Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aha és ki van rosszul a wáberer györgy barátod? Tudod pár éve még a libás bajnai idején azt mondta hogy "magyarországon pár év múlva csak két féle kamionos lesz, az egyik aki a wáberersnél dolgozik, a másik meg aki munkanélküli." Épp az ő üzletpolitikájuk (elviszik a veszteséges fuvart is ,csak ne más vigye) tette be sok kis kisebb fuvarozó cégnek a kaput.http://nol.hu/belfold/20140106-felelem_az_orosz_multitol
Csecsenföld házon (határon) belüli történet volt, mi benne a terjeszkedés?! Kalinyingrád nem Belarusz, hanem Oroszország. Hol itt a terjeszkedés?! Belaruszba amúgy Szu-27-esek mentek (kétoldalú megállapodás alapján), tipikus megszálló eszközök. De ha vittek rakétákat, akkor mi van?! Az ő dolguk: a romániai amerikai rakétatelepítés miatt valahogy nem sír a szád... Ja, persze, azok elfogórakéták! Na igen, de az időrend az ok-okozati összefüggéseket is meghatározza egyrészt, másrészt meg immáron legalább van miért elfogórakétákat telepítenie a jenkiknek.minek nevezed a csecsenföldi hadjáratait?
Belarusz rakétatelepítést, etc?
Ad pénzt, ne hazudj. (Mondjuk nekünk nem, de ezt tökéletesen megértem a részükről.) Csúnya zsarolás, ha valaki olcsóbban kap valamit, ezt a szemétséget! <i>(Fogalmazz pontosan! )</i>nem pénzt ad, olcsóbb gázt- azaz azzal zsarol, ill az árkülönbözet a fizetség.
Abból a kb. 22 évből 10 év Jelcinnel ment, aki úgy táncolt, ahogy a nyugat fütyült, miközben az ország lezüllött a nullára és a cimbijeid kirámolták. Úgyhogy az a 22 év valójában 12: ezalatt a medve felkelt a padlóról (volt államcsődjük, tudtad?) és elég jól gatyába rázta magát - valamint nekilátott gyúrni, valamint elhajtani a nyugatot a vérbe, nagyon helyesen.Lassan negyed évszázaduk lett volna, hogy összekapják magukat, ne csak oligarchákat neveljenek.
Ha Magyarország ilyen "papírtigris" lenne, a s*ggemet verném a földhöz örömömben - és félő, hogy a honfitársaim döntő többsége is. Mert mi hülyék vagyunk, csak te vagy helikopter.Oroszország – elnézést a kifejezésért, elvégre a hazámról van szó – jelen állapotában egy papírtigris.
Ja, a rohadt szemét ruszkik, leatomozták Hirosimát és Nagaszakit!mellesleg egyetlen ország ugrik be, amelyik olyant tett, ami illik a nukleáris terrorizmus dossziéba, és az Putyinland.
Köszi. Néha muszáj reagálni, mert ha nem tesszük, még valami erre járó naiv olvasó azt találja hinni, hogy igaza van, holott úgy hazudik, mint egy magyar politikus.Nagyon jó osszefoglaló. Nekem már nincs kedvem reagálni a hulyeségeire.
Érdekes, hogy pont egy Abramovics-idézet ugrott be...<i>Oroszország a hazád? Az kizárt. </i>
Nekem errol Abramovics egyik régebbi nyilatkozata jutott eszembe: " Elsosorban zsido vagyok és csak utána vagyok orosz"
Mivel nyugati hívók egyre anyagiasabbak
Míg az ortodoxok hívók sokkal kevésbé számít az anyagi lét.
Egy ujjamon meg tudom számolni, hány valakire gondoltam közben. Rá ne kérdezz! Egyébként igazad van, ne haragudj.Half-off
Ha lehet kérnem egy Abramovics idézet alapján ne általánosítsunk.
Köszönöm...