtanulsz oroszul, küldök neked 50 Tg csatorna és 50 VK címet ,amelyek csak az ukrán-orosz konfliktussal foglalkoznak(ukrán, orosz oldalak) Te lennél a MH legtájékozottab katonája. :)

Tegnap hét civil holttestét találták meg két pincében a kurszki Ruszkoje Porecsnoje faluban –7 idős ember, férfiak és nők megkötözött kezekkel. Eddig kb 130 halott civilt tartanak számon, akiket az ukránok öltekmeg a Kurszki régióban. Ezeket képek, videók, ukrán katonák vallomása,civilek vallomása, ukrán rádióbeszélgetések lehallgatása bizonyítja.

Tyimosenkot kihagytad
Nem hagytam ki! Júlia néni miniszterelnök volt. Ukrajna pedig elnöki rendszer. :)

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 843
86 141
113

Több nyelven:

Пленные в Курской области украинцы - мы убивали всех мирных жителей, кто говорит на русском (с)
Ukrainians captured in the Kursk region - we killed all civilians who speak Russian

Prisonniers dans la région de Koursk ukrainiens - nous avons tué tous les civils qui parlent en russe

Die in der Region Kursk gefangenen Ukrainer - wir haben alle Zivilisten getötet, die Russisch sprechen (mit)

乌克兰人在库尔斯克地区被捕-我们杀死了所有说俄语的平民

クルスク地方で捕獲されたウクライナ人-私たちはロシア語を話すすべての民間人を殺しました

Prisioneros en la región de Kursk ucranianos-matamos a todos los civiles que hablan ruso (C)

Prigionieri nella regione di Kursk ucraini - abbiamo ucciso tutti i civili che parlano russo (c)

القبض على الأوكرانيين في منطقة كورسك-قتلنا جميع المدنيين الذين يتحدثون الروسية

Prisioneiros ucranianos na região de Kursk-nós matamos todos os civis que falam russo

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 555
14 342
113
https://johnhelmer.net/dmitri-rogoz...eration-decapitation-mobilization/#more-90944

webpc-passthru.php

Ukrán háború és társadalmi hatásai Oroszországban.

"Múlt héten egy országosan terjesztett sajtóinterjúban „győzelemre szólított fel, hogy a fegyveres konfliktus gyorsabban véget érjen, hogy gyorsabban kezdhessünk békés életet… A háború háromhavonta változik. Lehetetlenné válik a régi módon harcolni. A pusztítás új eszközei jelennek meg. Szem előtt kell tartanunk, hogy itt a nyugati országok teljes hadiipari komplexuma ellen harcolunk – rajtunk tesztelik a fegyvereiket. Ezért nemcsak nincs jogunk lemaradni, hanem a fejlesztés előtt is kell lennünk.
„Szolidaritásra van szükségünk hátul és elöl. Moszkvának, Szentpétervárnak és más orosz nagyvárosoknak fel kell hagyniuk gondtalan életükkel, úgy tenni, mintha semmi sem történik. Soha nem térünk vissza ahhoz az állapothoz, amely 2022-ig volt. Soha. Ezt mindenkinek meg kell értenie. A társadalomnak meg kell értenie a probléma mélységét, és mindenben segítenie kell a hadsereget. Csak a győzelem vet véget a konfliktusnak. A háborút nem lehet befagyasztani. Különben a háborút gyermekeink és unokáink öröklik.”

"Nem lehet a régi módon harcolni: Dmitrij Rogozin az SVO-n, Zelenszkij és drónok

Ha a különleges katonai műveletnek vége, mi az a denacifikáció? Vajon az emberek drónjai felváltják a jövő háborúit? A Gazeta.ru ezekre és más kérdéseire Dmitrij Rogozin, a zaporozsjei régió szenátora válaszolt, aki új fegyverek és felszerelések tesztelésével foglalkozik a harci fronton. "

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 555
14 342
113
Persze, aki sokkal többet tud mint te az a moszkvaii propaganda. Ha megtanulsz oroszul, küldök neked 50 Tg csatorna és 50 VK címet ,amelyek csak az ukrán-orosz konfliktussal foglalkoznak(ukrán, orosz oldalak) Te lennél a MH legtájékozottab katonája. :)

Tegnap hét civil holttestét találták meg két pincében a kurszki Ruszkoje Porecsnoje faluban –7 idős ember, férfiak és nők megkötözött kezekkel. Eddig kb 130 halott civilt tartanak számon, akiket az ukránok öltekmeg a Kurszki régióban. Ezeket képek, videók, ukrán katonák vallomása,civilek vallomása, ukrán rádióbeszélgetések lehallgatása bizonyítja.

Nem hagytam ki! Júlia néni miniszterelnök volt. Ukrajna pedig elnöki rendszer. :)
tegnap is fogtak el ukrán katonákat akik időseket végeztek ki egy "Lukács" hívónevű parancsnok parancsára hívatkoztak.

• Tetszik
Reactions: papajoe and boki

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 833
26 761
113
Két napja láttam ideón ennek az idiótámak a nyilatkozatát. Ha rajtam múlna én darabolnám szét az ilyen idióta gondolkodásúkat. :)
Ja, mert majd ezt te döntöd el, hogy kinek milyen a gondolkodása...

Belterjes Habsburg b*zi. Akkor bezzeg jók voltak az oroszok, a "tisztelt" elődöknek, amikor a magyar forradalmat kellett leverni, mert saját erőből nem ment a dolog. Lehet, hogy meg sem született volna ez a valami, ami most itt okoskodik egy videón, ha akkor nem mentik meg őket az oroszok.
Nem kinyírni kell ezt az idiótát, hanem becsukni valami lepukkant sárga házba.
De releváns is 176 éve történt eseménnyel példálózni.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 843
86 141
113
Mariupol, Vízkereszt 2025

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A vízkeresztet ünnepli az Ortodox Egyház, annak emlékére, amikor Szent János megkeresztelte Jézus Krisztust a Jordán-folyóban.

• Tetszik
Reactions: sidewinder12

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 346
27 500
113
De releváns is 176 éve történt eseménnyel példálózni.
Fuuu ezzel most egy olyan magas labdát adtál Sir... de nem csapom le!! :)

Visszatérve Habsburgra, a történelmi családra való tekintettel ismerik a nevét, egyébként egy súlytalan senkiházi, nem különb mint egy osztrák postás, és a véleménye is kb annyit ér, mint a postásé!