<blockquote rel="meister"><blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="bat77">Most éles helyzetben miért nem merik tesztelni a cuccokat?
Itt kiderül mit tudnak valójában.Itt még nem olyan fájdalmas a kudarc...
Sok mindent nem tudunk, de furcsa, hogy 2 napja alábbhagyott a légi tevékenység. Helik eltüntek. Bombázás ritkult.
Nem értem miért jó egy nehéz helyzetet kijavítani, mint az egyszerűbbet tartani?
Ha meg olyan rossz a helyzet vonuljanak vissza a még megtartott területekre. A libelárisok úgy is egymás ellenfordulnak magukba.
Valszeg a rohadék szaúdiak egy csomó (USA-eredetű) MANPADS cuccot átpasszoltak a "felkelőknek" és az oroszok nem akarnak túl sok kockázatot vállalni... Már ott sem kommunista-diktatúra van, szóval a nép hangulatát is figyelembe kell venni.</blockquote>
Ezért nem reptetnék max a heliket. Ha nagyon akarnák támogatni Asszadékat, menne éjjel nappal a Tu-22, Tu-160, Szu-24/30/35 plusz tüzérség, kaliber, minden. Nekem úgy tűnik, akarat nincs valamiért. </blockquote>
vagy penz a bevetesekre. azert egy tu-160as repulesi oraja - habar olcso a kero - meg mindig egy kistelepules eves koltsegvetesevel osszevetheto. az uj fegyverrendszereket mar kiprobaltak, a szakiknak is kell a ht, ebbol meg kovetkezik, hogy az aszadckij obizjankak a sor legvegere kerultek...
</blockquote>
Már vártam ezt is, hogy nincs pénz repülni. Tegnap az Aviadartson akkorát repkedtek, Oroszország közepén, hogy öröm volt nézni. REPÜLT ott minden, szórták az infracsapdákat, PR Bombázás is volt. Pont miközben néztem, azon gondolkoztam, vajon mi lehet a HÁTTÉRBEN, hogy miközben nézegettem az infókat a szír helyzetről, hogy nem ott csinálják ugyan ezt, ekkora elánnal, mert pénz ezek szerint HA akarják, még van keróra, meg infracsapdára, bombára. Tartom hogy az AKARAT hiányzik, urak, vagy háttérmegállapodás az USA-val, vagy Irán-Asszad-RUS alkudozás. Esetleg kezdenek tényleg lecimborálni a törökökkel, a tököm tudja. Ez a fosunk a 3-4km ig fellőni képes "tucat számra az USA jóváhagyásával megjelent Manpads miatt" meg a "nincs rá pénz", ez ezer sebből vérzik, mindkettő.</blockquote> gyakorlatra van, a sziriaiak tamogatasara nincsen keret. putoka megmondta, ennyi penz van, ennyit tudnak kolteni. az, hogy te egy zart keretosszegu gyakorlatot allitsz szembe egy full megpakolt, tobb ezer kilometeres harci bevetes nyilt koltsegevel, sokmindent elarul a logikadrol. az meg, hogy par 10 rubeles faklyakat elfustolnek, latszik, hogy mennyire akarnak tobb tizezer rubeles bombakat dodbni par kecskekaffantora. elarulom, nemigazan.