Francokat. Semmilyen írásos, hivatalos egyezmény nincs közöttük ami katonai szövetségről szólna. Ez csak lada újabb szokásos, barokkos túlzása.Hivatalosan szövetségesek? Valóban?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Francokat. Semmilyen írásos, hivatalos egyezmény nincs közöttük ami katonai szövetségről szólna. Ez csak lada újabb szokásos, barokkos túlzása.Hivatalosan szövetségesek? Valóban?
Nem értem miért vagy ilyen szűkmarkú, fejenként csak 2,5 eurót adunk, meg hasonlót a talibánoknak is.Ezt az 1,2 milliárd eurót én sem értem, hiszen odadják ezt a szabad szemmel is jól látható összeget a föld egyik legkorruptabb államának minden ellenőrzés nélkül....
Boris Johnson-tól lehet, hogy hallhattunk a kárpátaljai magyar kisebbségről véleményt formálni, de az angol haderő az technikailag már csak az amerikai segédhadteste. És ezt maguk az angolok kesergik el.Hallottál valaha is olyan nyilatkozatot BÁRMILYEN amerikai diplomáciai személytől, amiben megemlítette volna a kárpátaljai magyar kissebbség helyzetét???
Boris Johnsontól hallhattál!
De ha már segíteni akar nekik az EU azt miért euróban teszi adna nekik inkább élelmiszert vagy bármi mást akár párnát is ahogy azt Kijev polgármestere Klicsko Németországgal kapcsolatban megjegyezte .......Nem értem miért vagy ilyen szűkmarkú, fejenként csak 2,5 eurót adunk, meg hasonlót a talibánoknak is.
500+700 forintért ilyen műsorra jegyet kapni, nem akármi.
Családilag azért húzósabb a jegyár, meg nem is feltétlenül érdekelne, de most ezt adják csak.
Ilyen dolgok termelését nem szabad fokozni, az élelmiszer termelés megmérgezi a talajt, a textilipar meg károsítja az ózonréteget.De ha már segíteni akar nekik az EU azt miért euróban teszi adna nekik inkább élelmiszert vagy bármi mást akár párnát is ahogy azt Kijev polgármestere Klicsko Németországgal kapcsolatban megjegyezte .......
Bizony ahogy elnézem ezt a cikket ez alapján szerintem még csütörtökig sem húzzák.....Örülj neki! Így lehet, hogy a héten már csütörtökön csődbe megy az orosz állam, nem is kell holnapig várnotok!
Van egy ilyen is.Az amerikaiak erre játszanak. Messze ők a leginnovatívabb gazdasággal rendelkező nagyhatalom. Előbb vagy utóbb lesz valamilyen területen egy technológiai ugrás, és ha ezt az USA lépi meg először, akkor a többiek megint csak utánuk fognak kullogni.
Az egyik lehetséges terület, amit már régóta emlegetnek, a biotechnológia. Pont most volt a hír, hogy disznó szívet ültettek egy emberbe. És ha szinte örökké élhetsz, mert az elhasználódott szerveidet ki lehet cserélni, akkor onnantól kezdve kit érdekel a chip gyártás.
Érdekességképpen: A képen egy amerikai Peacekeeper ICBM látható, ami már 2005 óta nincs rendszerben.És akkor oroszország bemondta a vétót
A Marsra történő ember küldés ma már csak pénz kérdés. A technológia adott hozzá. Csak a dicsőségen kívül nincs sok haszna, ezért egyenlőre senki nem akar száz milliárd dollárokat rákölteni. Nem véletlen, hogy amikor az amerikaiak feljutottak a holdra, a szovjetek lefújták a saját emberes hold programjukat. Másodiknak lenni már nem lett volna elég nagy dicsőség.Van egy ilyen is.
De mi van ha nem?
És pl. nem USA lesz az első a Marson, hanem Kína (én rájuk fogadnék)!
Egyébként ez az örökkön élet földi testemben, vagy valami másban ez a sátánista elit nagy reménye (érthető, mert a Krisztusi üdvtan rájuk - saját elhatározásuk okán - nem vonatkozik). Hihetetlen pénzeket öltek eddig is és ölnek most ebbe a projektbe.
