Van egy olyan érzésem, hogy ennyire nem lesz egyszerű Van Lejjebb asszonyságnál.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van egy olyan érzésem, hogy ennyire nem lesz egyszerű Van Lejjebb asszonyságnál.
Tudom, kávézaccból jóslás, de:Az amcsi külügyminiszter a fegyverszüneti megállapodás kapcsán az orosz szankciók feloldására utalt
„A szankciók egytől egyig az ukrajnai konfliktus miatt születtek” – mondta a BRICS News X-oldalán megosztott videóban. Hozzátette: ennek lezárásához mindkét oldalnak engedményeket kell tennie, majd azt is
megígérte, tárgyalni fog orosz kollégájával az amerikai szankciók feloldásának lehetőségéről.
Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy az USA mellett más országok is hoztak szankciókat Moszkva ellen, és az Európai Unió is, így ezektől az államoktól szintén lépéseket várnak a békülés ügyében.
Hogy mi? Az a sok info amit az Öt Szem begyüjtöt a nyugat európai elitről '45-óta.Szerintem ütne mint Tyson 1989-ben.Az uniótól aztán leshetik, pláne ilyen vezetéssel. Nem tudom, hogy ezt az elitet mi győzhetné meg, hogy változtassanak a hozzáállásukon. Szerintem leginkább semmi.
Nem is cél meggyőzni öket.?Valojában már rég el kellett volna takarodniuk.Most egy elitcsere" kierőszakolása" is folyamatban van.Nagy várakozás ,a német választások a célkeresztben.Ha átmegy az üzenet,hogy lenullázott senkik, akár meglepetés is történhet.Az uniótól aztán leshetik, pláne ilyen vezetéssel. Nem tudom, hogy ezt az elitet mi győzhetné meg, hogy változtassanak a hozzáállásukon. Szerintem leginkább semmi.
Biztos nehéz volt a munkaebéd, megfeküdte a gyomrukat.Tudom, kávézaccból jóslás, de:
Ha megnézitek itt is, meg a menet közben készült fotókon is az arcaikat, akkor bizony eléggé megviseltek azok. Persze ebben benne van a zusammen 4,5 óra munka része meg a jetlag is, de vszeg Szergej és Jurij Viktorovics nem puszilgatni mentek oda, hanem megdolgozták őket. Hogy egyet nem értés kapcsán vagy az eddig nem közölt orosz feltételekkel, amiket aztán a nagyfőnöknek kellene valahogy bemutatni azt nem tudjuk, de fixen nem volt egyszerű.
Kirill Dmitrijev meg külön történet, ő gazdasági szakember, ennek kapcsán ígért is mindent.
Utánakerestem és megfogalmazás alapján jól tippeltem, hogy az ukrán Legitimnij TG csatornától származik az eredeti infoUkrán OP közeli forrás szerint a békeügy szakaszai valahogy így fognak kinézni:
1. A konfliktus befagyasztása. Ez a Kreml engedménye. A Nyugat eközben leállítja a fegyverek és katonai felszerelések szállítását. Ukrajna megnyitja a határokat/törölte a hadiállapotot és engedélyt ad mindenkinek a távozásra.
2. Választások. Mindenki szavazhat. Mindenki számára teljes amnesztia jár. Erről elsőként értesültünk, mint a jelenleg megvalósítás alatt álló forgatókönyvek közül.
3. Az új kormánynak egy hónapon belül alá kell írnia a békeszerződéseket, különben életbe lép a B-terv, amelyet szintén aláírnak, mint egy átverés elleni védőhálót.
Zelenszkijt akkor hívják meg, amikor körülbelül ugyanazt a tervet kell aláírnia, amelyet az Egyesült Államok és Oroszország kidolgoz. Magát a béketervet az új elnök írja alá. Azaz azonnal kiderül, hogy a választások megnyerésével vállalja, hogy aláírja és elfogadja ezeket a feltételeket.
ki fogja megpályázni azt az elnöki állást ukrajnában, ha egy hónapon belül alá kell írnia saját halálos ítéletét? lehet jobb lenne ezt mégiscsak a zelire bízni...Ukrán OP közeli forrás szerint a békeügy szakaszai valahogy így fognak kinézni:
1. A konfliktus befagyasztása. Ez a Kreml engedménye. A Nyugat eközben leállítja a fegyverek és katonai felszerelések szállítását. Ukrajna megnyitja a határokat/törölte a hadiállapotot és engedélyt ad mindenkinek a távozásra.
2. Választások. Mindenki szavazhat. Mindenki számára teljes amnesztia jár. Erről elsőként értesültünk, mint a jelenleg megvalósítás alatt álló forgatókönyvek közül.
3. Az új kormánynak egy hónapon belül alá kell írnia a békeszerződéseket, különben életbe lép a B-terv, amelyet szintén aláírnak, mint egy átverés elleni védőhálót.
Zelenszkijt akkor hívják meg, amikor körülbelül ugyanazt a tervet kell aláírnia, amelyet az Egyesült Államok és Oroszország kidolgoz. Magát a béketervet az új elnök írja alá. Azaz azonnal kiderül, hogy a választások megnyerésével vállalja, hogy aláírja és elfogadja ezeket a feltételeket.
Az amerikai Fox News is hasonló szcenáriót közölt.Utánakerestem és megfogalmazás alapján jól tippeltem, hogy az ukrán Legitimnij TG csatornától származik az eredeti info
![]()
Легитимный
#слухи Нашему источнику стало известно, что этапы в мирном кейсе будут выглядеть приблизительно так: 1. Заморозка конфликта. Это уступка Кремля. Запад при этом перестает поставки оружия и военного оборудования. Украина открывает границы/отмена Военного положения и разрешения выезжать всем. 2...t.me
Utóbbiról érdemes azt tudni, hogy azért eléggé benne vannak a Rezident UA csatornával együtt a tényleges dezinfók és kamu infók terjesztésében, főleg amikor a bejegyzés a "наш источник в ОП сказал" formulával kezdődik. Harkov és Herszon előtt engem is jópárszor átbaszta, avagy a támadások megindítása előtt 2 nappal ugyanilyen наш источник alapján makogták, hogy mindjárt összeomlik a védelem.
Szóval az orosz avia.pro-val együtt eléggé szkeptikus vagyok a forrás esetében
Mondjuk egyből cáfolta is aztán mind Rubio, mind LavrovAz amerikai Fox News is hasonló szcenáriót közölt
Ismerve az ukránokat, akik nem arról ismertek, hogy betartják az aláírt szerződéseket...ki fogja megpályázni azt az elnöki állást ukrajnában, ha egy hónapon belül alá kell írnia saját halálos ítéletét? lehet jobb lenne ezt mégiscsak a zelire bízni...
Nyilván cáfolták, mi mást tehetnek, de szerintem a szcenário (szakaszok,nem a részletek) kb. hasonló lesz.Mondjuk egyből cáfolta is aztán mind Rubio, mind Lavrov
Félreértés ne essék, szcenárióként persze tudna ez is működni, csak magával a forrással vannak fenntartásaim, ahányszor már átbasztak engem onnan
Csak itt épitenek, vagy más városokat is helyreállitanak?Nézzük meg, hogy halad az újjáépítés Mariupolban. A drámaszínház építése év végéig befejeződhet.
Minden várost, csak az intenzitás nem egy forma. A közvetlenül a front mentén fekvő városokat sokkal kisebb intenzitással a biztonsági kockázatok miatt.Csak itt épitenek, vagy más városokat is helyreállitanak?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..