<blockquote rel="blogen"><blockquote rel="panoz">Mitől jobbak az oroszok mint a NATO, hogy még mindig páran, de egyre kevesebben az ő védelmüket keresnék a NATO helyett?
Ami itt fel lett sorolva az oroszok védelmében az Aleppoi kudarc miatt, az a szöges ellentéte annak ami egy szövetségestől várna az ember főleg hazánk esetében.
Igen, akkor erre még ki se tértünk, hogy ha Oroszország olyan szövetséges, amilyen szövetségese Aszadnak, akkor inkább az ellenségeink, mert azok szándékaiban mindvégig megbízhatunk!</blockquote>
Ez volt a nap, vagy a hónap legnagyobb ökörsége. Ellenségednek akarod Oroszországot? Kérdezz meg pár grúz tisztet, hogy jó ötlet volt-e. Úgy, hogy tudták a szándékaikat, ami a grúz hadsereg gyors elpicsázása volt.
</blockquote>
Most milyen molinót tartasz a kezedben? Hamis egy baba vagy te...
Igazad van, nem tudok hozzátenni semmit szíriával kapcsolatosan, mert vagyok annyira elfoglalt vagy lusta, hogy abból táplálkozzam, ami itt elém kerül. De igen elgondolkodtatnak a hozzászólások... Én korábban megmosolyogtam magamban, amikor szatomi vagy ulippo vagy éppen panoz arról írt, hogy itt mindenkit kinéznek, aki nem feltétlen oroszpárti egy-egy aktuális szituáció kapcsán. most a saját bőrőmőn érzem ugyanezt, bár nem tudok azonosulni az előbb megnevezett nicknevekkel sem. Milyen a mai molinóm, erre azt válaszolom, semmilyen, visszavonultan élek vidéken, nem politizálok, azokhoz próbálok lojális lenni, akiket ismerek a környezetemben. Ők pedig csak túlélni szeretnének a mai magyar viszonyok között is... Én és az ismerőseim, kritikával illetik a mai magyar hatalmat, nem bíznak a nyugatban, usa-ban, de az oroszokban sem. Én arra gondoltam korábban, hogy az oroszok vihetnek friss és új, nézőpontot a világpolitikába, de az ukrajnai és a szíriai események kapcsán csalódtam. Úgy látom, nagyobb a szájkarate, mint a valós, értékelhető tevékenység...és a haditechnikai lehetőségek sem feltétlen azok, amikkel a promó videókban lehet találkozni...
Ami viszont tényleg megdöbbent, az a HTKA fórumain eluralkodó le nem tagadható frltétlen ruszofil irányvonal. Itt Putyin az isten és aki kritikus az oroszokkal szemben az meg van köpködve. Úgy érzem a fórumozók egy kalap alatt kezelnek szatomival,, pedig ezt nem kéne. Sót el kellene azon gondolkodni, hogy egy magyar fórumon, magyar embereknek a vélemény nyilvánítását miért kell automatikusan fikázni, ha az nem áll be a fórum fő sodorvonalába. Könyörgöm, Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy mindenki ellenség, aki egy kicsit is kritikus és nem elvakult?? Nem oroszok, hanem elsősorban magyarok vagyunk, saját érdekekkel és ezen a szemüvegen lehetne (nem kellene!!!) nézni a világot... Legalábbis szerintem... és itt nem szeretném az aktuálpolitikát bekavarni, hanem az előbb leírtakat általánosságban gondoltam....
Tudjátok néhány hete Nagykanizsán találkoztam 3 migráns arabbal egy olyan járdán, ahol szűken négy ember elfér. Én félrehúzódtam, Ők ügyet sem vetettek rám, hanem egy nagyot taszítottak rajtam....Az, hogy abban az országban, ahol majd 50 éve élek (és adót is fizetek) ez előfordulhat velem, korábban nem gondoltam volna... Nagyon nem tetszenek nekem azóta...
Az előzőeket csak azért írtam le, hogy egy-két dolgot tudj meg rólam. Persze érdekelne miért gondolod, hogy hamis baba vagyok....</blockquote>
Veled sztem az ég egy adta világon semmi probléma sincs, sőt. Ilyen józan véleményre lenne szükség többre ezen a fórumon IS. Meg arra, hogy összetartó nép legyünk...