Ahogy a MH-et se.Eddig se azt mondtam, hogy rettegni kell, hanem hogy nincs okunk lenézni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy a MH-et se.Eddig se azt mondtam, hogy rettegni kell, hanem hogy nincs okunk lenézni.
De túlbecsülni se. Fejlődünk szépen de most kezdenek csak beérni a fejlesztések. Ezért emeltem ki azt is a legtöbbhozzászólásbam, hogy jelenlegi helyzetben még hátrányban vagyunk.Ahogy a MH-et se.
És én ezt nem vitattam, de mivel sértve érezted magad, kicsavartad a dolgokat.De túlbecsülni se. Fejlődünk szépen de most kezdenek csak beérni a fejlesztések. Ezért emeltem ki azt is a legtöbbhozzászólásbam, hogy jelenlegi helyzetben még hátrányban vagyunk.
Nem akartam kicsavarni. De remélem többet nem veszünk össze ilyesmin.És én ezt nem vitattam, de mivel sértve érezted magad, kicsavartad a dolgokat.
Krisss, ha meg sokat posztolsz ebben a topikban, Secusnak nyilvanit majd a kemeny mag....Nem akartam kicsavarni. De remélem többet nem veszünk össze ilyesmin.
Béke.
Rendben.Nem akartam kicsavarni. De remélem többet nem veszünk össze ilyesmin.
Béke.
Viszont ebben az esetben nyomja meg az ignore gombot asszonyom, és...Szornyu ez az agymenes, ami csak vagyvezerelt kinyilatkoztatas....
Az, hogy sok forumtarsnak tetszett, az csak Oket minositi es nem a mondandod tartalmat emeli piedesztalra. Sok felesleges lozung puffogtatasa csupan, de ha ez kell nektek, akkor kajaljatok a propagandat 1000-rel....Ha így lenne, valszeg nem tetszeness ennyi fórumtársamnak, mert nem értenének egyet. Ennyi.
Viszont ebben az esetben nyomja meg az ignore gombot asszonyom, és...
Leonidas kérlek állj le.Az, hogy sok forumtarsnak tetszett, az csak Oket minositi es nem a mondandod tartalmat emeli piedesztalra. Sok felesleges lozung puffogtatasa csupan, de ha ez kell nektek, akkor kajaljatok a propagandat 1000-rel....
De tényleg a 0:4 az új 6:3Bezzegbocskorosbozgoria...
Magyarellenes rigmusok miatt szakadt félbe a meccs, amin a Csíkszereda 4-0-ra verte a Steauát | Rangadó
Két nap két mérkőzésen kellett megállítani a játékos xenofób viselkedés miatt.rangado.24.hu
Bezzegbocskorosbozgoria...
Magyarellenes rigmusok miatt szakadt félbe a meccs, amin a Csíkszereda 4-0-ra verte a Steauát | Rangadó
Két nap két mérkőzésen kellett megállítani a játékos xenofób viselkedés miatt.rangado.24.hu
Én ezt nem értem, akkor most Gigi Becali fejbe fogja verni Orbán Viktort?
Páratlan, ahogy kinéz, a környezet körülötte, ahogyan beszél, az egész fantasztikus... "echte" román cigánytempó, klasszikus primitív, elmaradott bocskoros tuskó. Íme, a román elit.Én ezt nem értem, akkor most Gigi Becali fejbe fogja verni Orbán Viktort?
Román milliárdos: Fejbe verem Orbán Viktort, ha tesz valamit
Gigi Becali nem veszi jó néven, hogy erősödnek a székelyföldi csapatok a román fociligában.index.hu
Az üzletember – aki korábban a román és az Európai Parlamentben is képviselő volt – a román első osztályban szereplő fővárosi csapat, az FC Steaua Bucuresti (FCSB) tulajdonosa. Többek közt azt mondta, hogy
Hozzátette, hogy ugyanez igaz akkor is, ha nem a Sepsi OSK, hanem a csíkszeredai csapat erősödik meg a közeljövőben.
- „Nem hagyom a magyarokat, hogy átmenjenek az FCSB-n. Ők soha az életükben nem fognak átmenni egy román csapaton.”
- Amikor Orbán tenni merészel valamit, én fejbe verem. Paff, le a Sepsivel!
úgy mint munkásszállón lakni építőmunkásként nyugaton 40+ évesen... (ismerek ilyet) család nélkül, és nagyon osztani az észt, hogy itthon minden szar, mennyire király már dócsland, mert olcsó a lazac az aldiban a béréhez képest.vagy sokan a jóféle életkörülmények miatt költöznek ki inkább.