<blockquote rel="pepe88">Azért a kurdok is megpróbálnak minél nagyobb szeletet kapni a tortából :-D
Jaish Thowar commander: "Our next goal is 2 get to Ihres to fight ISIS from there. Nusra/Ahrar must leave Mare so they dont stab us in back"
"If regime reaches Ihres before us and refuses to leave, we'll use force. Its a race now to get there before regime"
<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="pepe88">Azért a kurdok is megpróbálnak minél nagyobb szeletet kapni a tortából :-D
Jaish Thowar commander: "Our next goal is 2 get to Ihres to fight ISIS from there. Nusra/Ahrar must leave Mare so they dont stab us in back"
"If regime reaches Ihres before us and refuses to leave, we'll use force. Its a race now to get there before regime"
de ami változhat az változni is fog. Még jó néhány előre nemtervezett dolog fog jönni.<blockquote rel="karpatalja"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="pepe88">Azért a kurdok is megpróbálnak minél nagyobb szeletet kapni a tortából :-D
Nincs ilyen hogy "mérsékelt ellenzék" csak terroristák vannak.
Ezt Vlagyimir Vlagyimirovics mondta és én egyetértek vele.
Én is kezdtem volna lőni.....Pirossal a telepulések már a SAA ellenorzése alatt Latakiában
![]()
Tegnap beraktam azt az ATGM.-es videót a helyszínről. Azon látszik a probléma forrása.Nem maga a település a gond hanem Irdatlan magas hegy van mögötte ami félig körül öleli.Szar pozícióból kell támadni.Ha lesz végső roham az éjszaka várható de egyből a hegyre kell menni az a gond.Szerinted meg lesz ma Kinsabba?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..