[BIZTPOL] Szíriai helyzet

<blockquote rel="boki">Orulnek a terroristák veluk egyutt szatomi.
Ne sírjon a szád, azért még tovább terrorbombázhatják a város lakosságát a ruszki terrorista haverjaid.
</blockquote>

Jelezd, ha te is koztuk leszel , akkor majd szólok Szergejnek....

Kicsit korai mint a magömlése.
Az SAA. állítja hogy vissza van foglalva a tüz akadémia.
Jelenleg állítják ellentámadás zajlik.
Ennek a sikernek az oka a már videon is látható orosz légi beavatkozás kurvamód kazettással szórják a férgeket.

Egyetlen független forrás,se a szír se egy bizonyíték (az előre gyártott térképeken kívül) egyenlőre nincsen arról,hogy áttörtek volna.

Ne sírjon a szád, azért még tovább terrorbombázhatják a város lakosságát a ruszki terrorista haverjaid.
</blockquote>
Már csak az a kérdés csillagom,hogy a te szád mivel van tele és,hogy melyik vagy te a 6 vagy a 9-es.

<blockquote rel="szatomi69">
Két fiúcska között nem mindegy?

</blockquote>
Már csak az a kérdés csillagom,hogy a te szád mivel van tele és,hogy melyik vagy te a 6 vagy a 9-es.

</blockquote>

orosz szeretetcsomag az akadémiára
https://twitter.com/Souria4Syrians/status/761903314455949312

Szíria ott van az Olimpián. Most úszásnál láttam. Előfutam 100 m-es mellúszás 5. lett. Sajna a nevét nem tudtam megjegyezni. :(

CpI9kcMWAAAYrw2.jpg
CpI9kcLWcAACBig.jpg
Szíria ott van az Olimpián. Most úszásnál láttam. Előfutam 100 m-es mellúszás 5. lett. Sajna a nevét nem tudtam megjegyezni. :(

SAA. ellentámadás a kőbányák irányába tehát nyugatnak a placcra tolják a férgeket.Lehet,hogy megtörténik a csoda....

Eközben a szír médiában folyamatos élőadás megy helyszíni bejelentkezésekkel amivel bizonyítják ,hogy tartják a vonalakat és nincs áttörés.

ez a 6 de lehet hogy 9-es volt a mai öngyilok agyhalott
CpL9Cn4UsAAW3tF.jpg

</blockquote>
deir ez-zor katonái te....
CpIj8pSWEAAWlUj.jpg
CpIj9PhW8AAKbYK.jpg
CpIj87nW8AAJJcW.jpg

<blockquote rel="szatomi69">

</blockquote>

Jelezd, ha te is koztuk leszel , akkor majd szólok Szergejnek....</blockquote>
Ne legyél már ilyen gyerekes, tudsz te jobbat is. Csak figyelj Moszkvára.
CnWvngPWEAAsZwb.jpg