Egy valamit figyelmen kívül hagysz - ami történetesen "A LÉNYEG" lenne - és tulajdonképpen ebből levezethető az összes tévedésed is. Ez pedig az, hogy a "progresszív" mozgalmakban az idézőjelbe tett szócska azt jelenti: haladó. Azaz lényegében a megmaradási törvényük értelmében ezek nem vesznek el - hanem átalakulnak ...
Azaz ezek véletlenül sem "időszakos divathülyeség" -ek. A "hippi örület" -nek megvan a mai folytatása mind ahogy az összes múltbeli hasonló dolognak is. Igazából ahogy múlik az idő egyre inkább az "őrület" része domborodik ki. Az meg, hogy ki mit visel az a lőtéri kutyát sem érdekel - tegnap "trapéznadrág meg a nyloning" ma ez holnap akármi. Az "őrület" része viszont nem múlik el - sőt egyre fokozódik ...
A gender résznek ne csak "nézz utána", hanem olvasgass is pár ilyen tudományos művet. Én megtettem. A legnagyobb tudósok munkái kb. olyan szinten, hogy ha én azt a '90 -es évek közepén műszaki iskolában TDK munkaként tettem volna le az asztalra, akkor kib@sztak volna, mint macskát sz@rni ... Nulla tudományosság, akár mondaton belüli önellentmondások, logikátlan és következetlen, igénytelen fosok ... Persze az egész fényét emeli az, hogy jól körbehivatkozzák egymást meg központilag rendkívül erős támogatottsága (itt anyagira is gondolok) van.
OK, nyissunk egy erős feltételezéssel a példa kedvéért. Tegyük fel, hogy a "gender, BLM és LMBTQ" az konkrétan "FSZB aknamunka". Akkor azt mondanám, hogy valami félelmetesen zseniális. A teljes nyugat USA, EU -stól meg összes meghatározó országustól, továbbá összes multinacionális vállalatostul meg a teljes oktatásra rátelepedve stb. stb. Tényleg?
Írsz egy érdekes dolgot: "Valódi társadalmi támogatottság nincs ezek mögött a hülyeségek mögött." (egyébként idáig egyet is értünk) Az érdekes ebben az, hogy ott a fényességes nyugaton mégis nyomják a népre, mintha muszály volna. Fullba tolja a politika, kötelező az oktatásban, nem értesz egyet vele, akkor véged, mint a botnak és tolják rád minden csatornán. Persze hozzánk is dől ez a hülyeség nyugatról, de alapvetően mégiscsak a vajda autoriter "dittatúrája" küzd azért, hogy ez - amennyire lehet - maradjon választható opció mindössze (és ne kötelező legyen). Érdekes - nem? Ott nyugaton nincsen választási lehetőség ...
Azaz ez vastagon "veszélyes betegség" kategória és nem "múló nátha".
Aztán írod most is, hogy "Sokkal nagyobb probléma a népesség kicserőlédése.". Írod, hogy "nő a cigányság részaránya" meg pártunk és államunk hoz a nyakunkra pártízezres nagyságrendben pl. uki melósokat stb. Most azt a részét hagyjuk is, hogy ezeket Te pl. hogy oldanád meg, vagy éppen az olyanokat, hogy tágabb értelemben vett környékünkön messze nálunk a legkisebb a kivándorlás (még Nyugat-EU között sem rossz) vagy éppen nő a fertilitás (ezen belül pont a magyar rész) stb.
A lényeg, hogy mit segítene ezen a "népesség kicserőlédése" dolgon konkrétan, ha pl. "c kérdésen" meg a vendégmunkásokon felül (!!) további mondjuk többmilliós nagyságrendben saját nyelvén is analfabéta, dolgozni nem tudó és nem akaró tömegeket kényszerbetelepítenénk. Természetesen ingyen lakás+rezsi, ingyen EÜ, ingyen minden mellett mondjuk havi többezer Eurós apanázzsal (a ceh -et természetesen a "bőgatyások" -ra terhelve). Akár e mellé tehetjük az arab feliratokat a sztrádán dolgot is amit fel szoktál hozni. Na ez az a kérdésre történő válaszolás az amit pl. Te is kerülni szoktál, mint a pestisest. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez hogyan oldaná meg a "népesség kicserőlédése" dolgot ... Ez tényleg segítene rajtunk? Mit oldana meg? Más részével tényleg ne foglalkozzunk - csak ezzel a "sokkal nagyobb problémával" ...
