T
Törölt tag
Guest
Nem tudom, hány éves vagy, de anno a Yahoo-ról és az Altavistáról sem gondolta senki, hogy törpe cégek lesznek, ráadásul a google csak nekünk etalon.Ezzel csökken a megbízhatóságuk és erősítik a Yandexet valamint a Binget.
please legközelebb valami figyelmeztető jelzést, majdenm félrenyeltem a kávém...
https://www.similarweb.com/website/yandex.ru
bár megjegyzem, hogy párhuzamos példát kínáljak, sztem egy kereskedő megbízhatósága attól csökken ha az adios melegítő és tsait teszi ki a kirakatba...
ExSZU terület: Yandex
Kína: Baidu
Korea: Naver, Daum
csak, hogy pár példát hozzak. Magyarországon a matávos astalavizsla kidőlése óta nincs helyi kereső, csak a google lokalizált szoláltatása.
Bár a Google részesedéde 77% a híre egyre rosszabb. SEO ide vagy oda csak trükközéssel vagy fizetéssel lehet halandó embernek magasabb rangot szereznie. A fenti cikk is nyíltan kimondja, hogy majd ők megmondják mi legyen a rangsor.
Túl sok mindent tudnak, túl sokat akarnak és túl sokan látják bennük a skynetet. Nem véletlen, hogy a két robot tech cégét is gyorsan eladta, mielőtt még tovább rontják a kétes hírnevüket.