Ezt hivják "deformation professionelle- nek, ha mindenhol a bakancsot és ruházatot látod elsőnek!Milyen bakancs van rajtuk?
A gyakorló az kevert azt látom

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt hivják "deformation professionelle- nek, ha mindenhol a bakancsot és ruházatot látod elsőnek!Milyen bakancs van rajtuk?
A gyakorló az kevert azt látom
2018-as cikkből származó fotóBoki, kerlek, ha valami orosz nyelvut raksz be, nekunk, elmaradottaknak ird mar meg mi van benne, mit jelent, mert igy ertelmetlen az egesz. Tanultam valamikor oroszul, de ebbel csak Moszkvat ertem.
u.i. latom mar beraktad a jelenteset, de itt hagyom, mert ezt altalanossagban ertettem, nem csak erre az esetre.
Egy kis dezinfó itt, egy kis dezinfó amott, de ki számolja2018-as cikkből származó fotó
![]()
«Поле битвы — Москва»? По столице прошёл Курбан-Байрам
Корреспондент «КП» побывал на одном из главных мусульманских праздников года [фото, видео]www.msk.kp.ru
Komolyan ezt leírod a hasbaráddal itt meg ott?Egy kis dezinfó itt, egy kis dezinfó amott, de ki számolja![]()
Lehet, hogy néha fasságot írok, de szándékosan nem vezetek félre senkit.Komolyan ezt leírod a hasbaráddal itt meg ott?
Így.fasságot írok, de szándékosan
Valszeg oroszul volt amúgy, csak éppen úgy tört meg a póló, hogy az orosz и az az ukrán і-nek tűnjön. De a témához visszatérve, ha vége lesz a háborúnak és nem lesz nagyobb konfliktus a NATO-Orosz vonalon, akkor bizony az ottani migránsok kérdése fog masszívan problémát jelenteni. Mert ahogy írtam, a kedves közép-ázsiai gastarbeiterek valahogy csak nem akarnak beilleszkedni és néha már a kaukázusiaknak is ki van velük a faszuk. Plusz még mindig kedvencem az, mikor elnyomó oroszoznak, miközben ha Grísa kibaszná az összeset, akkor a gazdaságaik 3 másodpercen belül omlanának összeRáadásul ukránul.
Egy kis dezinfó itt, egy kis dezinfó amott, de ki számolja![]()
Bocsi! Nem akarom Őlordságát kritizálni, de valaki mondja már meg nekem h mi a dezinfó abban, hogy demonstráció céljából kirak egy 2018as képet, és közli, hogy kb ezek miatt van a baj. Mi ebben a dezinfó????Aki nem érti a posztot.... Talán senki.
Migráncsok Moszkvában. Látszik rajtuk az intelektualitás hiánya, helyette az állati ösztönök láthatóak.
" A harc/csata mezeje Moszkva" van írva a pólóra.
Lényegtelen mikori fótó. A mondnivalója a lényeg. Nagyon nagy problémák vannak a migráncsokkal. Minden nap kimüvelnek valamit.2018-as cikkből származó fotó
Lényegtelen mikori fótó. A mondnivalója a lényeg. Nagyon nagy problémák vannak a migráncsokkal. Minden nap kimüvelnek valamit.
Nem a fotókat kell kikeresni mikori, hanem az aktuális migráncsokkal kapcsolatos társadalmi problémákhoz kell hozzászólni.
Így van. Mivel nincs otthon a kandúr cincognak az egerek.Az ukrajnai smo után rá kell haladni a kérdésre,én nem fogadnék a migrikre....
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..