Ezzel csak az a baj, h majd elkezdik követelni azokat a dolgokat, amik miatt eljöttek otthonról.A hugom családja francia, német, amerikai. Mind itt élnek. Demokraták és liberálisok, mégse mennek vissza.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezzel csak az a baj, h majd elkezdik követelni azokat a dolgokat, amik miatt eljöttek otthonról.A hugom családja francia, német, amerikai. Mind itt élnek. Demokraták és liberálisok, mégse mennek vissza.
Na halljuk oroszpropagandista, mi a valóság?
Erre a vonatra nem egyszerűen felszállsz, ide beköltözöl!Tessék, tessék!
Felülsz a vonatra, elutazol Vlagyivosztokig és közben nem csinálsz semmit. Epic!
Russian Train Trip 2 on Steam
Journey on a passenger train in Russia. You play as a first-person character, you have to travel by train for 7 days to Vladivostok. Look out the window, listen to the radio, and move around the carriage.store.steampowered.com
Nem tudom, hogy a csajjal lehet-e kezdeni valamit, de DLC akár még ki is jöhet majd a témában ...
A szusi érthetetlenül felülreprezentált Novorosszijában.
2:51 - szusi bár
3:41 - donyecki sajtó
Veszprém ezek szerint Novorosszija része, mert az egyik ilyen kiszállítós étterem az olasz és japán konyhát vegyítve Szusi-Pizza (Su-Pi) néven fut Jó, nem pont UAZ-al, de ugyanolyan kaliberű szakadt Swifttel viszik ki mindig a kajátA szusi érthetetlenül felülreprezentált Novorosszijában.
Adjak tanácsot, hogy mit kezdhetsz a csajjal?Tessék, tessék!
Felülsz a vonatra, elutazol Vlagyivosztokig és közben nem csinálsz semmit. Epic!
Russian Train Trip 2 on Steam
Journey on a passenger train in Russia. You play as a first-person character, you have to travel by train for 7 days to Vladivostok. Look out the window, listen to the radio, and move around the carriage.store.steampowered.com
Nem tudom, hogy a csajjal lehet-e kezdeni valamit, de DLC akár még ki is jöhet majd a témában ...
Erre azt tudnám válaszolni, amit ma olvastam Havas Henrikkel kapcsolatban:Adjak tanácsot, hogy mit kezdhetsz a csajjal?
Amikor már csak a vágyvezérlés maradt nekik, én csak egy kávét kérek.John Bolton nedves álmai Oroszország felosztásáról, stb stb
És rögtön egy elemzés is róla:
John Bolton Declares Total War on Russia
John Bolton will go down in the annals of history as an unparalleled devotee of war and endless escalation.open.substack.com
7 nap vonaton " Havasnéval". Brrrr....Erre azt tudnám válaszolni, amit ma olvastam Havas Henrikkel kapcsolatban:
"Sajnos mióta ismert lettem és már nem Trabanttal vagy Zsigulival járok, azóta befogom a számat. Ez nem mindig volt így. Régi szép idők: tinédzserként hogy gyűlöltem a vén faszokat, akik jobbnál jobb csajokat hurcoltak a Mercedesükben! Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy én is benne ülök egy Mercedesben, igaz, hogy a Havasnéval."
7 nap vonaton " Havasnéval". Brrrr....
Na, elég fake a térkép és a statisztika.Oroszországban több az ukrán menekült, mint Németországban és Lengyelországban együttvéve, 1-2-3 helyezettek a befogadóóországok tekintetében.
Viszont van benne egy jó mondat egy ukrán nőtől:Oroszországban több az ukrán menekült, mint Németországban és Lengyelországban együttvéve, 1-2-3 helyezettek a befogadóóországok tekintetében.