Az komoly! Gratulálok hozzá!Már többen jelezték hogy azért a vodkárt bármire IS hajlandóak lennének))
Jahh egy bakelitlemezt is kaptam :

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az komoly! Gratulálok hozzá!Már többen jelezték hogy azért a vodkárt bármire IS hajlandóak lennének))
Jahh egy bakelitlemezt is kaptam :
Most nem olvastam vissza. Volt már?
Ez égés.
"A csendes-óceáni orosz flotta Saposnyikov marsall nevű hajója felszólította az amerikai harci járművet, hogy emelkedjen a felszínre, amely azonban ezt megtagadta. Ezt követően az orosz romboló távozásra kényszerítette az amerikai tengeralattjárót, amely teljes sebességgel elhagyta az orosz területi vizeket."
![]()
Amerikai tengeralattjáró hatolt be az orosz felségvizekre, állítja Moszkva
A Kuril-szigeteknél történt az eset.168.hu
Mondjuk nagyobb haderő volt ezen a felvételen, mint amit valószínűleg egy-egy közép-európai ország fel tud vonultatni összesen.Krím. Hát nem is tudom....
Mintha valami ilyesmiket láttunk a zöld emberek előtt is... bár ott mintha nem voltak Kamov-52-ekHa jól értettem.
Nyizsnyij Novgorod régió. Irány délnyugat.
Vedd azt, hogy a vén fingos csak azt olvashatja fel amit leírnak neki, ezért tolja állandóan ugyanzt mint egy elakdt lemez, Fogalma sincs, hogy mi történik Ukrajnában vagy Oroszországbna. A titkoszolgálatok úgy manipulálnak vele, ahogy csak akarnak.Lássuk, az amerikai kommentár a mai telefonbeszélgetésről:
![]()
Biden Putyinnak: Komoly árat fogtok fizetni
Joe Biden amerikai elnök szombati telefonbeszélgetésük során azt mondta Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, hogy súlyos ára lesz egy esetleges Ukrajna elleni támadásnak - közölte a Fehér Ház.www.portfolio.hu
És az orosz:
![]()
Putyin tetÅfokára hágott amerikai hisztériakeltésnek nevezte az ukrán válságot
Vlagyimir Putyin orosz elnök elutasÃtotta a tetÅfokára hágott amerikai hisztériakeltést Joe Biden amerikai vezetÅvel folytatott szombati telefonbeszélgetésében.www.portfolio.hu
Nem nagyon van átfedés a kettő között.
Ez meg 2018? Mintha már láttuk is...
Csávó oldala egy aranybánya. Érdemes nézegetni.Mintha valami ilyesmiket láttunk a zöld emberek előtt is... bár ott mintha nem voltak Kamov-52-ek
oh.., sorry, benéztem. Kitűzött tweet, nem figyeltem.Ez meg 2018? Mintha már láttuk is...
Ilyenkor ezerrel megy az orosz ellenes imformációs háború...oh.., sorry, benéztem. Kitűzött tweet, nem figyeltem.![]()
Nem, én néztem el.Ilyenkor ezerrel megy az orosz ellenes imformációs háború...
Az elég messze van az Ukrán határtól......Ha jól értettem.
Nyizsnyij Novgorod régió. Irány délnyugat.
De érdemes óvatosan nézni ezeket a videókat mert sokszor rak fel régi videókat is dátum és a földrajzi hely megjelölés nélkül.Csávó oldala egy aranybánya. Érdemes nézegetni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..