En ugy tudtam hogy nem az osztrakok hanem az oroszok vertek meg minket sot elottuk is tettuk le a fegyvert mivel az osztrakok keptelenek voltak erre egyedul. Kelett nekik egy masodik front ami viszont minket kilatastalan helyzetbe taszitott. De lehet en tudom rosszul merrt hat "sik hulye" vagyok.
Te ostoba tyúk, akkor kik is hívták ide az oroszokat szerinted?!
DDD
A Labanc kifelyezes a kuruc korra es annak szbadsagharcara vonatkozott nem az 1848 / 49 es szabharcra de lehet rosszul tudom mert hat "sik hulye" vagyaok.
Aki nem ismeri a magyar nyelv szinonimáit, az síkhülye.
Helyes.
Ugyanaz lett a sorsuk mint akik nem tamadtak meg a SZU-t vagy eppen szovetsegesei voltak. Lasd Csehszlovakia vagy Lengyelorszag.
Lengyelország pl. a nyugat szövetségese volt, mégis odadobták őket a szovjeteknek. Ennyit rólatok.
Ez pedig megint az oroszokat es az o "ertekrendjuket" mutatja hogy mikeppen bannak meg a sajat szovetsegeseikkel is.
Ostoba: <b>SZOVJETEK</b>, nem oroszok. A keleti blokkból gyakorlatilag senki nem volt a szovjetek szövetségese, másrészt a szovjetek és az oroszok nem ugyanazt jelentik. Az USA is a szövetségeseinek állítja be Nyugat-Európa országait, csak éppen nem úgy bánik velük: nem szövetségesek, hanem elég kemény alá-fölé rendeltségi viszony van közöttük.
Anyugatot megint vadolni azert amit az oroszok tettek csak egy potcselekves mert hat megis csak az oroszok tettek nem az USA . De lehet tevedek mert megis csak egy "sik hulye" vagyok.
Igen, tényleg síkhülye vagy, ugyanis nem az oroszok magyarázták be a forradalmároknak, hogy "tartsatok ki, segítünk". (Másrészt Jalta és Potsdam nem komcsi propaganda, hanem tény.)
De ettol meg a teny teny marad hogy az oroszok folytottak verbe a forradalmat es jott ujabb majd egy evtizedes elnyomas de lehet evedek mert en csak egy "sik hulye" vagyok.
Meghalt egy halom ember, köztük olyanok is, akiknek nem kellett volna: haszna volt ugyan a forradalomnak, de értelme semmi. A vége már a kezdetén borítékolható volt.
A gruzok szakasvilivel az elen szimplan bolondok voltak es meg is erdemeltek amit kaptak. Azonban a csecsenek szimplan fuggetlenne akartak valni csak ugy mint pl a donyecki oroszok csak azt amit az oroszok mint jogot kovetelnek maguknak azt masnak nem hogy nem engedik de verbe is folytjak az ilyen kezdemnyezest. Tudjuk ezt mi magyarok is tapasztalatbol.
Szerinted mi a kulonbseg a csecsenek fuggetlensegi torekvese es a donyecki oroszok fuggetlensegi torekvese kozott ??? Miert nem lehettek fuggetlenek akkor ha mar nemzetisegi alapon oroszorszag ezt megkoveteli a sajat kulfoldon elo nemzetisegeinek ?
A csecsenek gyárilag alkalmatlanok az ilyesmire: az olajiparban oroszok dolgoztak, mert a csecseneknek ez túl magas volt, amivel semmi gond nem lett volna, ha nem azzal indítanak, hogy elüldözik az (orosz) szakembereket. A donbassziak ehhez képest nem csak pofáznak, hanem tudják is, hogy mit csinálnak. A függetlenedés amúgy ökörség, mert az könnyen belátható, hogy ilyen alapon az indiánok bármikor teljes joggal kib*szhatnák az amerikai állampolgárok döntő többségét (igen, téged is
), másrészt meg mondjuk Magyarországon is komolytalan lenne, amint mondjuk a matyók függetlenséget követelnének maguknak. Vagy BAZ megye.
Oroszország úgy jó, ahogy van. Bár én a baltiakat is nekik adnám.
En ilyet hogy a legundoritpobb fergek lennenek az oroszok nem mondtam ez csak a te kis nyomorult kis lelkedben van igy hogy mindenki csak bantsa az oroszokat es biztos mindenki csak ezt gondolja.
Amugy igen amerikai allampolgar ( is ) vagyok es halas vagyok amerikanak hogy lehetoseget adott egy normalis eletre arra hogy azza lehessek amire magyarorszagon nem volt lehetoseg. De ugyanakkor magyar allampolgar is vagyok es ezen oldalrol is van miert halasnak lenni .
Lehet meglepo amit irok de nem gyulolom az oroszokat. Sok orosz kollegam volt es ok voltak az egyik legjobbak emberileg. Amit utalok az az orosz imperializmus ami az erejukhoz merten folyamatosan zajlik a XVI . szazad ota. A norm,alisabb orszagok mezt mar abbahagytak es a gyarmatokrol lemondva uj orszagok tucatjai jottek letre. Oroszorszag meg mindig egy dogvesz es veszedelem a szomszedainak a hataron kivul.
A lényeg nem az volt, hogy az oroszok a legundorítóbb férgek, hanem az, hogy az amerikaiak tényleg azok. Nyilván nem az egyszerű jenki polgárok, de a vezetésük mindenképpen, márpedig valaki megszavazta őket.
Pont lesz*rom, ki mit gondol az oroszokról, ez nem az én bajom és nem is az oroszoké.
Magyarországon is pont annyi lehetőség lenne a normális életre, ha az emberek hajlandóak lennének tenni érte, nem pedig lelécelnének nyugatra. Mondjuk vannak, akik soha nem fognak hiányozni, bár többségük még sajnos itthon van (nem árulom el, kikre gondolok, de szerintem a többség ezt félre fogja érteni).
Igen, az oroszok szerintem is kib*szott jók emberileg: közöttük is van persze selejt, de a többségüknek bármikor hátat mernék fordítani, soha nem élnének vele vissza, sőt: még védenének is.
A gyarmatos szöveg ökörség: az USA-nak sincsenek szövetségesei ebben az esetben, hanem kizárólag gyarmatai. Mivel az oroszok nem szoktak hülye dumákkal jönni ilyen téren, így az ő érdekérvényesítésük - bár nem jó - még mindig korrektebb, mint az amerikai, amelyik mindenféle egyenjogúságot próbál belemagyarázni a dologba, holott abból egy szó sem volt igaz soha.
Tehát nem arról van szó, hogy az oroszok a "jó fiúk", hanem arról, hogy az általánosan elfogadott nézetekkel ellentétben az amerikaiak sem azok kb. a hidegháború vége óta, sőt, azóta ők jelentik a fenyegetést a világra, nem az oroszok.
Amúgy meg vidáman eléldegélnék Oroszországban, míg a nyugati országokkal szemben (is) akadnak fenntartásaim (nem, Oroszország sem tökéletes), annak ellenére is, hogy nyilván számos téren jobb eredményeket tudnak felmutatni, mint az oroszok. Ez viszont csak egy dolog: "a jóba beleülni" marha könnyű.