Az én véleményemet azért melléteszem. Ez valójában konkrétan a mi gyors lecserélődésünket oldaná meg. Persze az "O1G kérdést" is megoldaná - de ahogy írtam ezzel a részével se foglalkozzunk most. Csak a "lecserélődés" részt boncolgassuk ...
Elvont,különben senkit nem érdeklő célokért küzdő csoportocskák mindig voltak,és mindig lesznek.És ellenérdekelt hatalmak mindig is felhasználták őket zavarkeltésre.Lenin is egy ilyen csoportocska vezér volt-csak a káoszban aztán naggyá lett.Némi kis támogatás,helyzetbe hozás,és a többit már elintézi a szenzációhajhász média.Anno a KGBnek külön osztály foglalkozott ilyesmivel.
Orbán ugyan úgy politikai haszonszerzésért (és a politikai hatalom birtoklásával szerezhető anyagi haszonért) nyomja az antibuzi propagandát.Valójában biztos lehetsz benne,hogy nem Szájer volt az egyetlen fullbuzi a bandában,van ott még bőven.(és Szájer nem is csak simán volt buzi,még abban is eléggé deviáns volt.).
Buzik mindig voltak,és lesznek is.De heteróban is van éppen elég deviancia.Én speciel nem csak a Kék Osztriga bárba nem mennék be,de az SM klub korbácsos domináit is kihagyom.Amig ezzel a köz nyugalmát nem zavarják,közbotrányt nem okoznak,magánügyük.Kb mint a nudista strand.Ki nem akar nudizni,ne menjen oda.Ki meg kijön onnan,azt illő módon felöltözve tegye.Pont.Egy politikai haszonszerzés okán buzikra kihegyezett gyermekvédelmi törvényre meg nincs szükség.Gyermekvédelmi törvényre van szükség,az meg van.
Tulajdonképpen szerintem semmiféle extra külön törvényre nincs szükség.Heterókra,homárokra ugyan azok a törvények elegendőek,általánosságban.sem negativ,sem pozotiv diszkriminációra nincs szükség (én spec mindenféle pozitiv diszkriminációt elvből ellenzek.Ami egy kissebbséget pozitivan diszkriminál,az negativ diszkrimináció a többségnek.Legyen csak simán jogegyenlőség,és a valós tehetség,szorgalom,munka,az érdem döntse el az érdemességet)
Megvallom,egyetlen genderszakos dolgozatot sem olvastam el.De az nke hadtudományi doktori dolgozatait szoktam olvasgatni.és van közük bőven olyan,mit simán józan paraszti ésszel bármelyik fórumtag hülyeségnek,sőt,aktuális hatalom seggének a nyalásának tekintene.
A demográfiát most vállasszuk le,mert szerintem annak megoldása egy nehéz dolog lesz.Ha belelendülük,a Vasembertől alighanem arra is kapunk egy külön rovatot.Én személy szerint Hayekkel értek egyet,hogy a jóléti állam a szocializmus melegágya.és a szocializmus társadalmi erózióhoz vezet,minden téren.
A migráncsokat,kik ellen nagy garral tiltakozott,valójában befogadta államunk és pártunk-még többet is mint amit a megvétózott kvóta előirt volna.Én meg tényleges EU előirásként olyan jóléti ellátási kötelezettségről,mint amit a propi mond,nem tudok.Ötletelések ugyan folytak,de tényleges előirások soha nem voltak,és komolyan fel se merültek e tekintetben.Nem is lehetne.Ahoz elöbb az egységes EU minimálbért kellene bevezetni,hisz a legtöbb országban ahoz viszonyitva állapitják meg a segélyeket.
Nyugaton pont ugyanazért kell a bevéndorló (migráns) munkaerő,amit a hazai viszonyokra is irsz-mert nincs elég helyi.Csak nálunk az is benne van,hogy kiengedik az amúgy is fogyó magyart,nem fizetik meg jobban,hogy maradjon,inkább hoznak be occsó ázsiait.És az ázsiai már nem a határon átjáró vendégmunkás,hanem igenis a migráns kategóriája.
Ez különben éngemet kifejezetten emlékeztet arra,mikor Werbóczy szellemében csak saját magukra korlátozva a Magyar Nemzet fogalmát,a jobbágyot,parasztot a nemeztből kizárva,lecserélték a magyar parasztot oláh jobbágyra.Mert az nem lázadt,nem lázadthatott az ellen,hogy kizárják a Magyar Nemzet fogalmábol.És ami régen Trianonhoz vezetett,az most sem fog máshova vinni,a viz mindig lefele folyik.