Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látod. Aztán csodálkozol, hogy bunkó trollnak tartanak egyesek. Ez a hozzászólásod semmiben nem vitte előre ezt a topicot, ellenben kiválóan rávilágit arra, hogy képtelen vagy tárgyilagos lenni, ha az oroszokról van szó, így én a helyedben nem csodálkoznék, ha valaki ebből joggal arra következtet, hogy legalábbis látens náci vagy. Ha ugyanis nem az oroszok fikázása jönne le ebből, hanem a Szuhojé vagy a Tupoljevé akkor azt mondom rendben van, ez a véleményed azokról a vállalatokról. De mivel te az orosz nép vonatkozásában írtad ezt, ezért a nácizás, ha nem is telitalálat, de közel van az igazsághoz.Kivancsi vagyok hogy az oroszok kivel fognak majd kooperalni a tervezesben gyartasban. Tamiya? Rewel?
Kuznyecov helyett ennek lenne értelme és gyakorlati haszna is.Az oroszok jóváhagyták a PAK-DA bombázó projektet.
A...
Ezt azért elég érdekes egy SZU utódállamai topicban olvasni!
Tehát a 45 évig tartó ellenkező irányú kizsákmányolás esetén: NO PROBLEM.
Majd mikor ki kellett egyenlíteni a számlát, akkor a KGST beli elszámolásokat vettük alapul, és olyan kiválló üzleteket kötöttünk (mást ugyebár nem engedtek), hogy a 1999-es árfolyamon 800M-ért kaptunk 28db Mig29-est. BRAVO!
De én ezt a témát befejeztem itt, mert erősen OFFTopic...
Mondjuk ilyen gyerekes "troll" hozzászolás méltó is ehhez a forumhoz.Afrikai országokban hogyan áll a szociális háló, vagy mondjuk Indiában? Tessék mondani!?
Mondom, hogy fingod sincs, hogy miket írogatsz. Meg főleg, hogy kinek... A Nők Lapja asztrológiáról inkább milagro kollégádat kérdezd meg!
Ignore.
Másikban válaszoltam...Érted te mit jelent az a fogalom, hogy erkölcsi vetület?
A nyugati típusú társadalmak erkölcsi fejlődése mára oda jutott, hogy a közbeszéd és a politika megfelelő mederben tartása mellett az emberek elfogadják, hogy felül kell emelkedni a szemet szemért, fogat fogért elven.
De ha jól értem szerinted, ha a Szovjetunió kizsákmányolt valakit, akkor mindenkinek kötelessége kizsákmányolni a Szovjetuniót alkoltó népek mostani országait (hiszen együtt voltak "a" Szovjetunió)? Vagy csak az oroszokat? És miért pont csak őket?
Taposhatsz te páros csizmatalppal is a BRAVO gombon, attól még láthatóan nem érted, hogy mi a baj azzal amit mondasz.
Az elvtársak mindenképpen rendet akartak csinálni. Mindenképpen találtak volna olyat aki "behívja" őket. Mondjuk az tény, hogy az igazi genyók 56-ban sem az oroszok voltak, hanem a magyarok. Mindkét oldalon. Egyrészt voltak akik direkt provokálták az oroszokat, hogy lőjenek a civilek közé, a másik oldalon meg voltak ballonkabátos civilek akik mondták a ruszki kiskatonának, hová lőjön a civilek irányába.56 az a saját(tudom, "saját") vezetoink Sara is,azok hívták oket 1000el,és utána is azok hisztiztek tobb kivégzésért, erosebb megtorlásért.
1. Finnország egykoron nem létezett, mert vagy a svédek, vagy az oroszok foglalták el. Emlékeim szerint '17 után lettek függetlenek. De, azért igazad van, a kacskakezű megtámadta őket - az ismert eredménnyel. Ér.
2. Kelet Lengyelország lakossága inkább belorusz és ukrán volt. Ennek ellenére igazad van, a németekkel egyeztetve kebelezték be. Ér.
3. Napóleon és az oroszok viszonyán azért még gondolkozz el.... Nem ér
Ez tévedés, elsősorban a kínaiak, másodsorban a ruszkik akartak minél nagyobb megtorlást. Persze a Münnich-féle moszkovita vonalnak valószínűleg nem lett volna ellenére.56 az a saját(tudom, "saját") vezetoink Sara is,azok hívták oket 1000el,és utána is azok hisztiztek tobb kivégzésért, erosebb megtorlásért.
Nem a topik témája és személyes is, de elárulnád, hogy melyik nép fia vagy?
Csak a kíváncsiság miatt...
Szóval???
https://htka.hu/2012/02/02/30-tu-22m3-backfire-ujulhat-meg-2020-ig/
30 TU-22M3 felújítva ahogy fentebb idéztem, új rakéták is lesznek.
http://iho.hu/hir/uj-orosz-nehezbombazo-tervek-amerikaban-is-111228
PAK-DA idén lesz a szűzfelszállása.
https://propeller.hu/technika/1445258-tengeresz-pak-fa-2020-utan
Vitán felül kelleni is fog a most megkezdett szuperhordozóra.
egy új és korszerű fegyverrendszert (mindegy mifélét) kifejleszteni legyártani rendszeresíteni igen költséges dolog, ugyanerről sokat beszélni viszont kifejezetten olcsó
az eredmény viszont - ha csak nem valami háború törne ki - ugyanaz, a polgároknak meg van a biztonságérzetük meg nagyhatalomnak gondolhatják magukat
azt meg hogy kitör-e valamiféle háború és ha igen kivel mikor hol azt meg majd a ruszki vezetés eldönti, mert ki a fene akarna megtámadni egy atomhatalmat
igazuk van
Oké, de hogy fogják így lerohanni kelet Európát és a balti államokat?