Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ők azért más ligában játszanak mint mi .200 Pancír????
50 Tor-M2 volt Kapusztyin Jarban200 Pancír????
50 Tor-M2 volt Kapusztyin Jarban
Demokrácia...demokrácia... a CIA volt vezetője a FOX News műsorában csak elmondta, hogy ők a "demokrácia védelmében" avatkoztak bele más országok választásaiba. Amiben ugye ott figyel egy kellemes önellentmondás, miszerint ahol választás van, ott elvben, ilyen-vagy olyan mértékben, de mindenképpen helyi demokrácia van. Ebbe beavatkozni kívülről, az totál mindegy milyen demokrácia jegyében zajlik, bizony netto agresszió... vagyis a demokrácia ellenében hat.
Nem feltétlenül. Már a görögök is arról értekeztek, hogy a demokráciát fel lehet számolni belülről. Ez főleg igaz, ha új demokráciáról van szó. Amikor nyugaton elkezdtek demokráciát játszani, akkor emelkedett hatalomba Hitler vagy Mussolini. Tehát jogosan félnek attól, hogy valaki felszámolja belülről a demokráciát.
A demokráciához demokratikusan gondolkodó nép is kell, hogy magától fennmaradjon. A demokrácia bevezetése önmagában nem hozza létre a demokratikus népet, csak ha valamilyen erő biztosítja, hogy a demokrácia ígyis-úgyis fennmarad, mindaddig amíg a nép beletanul a demokráciába.
...
Jaj, ne gyere már ezzel a hülyeséggel. Akkor ezek szerint ez a jóságos erő az USA politikai/katonai/pénzügyi elitje, aki arról hivatott gondoskodni, hogy igazi demokrácia legyen a célországokban, amíg ott az oktondi nép bele nem tanul a demokráciába. Te ezt le bírod írni röhögés nélkül? Télapóban hiszel?
A demokrácia illúzió. Mint a "jó" és a "gonosz " országok. Érdekek és ellenérdekek vannak csak. Elmèletben a demokrácia és a diktatúra is működhetne jól, mégsem működik egyik sem ahogy kellene.
Talán a hivatásomból jön ez , de én hülyét kapok mikor mindenki megakarja mondani hogy mit kellene csinálni. Vezető csakis 1 lehet (hogy jó vagy alkalmatlan e az más kérdés). Ha mindenki csak okoskodik annak kupleráj lesz a vége.
Nemtudok mondani sikeres diktatúrát De ami demokrácia néven folyik manapság az sem nevezhető sikeresnek. Mint írtam elméletben mindkettő működhetne jól mégsem működik egyik sem. Hogy mi lenne jó? Azt én nem tudom megmondani. Nem vagyok elég okos hozzáMondj egy sikeres katonai diktaturat. Mert hogy amirol te beszelsz az a demokracia hianya.
A demokraciban van eselyed a megujulasra ujrakezdesre mig egy diktaturaban csak annak osszeomlasa eseten nyilik egy rovid ideju lehetoseg ameddig az uj hatalom kiepul a hatalmi csatak lezajlanak.Nemtudok mondani sikeres diktatúrát De ami demokrácia néven folyik manapság az sem nevezhető sikeresnek. Mint írtam elméletben mindkettő működhetne jól mégsem működik egyik sem. Hogy mi lenne jó? Azt én nem tudom megmondani. Nem vagyok elég okos hozzá
A demokrácia nem más, mint a nemzeti erőforrásokhoz adott hozzáférés mértéke! Azoknak érdeke, akik nagymértékben férnének hozzá sajátjukéhoz, vagy másokéhoz, akik jelentős honi és globális lobbicsoportokat tartanak fenn, hogy azok az erőforrásokhoz való hozzáférést elősegítő politikai és civil csoportokat finanszírozzanak és instruáljanak. A demokratikusság a politikai döntéshozatal kívülről történő befolyásolhatóságának a mértéke. A vagyi visszanyal persze, ezt látjuk most az amerikai oroszparában a választások kapcsán, hiszen olyan boszorkányüldözést csinálnak a globális orosz érdekképviseletek ellen, amit nekünk is kellene a sorosista, európéer ügynökségekkel szemben!
Énsem tudom a megoldást. Igazad is van meg nem is. Azt viszont látom mi lett olyan országokkal amikre ráerőltették a demokráciát. De már filozofálunk itt lassan nem akarom összebarmolni a topikot. Különbenis ez mindenkinek egy nyerhetetlen vita lenne. Ha egyszer államfő leszek majd kikérem a véleményedA demokraciban van eselyed a megujulasra ujrakezdesre mig egy diktaturaban csak annak osszeomlasa eseten nyilik egy rovid ideju lehetoseg ameddig az uj hatalom kiepul a hatalmi csatak lezajlanak.
Nem jo a demokracia de sajna nem tudok jobbat. Azonban ha nem tetszik az eppen regnalo part tevekenysege akkor tudsz valasztani masikat. Ha NINCS ILYEN ES UGY GONDOLOD HOGY NAGYOBB TOMEGEK LENNENEK VEVOK A TE ERTEKRENDEDRE AKKOR VAN LEHETOSEGED PARTOT ALAPITANI. mELOS MELOS DE EZ VAN. sEMMI SINCS MAGATOL. vERES GYAKORLAT KONNYU HARC.
A demokrácia nem más, mint a nemzeti erőforrásokhoz adott hozzáférés mértéke! Azoknak érdeke, akik nagymértékben férnének hozzá sajátjukéhoz, vagy másokéhoz, akik jelentős honi és globális lobbicsoportokat tartanak fenn, hogy azok az erőforrásokhoz való hozzáférést elősegítő politikai és civil csoportokat finanszírozzanak és instruáljanak. A demokratikusság a politikai döntéshozatal kívülről történő befolyásolhatóságának a mértéke. A vagyi visszanyal persze, ezt látjuk most az amerikai oroszparában a választások kapcsán, hiszen olyan boszorkányüldözést csinálnak a globális orosz érdekképviseletek ellen, amit nekünk is kellene a sorosista, európéer ügynökségekkel szemben!