Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
az oros hadiipar valódi háborús képességeiről.Miről beszélsz?
Mi lenne a valós ipari képessége AKÁRKINEK a világban, 30 perccel a totális háború kitörése után, ha kitáraztak rá az Oroszok? Az USA akár mit tudna gyártani utána? Szerintem kb. egy százas szeg sem menne nekik könnyedén.az oros hadiipar valódi háborús képességeiről.
Zsirinovszkij nem hulye, csak o a Kreml nem hivatalos szocsove. Vele mondatja ki azt ami egyelore nem eleg PC aztan a valasztol fugg, hogy hivatalos allaspont lesz vagy nem. Ilyen volt amikor Zsirinovszkij felajanlotta a lengyeleknek Kelet-Lengyelorszagot (nyugatukrajnat) de sajnos nem fogadtak el, szoval a Kreml nem hozta szoba hivatalosan.Sztrelkov munkásságát nem ismerem, de csak amit itt olvastam eddig róla szalagcímeket, jól sejtem hogy kb. Zsirinovszkij szinten agresszív háborúpárti nacionalista hülye az is?
az oros hadiipar valódi háborús képességeiről.
"Kissé féloldalas" testvérkém, az az idő már elmúlt, azt azért el ne felejtsd hogy egyenlőre még az USA vásárol hordozórakétákat az oroszoktól, és nem fordítva!!akkormostmajdmegmutatjaanyugatnak?
ez annyit jelent,hogy a nyugat készüljön fel, hogy bakancsot, teherautót, mozdonyt etc etc kell gyártani az orosz hadseregnek? Land Lease reload?
Ha DNR+LNR+Sztrelkov az USA-val vannak, akkor Ukrajna nem lehet az USA-val, tehát Oroszország és Ukrajna nem ellenségek.A fentiek alapján:
Igor Sztrelkov (Dugin) + DNR + most már az LNR is + USA + Izrael egyik oldalon, akik SZU-t akarnak, akár agresszív katonai expanzió árán is,
és Putyin + Plotnyickij a másikon, akik nem akarnak SZU-t, sem háborút, hanem ki akarnak békülni a Nyugattal és Oo. ellenségeivel (EU-val, Ukrajnával, Töröko.-gal, Japánnal).
Paff.
Sz-500-as rendszer akar lenni? Elég jól kiugrik a rakéta, valószínűleg nagy sebességű célpontok ellen akarják alkalmazni.
Nem csak arrol van szo, hogy gyenge az amcsi diplomacia, hanem kenyszerpalyan mozognak, onnan ahol ok voltak csak visszaesni lehet. Igaz hibaznak is, Toroko jo pelda erre, de nem hibaztathatjuk Romat, hogy 1000 ev utan osszeomlik amikor egy Hun Birodalom megszervezi a german torzseket majd majd elobb keletromat kenyszeriti adofizetesre, majd nyugatromat tori meg. (Megha Attila kozben meg is halt, es a Germanok egyedul fejeztek be a legutolso felvonast.) Szoval ez kezdodott most el az USA-nak is, de azert nagyon messze van meg a teljes osszeomlas, szerintem mi mar nem fogjuk megelni, es ugye lesz kozben par fellangolasa is az USA-nak, illetve Oroszo is vethet kisebb hibakat Putyin halala utan, de alapvetoen az USA-nak annyi lesz.
Egyszerűbb volt nekik ha a szovjet katonák millió halnak meg a német birodalom ellen mintha a brit katonák milliói haltak volna meg. Nagyon át se bírtak volna jutni a kontinensre ha nem vérzik ki előtte a német sereg színe java + a fegyverzete. Gyanítom megnyúzták volna Churchillt ha ő is 8 és fél millió katonát veszít csak halottakban ahogy a Szu. Ha jól rémlik a britek még nálunk magyaroknál is kevesebb katonát veszítettek. És hát ők voltak a britek, az Usa utáni legerősebb nyugati birodalom.akkormostmajdmegmutatjaanyugatnak?
..
Ö.....
ez annyit jelent,hogy a nyugat készüljön fel, hogy bakancsot, teherautót, mozdonyt etc etc kell gyártani az orosz hadseregnek? Land Lease reload?
Egyszerűbb volt nekik ha a szovjet katonák millió halnak meg a német birodalom ellen mintha a brit katonák milliói haltak volna meg. Nagyon át se bírtak volna jutni a kontinensre ha nem vérzik ki előtte a német sereg színe java + a fegyverzete. Gyanítom megnyúzták volna Churchillt ha ő is 8 és fél millió katonát veszít csak halottakban ahogy a Szu. Ha jól rémlik a britek még nálunk magyaroknál is kevesebb katonát veszítettek. És hát ők voltak a britek, az Usa utáni legerősebb nyugati birodalom.
Nem pontosan, o inkabb a szadista nepirtasokert lenne felelos, ha nem ok nyertek volna. Drezda csak a jeghegy csucsa.értem, tehát Churchill felelős a szovjet katonai-politikai vezetés balfaxságaiért a világháborúban....
http://www.telegraph.co.uk/news/new...e-30-greatest-conspiracy-theories-part-1.html
Én nem hibáztattam Churchillt, pedig egy beteg állat a szememben az egész kompániájával. Egyszerűen szerencséjük volt hogy a szovjetek teljes erőbedobással kellettek harcolni, mivel náluk az otthonaikban folyt a harc, a britek meg hol is küzdöttek a Wermacht fénykorában? Calaisnál? Utána meg a sivatagban?értem, tehát Churchill felelős a szovjet katonai-politikai vezetés balfaxságaiért a világháborúban....
http://www.telegraph.co.uk/news/new...e-30-greatest-conspiracy-theories-part-1.html
Én nem hibáztattam Churchillt, pedig egy beteg állat a szememben az egész kompániájával. Egyszerűen szerencséjük volt hogy a szovjetek teljes erőbedobással kellettek harcolni, mivel náluk az otthonaikban folyt a harc, a britek meg hol is küzdöttek a Wermacht fénykorában? Calaisnál? Utána meg a sivatagban?
Meg kell dolgoztatni az oroszokat, játsszanak a kis proxyháborúikban, ontsák a gyáraik a tankokat, pakefát, aztán hagy derüljön ki hogy a tank nem fial pénzt és nem is lehet megenni. Hatalmas siker volt a világtörténelem színpadján a SZU bukása, mi az első sorból tapsoltunk mikor legördült a függöny. Egy újrajátszásért mindenki epekedik, igény volna ráMi lenne a valós ipari képessége AKÁRKINEK a világban, 30 perccel a totális háború kitörése után, ha kitáraztak rá az Oroszok? Az USA akár mit tudna gyártani utána? Szerintem kb. egy százas szeg sem menne nekik könnyedén.
Ugye tudod, hogy most nem Oroszorszagban hanem a NATO-ban emelik a kiadasokat.Meg kell dolgoztatni az oroszokat, játsszanak a kis proxyháborúikban ontsák a gyáraik a tankokat pakefát, aztán hagy derüljön ki a tank nem fial pénzt és nem is lehet megenni. Hatalmas siker volt a világtörténelem színpadján a SZU bukása, mi az első sorból tapsoltunk mikor legördült a függöny. Egy újrajátszásért mindenki epekedik, igény volna rá