Ez nem így megy, embereket nem tudsz így kitenyészteni, főleg nem tervezni, hogy okos legyen és pont abban amiben neked kell. Szedd össze a legjobb sakkozókat, pl a top 1000-et világszinten, nem fognak neked Csillagkaput építeni, de valószínűleg repülőt se. A legnagyobb művészek, matematikusok és tudósok elődei meg utódai sem hozták a híres rokonuk szintjét, sokuk meg a semmiből jött különösebben képzett felmenők nélkül. Ha ésszel akarod elkölteni ezt a pénzt akkor ne népességnemesítésre költsd, hanem azzal a lakossággal amid van kezdj valamit. Pl öntsd bele az oktatásba, hogy akinek van feje és akar az tudjon haladni, akinek meg van feje és nem akar / lusta azokat tudd megtalálni, találj nekik motivációt és ne hagyd őket elveszni, főleg ne hagyd suli / egyetem után elmenni angliába gyerekekre ügyelni vagy mosogatónak, hanem adj neki otthon szakmájában munkát korrekt fizetéssel.Tegnap olvastam, az orosz stratégiai katonai tervező intézet valami góréjának a cikkét, arról, hogy mire is van szüksége az orosz hadseregnek?. A Kuznyecovról azt írta, fölösleges, a Tu-160asokat meg se említette. Monnyuk a Tu-22eseket se.
http://vpk.name/news/170911_perekuem_na_armatu.html
Mint egy másik topikba írtam, az ezekre szánt cirka 10 mrd $t szét kéne csapni 5ezer nagyon magas IQjú nő között, aki hajlandó 5 gyereket szülni. Ez 2milió dolcsi lenne fejenként, és kapnának érte 25ezer okos gyereket. Ebből kb ezer qúúrwa okos lenne. Ezekre lenne igen nagy szükség.
Visszatérve a realitások közé, azonkívül, hogy elmondta az intézet vezetője, hogy szerinte mi nem kell, azt említette-e, hogy mi kell?