Ne sírjon a szád, azért még tovább terrorbombázhatják a város lakosságát a ruszki terrorista haverjaid.<blockquote rel="boki">Orulnek a terroristák veluk egyutt szatomi.
</blockquote>
Isten tartsa meg a jó szokásukat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne sírjon a szád, azért még tovább terrorbombázhatják a város lakosságát a ruszki terrorista haverjaid.<blockquote rel="boki">Orulnek a terroristák veluk egyutt szatomi.
<blockquote rel="jani2">Szíria ott van az Olimpián. Most úszásnál láttam. Előfutam 100 m-es mellúszás 5. lett. Sajna a nevét nem tudtam megjegyezni.
<blockquote rel="gioo">Szerintem nem fogják tudni tartani,lokális anyagcsatába ment át az egész és abban az SAA. alul fog maradni.Rengeteg lehet a féreg pusztulat de úgy tűnik bírják.
Én továbbra sem értem az orosz hozzáállást.Olyan keskeny szakaszra korlátozódik az egész,hogy nekik ezt képesnek kéne lenniük féken tartani.Korábban nem volt gond naponta reptetni a stratégiai erőket meg lődözni a robot rep. tízesével.
Mi tartja őket vissza attól,hogy valami komolyabbat rakjanak a gépekre?Mért kell hagyni,hogy ezek vérszemet kapjanak?Hol vannak a Kamovok a MI-28 asok ilyenkor? Mért nem tizedelik a féreg páncélosokat?
Költő tudom de ez így nem kerek.
Azt olvasom, hogy az oroszok szerint az iszlamisták pár tucat MANPADS-t kaptak az USA tudtával. Emiatt nem lehet 3,5 km alatt repülni.
Az oroszok szerint a Mi-8-at is ilyennel szedték le.
De akkor a Vityebszk-en is van mit hegeszteni, <b>vagy meg kell tanulni kezelni, vagy üzemeltetni.</b> Ez innen már létkérdés, mert a Ka-52-esek önvédelmének is ez a lelke, a Mi-28NM is ezt fogja kapni.
Van nekik amivel 3,5 km-nél magasabbról tudnák ritkítani a férgeket. A csúcshelikoptereik meg nem sokat érnek, ha néhány MANPADS-al a földre tudják kényszeríteni az egészet, a Szu-25-tel ugyanez a helyzet. Persze nem akarnak halott orosz katonákat, de akkor a levegőből kell jobban rákapcsolni, vagy odavinni rendes tüzérséget és megszórni 40 km-ről a terroristákat. S akkor védje a tüzérséget a helikopter távol a harcoktól.Azt olvasom, hogy az oroszok szerint az iszlamisták pár tucat MANPADS-t kaptak az USA tudtával. Emiatt nem lehet 3,5 km alatt repülni.
Az oroszok szerint a Mi-8-at is ilyennel szedték le.
Most éles helyzetben miért nem merik tesztelni a cuccokat?
Itt kiderül mit tudnak valójában.Itt még nem olyan fájdalmas a kudarc...
Sok mindent nem tudunk, de furcsa, hogy 2 napja alábbhagyott a légi tevékenység. Helik eltüntek. Bombázás ritkult.
Nem értem miért jó egy nehéz helyzetet kijavítani, mint az egyszerűbbet tartani?
Ha meg olyan rossz a helyzet vonuljanak vissza a még megtartott területekre. A libelárisok úgy is egymás ellenfordulnak magukba.