[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 380
63 157
113
Ezzel csak arra akartam ráerősíteni, hogy valószínű a Kreml által kitalált, felépített karakterről van szó. Az anyja révén zsidó származású orosz, aki az egykori Szovjetúnió értelmiségi gyermeke a messzi Üzbegisztánból.
Így a nagyorosz politikai elitben szalonképes, de lényegében teljesen súlytalan díszbohóc.
 

mindenen kívül

Well-Known Member
2019. szeptember 18.
6 484
18 463
113
Itt csak te égeted magadat.
Ha valakit X éven át elrejtenek a nyilvánosság elől, akkor azt nem túl meglepő módon kevesen ismerik. Putyin lányait pedig évtizedeken át elrejtették a nyilvánosság elől. Egyébként például Koroljov is világhírű lehetett volna a tudása alapján. Mégsem ismerte kb. senki a szovjet határokon kívül mert elrejtették a nyilvánosság elől, csak úgy emlegették, hogy "a Főtervező".

Koroljov faterja párttitkár volt? Vagy inkább a tudása volt a lényeg?
Akkor érzed, miért szar a párhuzam....
:D
És ki égeti magát felesleges okoskodással. ;)
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 248
55 323
113

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 204
36 944
113

Az Állami Duma azt javasolta, hogy terjesszenek egy földterületet minden nagy családnak Oroszországban.

Az LDPR képviselői olyan törvényjavaslattal álltak elő, amely garantálja a földhöz való jogot minden olyan szülő számára, akinek három vagy több gyermeke van
 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 285
13 994
113

Az Állami Duma azt javasolta, hogy terjesszenek egy földterületet minden nagy családnak Oroszországban.

Az LDPR képviselői olyan törvényjavaslattal álltak elő, amely garantálja a földhöz való jogot minden olyan szülő számára, akinek három vagy több gyermeke van

Csakhogy a Putin bolsevista elodjei generációkon át úgy sanyalgatták és diszkriminálták a foldmuveseket, hogy csak kevesen maradtak. Akinek még nincsen valami foldje, az arra csak szarni képes.

------------
Más!
Az egyk orosz elnokjelolt azután, hogy leadta az aláírásokat, azonnal visza is lépet Putin javára:



Lehet hogy el akarta kerulni azt a leégést, amit legutóbb szenvedet ;) :

 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

Jano64

Well-Known Member
2021. március 7.
346
2 016
93
Az amerikai fehér zsaruk szeme szélén könnycsepp jelenik meg ... Esküszöm, direkt lassan bilincselték meg. :)
Érdemes megfigyelni, hogy egyetlen esetben sem térdelnek a nyakra. A hátára térdelnek, leszorítva a vállát, vagy ha többen hajtják végre, egyikük az elfogott fejét a két lába közé szorítja, így nincs fulladás veszély, gondolom azért nem ez volt az elsődleges szempont.
 

kétkedő

Well-Known Member
2021. január 9.
2 973
17 197
113

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 085
82 688
113
2030-ig ennyi utasszállító készül az alábbi típusokból:

1bVXJTGi3Aw.jpg
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 204
36 944
113