Először (1950-80-as évek) a fagyasztásban (hibernálásban) látták a megoldást, de aztán rájöttek, hogy mi van ha az emlékek elvésznek a folyamat során. De ami rosszabb, mi van ha a hozzájuk hasonló, kapzsi és hataloméhes utódok nem ébresztik fel őket (mert pl. nem hiányzik nekik egy törtető/kapzsi/okoskodó nagypapi/apa, akivel osztozni kell mindenen - és mi van ha azok nem is akarnak osztozkodni, hanem az elsőbbség jogán mindent akarnak?).
Aztán a klónozással felcsillant megint egy remény. De a bibi itt is az volt, hogy a tudatot és emlékeket nem tudták mentei és átültetni a hasonmásba. Enélkül a kreálmány pedig egy számukra közömbös idegen lett volna.
Erre válaszul kezdték erőltetni a transzhumán projektet (a fantasztikus filmek nagy részében ezt már reklámozzák). Ezen belül kutatják az élő biológiai anyag és elektronika (MI, Chip, stb.) összekapcsolásának és együtt dolgozásának lehetőségét (Muski gyerek pont most indít egy ilyen projektet!). Ha ez összejönne, reményt adna ezeknek, hogy a tudatot lementésék és egy tetszőlegesen kiválasztott hordozó alapra feltöltsék. Így a lemetett tudatot belehelyezik egy android testbe, vagy feltöltik a NETRE, ahol önálló létet él, esetleg - ha már megvan a technika a letöltéshez - visszatöltik az új klónba.
Ha azonban nem jönne össze a tudat lementése, akkor a reményt abban látják, hogy ha legalább sikerül megteremteni a kapcsolatot az idegpályák és a gép között, akkor testből az agy marad, a többi részeket lassan vagy egyből lecserélik.
Ha ezt valaki 10 éve olvasta volna, azt írná, hogy scifi. DE látva ezt ami most megy oktatás, kutatás és pénzbefektetés terén ezen elképzelések magvalósítása érdekében, már más véleményen lenne.
Azoktól, akik anno turistáskodtak Budán, itt maradtak 150 évet, és áldásos uralmuk nagyban hozzájárult trianonhoz, azzal, hogy alsó hangon 5 millió lélekkel rövidítette meg nemzetünk?türk testvéreinktől
Nem is fog, a szultán nem hülye, vár a világrengésre, ahol leeshet neki amit szeretne.Csak, hogy tényszerüek legyünk Örményországban nem folytak harcok csak Hegyi Karabahban és azokban az Örmény hadsereg harcolt az Azeriekkel, és egyetlen orosz katona sem vett részt a harcokban.Szíriában szinten nem csapott össze a Török és az Orosz haderő....
Igazából az első képet raktam be, amit engedett a rendszer. Eredetileg egy Topol-Mre gondoltam. De akkor ez az, amikor megkontrázza a vétót az USA.Érdekességképpen: A képen egy amerikai Peacekeeper ICBM látható, ami már 2005 óta nincs rendszerben.
Segítek:Igazából az első képet raktam be, amit engedett a rendszer. Eredetileg egy Topol-Mre gondoltam. De akkor ez az, amikor megkontrázza a vétót az USA.
Lehet én vagyok inkompetens, de hogy lehet beilleszteni a képet? (bocsi az offolásért)
Feleslegesen mondod neki. Nem az a célja, hogy értelmes, konstruktív beszélgetést folytasson bárkivel is.Csak, hogy tényszerüek legyünk Örményországban nem folytak harcok csak Hegyi Karabahban és azokban az Örmény hadsereg harcolt az Azeriekkel, és egyetlen orosz katona sem vett részt a harcokban.Szíriában szinten nem csapott össze a Török és az Orosz haderő....
Had kérdezzem meg, a Krím elfoglalásakot mire válaszoltak?Szerintem, ha a Balti államok hadseregei elkezdenék ágyúval lőni az ottani orosz nemzetiségű lakosságot, akkor oda is felsorakoznának az orosz dandárok. Persze a NATO fejesek nem hülyék annyira, hogy ezt meglépjék. Ukrajna (és Grúzia) nem NATO tagállam. Az Ő fütyikéjükkel lehet a csalánt verni következmények nélkül. Ha netán kitör a balhé, akkor lehet angolosan távozni, kezeiket széttárva, hogy ugyebár sajnos nem segíthetünk, pedig úgy szeretnénk..