Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Távol áll tőlem a konteók gyártása. Nálunk az egyetemen is beszédtéma ez már egy-két éve.... Azért hoztam most fel, mert egy szempont lehet Oroszország tárgyalási pozícióiban az, ha záros határidőn belül elveszítik fő bevételi forrásaikat. Kíváncsi lennék, hogy az orosz tudomány hogyan látja ezt? Tehát... Semmi konteo, a dolog létező veszély. De mennyire? Erre a kérdésre kértem Boki állásfoglalását.Na végre, egy új világvége-veszély! És természetesen minden eddiginél nagyobb.![]()
1. Soha nem tudjuk meg.Távol áll tőlem a konteók gyártása. Nálunk az egyetemen is beszédtéma ez már egy-két éve.... Azért hoztam most fel, mert egy szempont lehet Oroszország tárgyalási pozícióiban az, ha záros határidőn belül elveszítik fő bevételi forrásaikat. Kíváncsi lennék, hogy az orosz tudomány hogyan látja ezt? Tehát... Semmi konteo, a dolog létező veszély. De mennyire? Erre a kérdésre kértem Boki állásfoglalását.
Szinte fixen valami olyasmi lesz a válasz, hogy akkor:Vlagyimír Putyin ma fog találkozni a bátykával azaz Alexandr Lukasenkóval. A találkozó után tartanak egy sajtótájékoztatót. Ezen a sajtótájékoztatón várható, hogy először hivatalosan ismerteti álláspontját az amerikai-ukrán tüzszüneti megállapodás kapcsán. Figyeljétek a híreket, ma dől el, lesz tüzszünet vagy sem. !![]()
Én a helyükben felkinálnám, hogy életbe léphet egy kezdetben 30 napos mindenre kiterjedő tűzsünet, amennyiben azonnal kiüritik az ukránok a szóban forgó harcok dúlta úgymond oroszajkú megyéket azok eredeti közigazgatási határáig.Mellesleg Oroszország feltételei 2024 júniusa óta ismertek, amely rendezést a 2022-es isztambuli megállapodás alapján kívánja tető alá hozni az aktuális harctéri folyamatok figyelembe vételével"
Pedig Zelenszkijnek mekkora sikere van a zöld hacukával.![]()
Nah ezt most találtam, ezt a ruhát nem szeretném a górén sokat látni.
Addig nyugodtan alszom.
Gyakorlatilag ezt mondta Putyin is 2024 júniusában amit említettem (csak lusta voltam leírniÉn a helyükben felkinálnám, hogy életbe léphet egy kezdetben 30 napos mindenre kiterjedő tűzsünet, amennyiben azonnal kiüritik az ukránok a szóban forgó harcok dúlta úgymond oroszajkú megyéket azok eredeti közigazgatási határáig.
Tudom, egyeseknek ez robotot és nevetős szmájlit érő gondolat, de per pill. egy semmitmondó nyilatkozat orosz oldalról édeskevés lesz. Az újságcikkek és EU-s nyilatkozatok , hogy Oroszország igy meg úgy elutasitja a békét már napokkal ezelőtt megiródtak...
A fene, egy rugóra jár az agyam Putyinéval ezek szerint...Gyakorlatilag ezt mondta Putyin is 2024 júniusában amit említettem (csak lusta voltam leírni), hogy azonnali tűzszünet léphet életbe, amennyiben Kijev kivonja csapatait az említett 4 megye területéről
Még kedden be is raktam a kollektívnak a videót ahol Putyin ezt mondja ...Gyakorlatilag ezt mondta Putyin is 2024 júniusában amit említettem (csak lusta voltam leírni), hogy azonnali tűzszünet léphet életbe, amennyiben Kijev kivonja csapatait az említett 4 megye területéről
Orosz feltételek a tüzszünetre:
VK | VK
vk.com
Ahhh, szputnyikkal oltakoztál?A fene, egy rugóra jár az agyam Putyinéval ezek szerint...![]()
Igen.Ezzel, hogy az oroszok nem fogadták el a tűzszünetet, folytatótni fog Ukrajnak mindennemű támogatása. Ahogy Trumpot ismerhetjük még nőni is nőhet az mérték.
Nem, Ursuláéval...Ahhh, szputnyikkal oltakoztál?![]()
Nyilvánvalóan nem. Ezért jutottam ugyanarra a következtetésre, amire figyelmezteted a "gyengébbeket", köztük engem is.Megéri az oroszoknak ugyanabba a kátyúba bele lépni harmadszor is?!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..