Szerintem, nincs itt semmi összerogyasztva. Minden a tervek szerint halad (Anakonda hadművelet). A nyugat csak maga nyugtatására találta ki a villám-hadműveletet, és hogy ebbe belesültek az oroszok. Mikor mondták az oroszok, hogy ők három nap alatt akarják Ukrajnát orosz baráttá tenni? Ez csak a nyugati médiából jön elő, ilyen olyan szökött, leszerelt, kirúgott és főleg meg nem nevezett "magas rangú" orosz forrásra hivatkozva.2. Mindezek ellenére, és mivel a jenkik siránkoznak, hogy kiejtették a magas szintű kémüket az oroszok, pont ezért szerintem van valaki nekik, akinek az információi alapján elég rendesen összerogyasztották a SZu 2.0 prodzsektet már az első nagyobb lépésnél, ez szerintem egy hírszerzési érdem / elhárítási bűn.
Terelés. Reménykedjünk, hogy már nincs sok hátra a medvének!3. Amit látok, hogy az Ukrajnába bevonuló páncélosállomány egy darabján sincs aktív védelem, pedig a technológia már szakállas, valamint, hogy a csoda Sz-szériával és a legújabb generációs légifölény gépekkel nem sikerült totális légifölényt elérniük Ukrajna felett, nos ez elég "érdekes", mondhatni csalódás, és most per pill úgy néz ki csak azért kell a macit félni, hogy nehogy megatomozzon valakit dühében, különben lassan kimúlik az elaggott jószág.
Nem láttuk viszont a sok modern bevagonírozott technikát, mert nem is ott vannak ahol keressük. Teljesen más feladatra vannak azok előkészítve. Amikor pedig már látni fogjuk, akkor, jobb lenne nem látnunk.4. Ugyanakkor egy halom elsővonalas technikát lefotóztak, hogy bevagoníroztak, és elkezdték szállítani őket a háború előtt közvetlenül, de azóta se láttuk viszont őket... kilátás van valami nagyobb maszkirovkára, szerinem teljesen fölösleges találgatni, valószínűleg teljes meglepi lesz, hogy mi jön.
Bagolynak lesz igaza, most megy a nép felhergelése (mint boxolónak, edző üti a fejét a meccs előtt), és amikor eljön a vezetés által megfelelőnek vélt pillanat, hadiállapotot fognak bevezetni. Pár hónap alatt kb. 3-4 millió katona fog kinőni a földből. Valószínű, hogy erre már nyugat is fog lépni (igaz már időben is el lesz késve). És nagy kérdés, hogy mit szólna a tündi-bündi csillámpónis szavazó a hadiállapothoz? Amikor oda a MEKI, a wellnes és a többi jellemerősítő dolog.5. Viszont hiába vannak a katonai események sínen és kézben tartva, a saját lakosság láthatóan nincs, és lehetséges mindez azért, mert Putyin nem akar hivatalos hadiállapotot, ami egyben meg is köti a kezét. Magam részéről arra számítok, hogy valahogy megpróbál nagy honvédő háborút csinálni, amivel a belföldi közvélemény számára vállalható lesz a hadiállapot, és végre lesz alap lezárni a határokat, beindítani a hadigazdaságot. Igazából már két hét késésben vannak, és sok lakos már szavazott a lábával... már nem húzhata sokáig.
Nagyon jól írod. Így néz ki nyugati szemmel. Azzal a szemmel, melyet használ a reményei megerősítése érdekében.6. Legjobb reményeink szerint Putyin elqrta és ennyi volt, Ukrajnába beletörik a bicskája, legjobb esetben pár megyét elcsatol, de ennyire futja a jelenlegi hadseregével. A jelenlegi helyzet így néz ki nyugati szemmel, de ezen nincs mit gondolkodni, mert nincs "helyzet" másrészt szerintem nem lesz ez ilyen egyszerű ...
A terveket csak nagyon kevesen ismerik. Amit látunk az a tervek része, de csak a terelést szolgálják. Sajnos nagyobb tervek vannak a háttérben!7. Egy biztos, nagyon úgy néz ki, hogy semmi sem a tervek szerint megy, Az A és a B tervek besültek, már legalább a C verziónál tartanak. Valami nagyobb dobást csinálnia kell még Oroszországnak ahhoz, hogy jobban lássuk mi lesz az új csapásirány... én úgy látom ahogy szokásos, mindenki eldobhatja a szövegkönyvét, kezdődhet az "improvizáció". a szövetség védelmi állásba vonuljon fel a keleti végeken, ez nem történt meg eddig, illetve csak most kezd. Ez a felállás passzolt volna a korábbi megszokott szovjet tervekhez is. Mivel ez nem teljesült, és amíg ez nem teljesül, lehet az orosz tervek sem léphetnek következő fázisba. (szerintem ez az igazán aggasztó verzió).