Talán onnan, hogy a Prigozsin akciója ellenére nem tört ki semmiféle lázadás Moszkvában. Márpedig ha lett volna támogatottsága a wagner akciójának, akkor biztosan megkezdődtek volna a lázongások a fővárosban még mielőtt a zenészek odaérnek, de ehelyett semmi sem történt, mindenki végezte a dolgát tovább.Te tévedésben vagy nincs számomra olyan, hogy hivatalból elfogadhatatlan , de érdekelne miből gondolod, hogy a nép pl Moszkvában Putyin vagy bárki mellett áll?Ugyanis szerintem inkább az látszott, hogy az isten adta népet hidegen hagyta, hogy vajon az egyik maffiózónak sikerül-e megpuccsolnia a másik maffiózót....
Ez a maffiózós szöveged meg megint csak alátámasztja a propagandista mivoltodat.
Nekik csak az erősítés érkezéséig kellett volna tartaniuk magukat. Moszkva körül több reptér is van. Órák alatt megérkezhetnek a szükséges fegyverzettel rendelkező egységek, közben a légierő is támadhatta volna a zenészeket. De ne kelljen már ezt magyarázni, könyörgöm! Tényleg, mintha valami laposföld hívővel vitatkoznék...Honnan tudod, hogy egyáltalán tanusítottak volna bármilyen ellenállást pl a Rosgvardia tagjai ha a Wagnernek sikerül áttörnie az Oka vonalát tekintve , hogy semmilyen nehézfegyverzettel nem rendelkeztek (érdekes módon mai hír , hogy sürgősen felszerelik őket nehézfegyverzettel), ami pedig ezt a kijelentésedet illeti...
Érdekes módon ezt a Sztrelkov által emlegetett pánikot senki sem tapasztalta rajta kívül.Egyrészt Sztrelkov Moszkvában él másrészt sokkal jobban ismeri az orosz hadseregben az orosz karhatalomban az orosz vezetésben illetve illetve szombaton a Moszkvában uralkodó viszonyokat mint te vagy én vagy bármelyik átlag béla itt a fórumon , így tehát az a kijelentésed, hogy semmi alapja a szövegelésének (idézett következik Sztrelkovtól)
"Ha a harc folytatódott volna, Wagnernek reális esélye lett volna Moszkva elfoglalására - a városban (és a hatalmi struktúrákban - pánik uralkodott, az elnök például már délután elmenekült), és ha Utkin áttör az Oka mögött, senki sem tudta volna megállítani a főváros felé vezető úton."
szerintem nem állja meg a helyét....
Ezzel a "Sztrelkov jobban képben van, mint te" hülyeséggel meg hagyjál már kérlek! Hányszor írod még le ezt a blődséget? Ő is azt mondja, ami a politikai érdekeinek legjobban megfelel. Pl. egyes magyar politikusok azt terjesztik külföldön, hogy Magyarországon verik a melegeket. De azért mert egy Cseh Katka mondja ezt, még nem lesz igaz! Az a baj, hogy ezt már vagy háromszor elmagyaráztam neked, de te folyton vissza jutsz a "Sztrelkov jobban tudja" részhez.