Blogen Ennyi hülyeséget már régen olvastam. Te helyből vagy ennyire, vagy nekifutásból.
Én nem sokkal ezelőtt konkrét dolgokat írtam, főleg az aleppói fiaskó és nem vereség okairól. Azt, hogy Te nem olvastad ezek szerint el, vagy értelmezni sem tudod, az a Te bajod. Nem az oroszok háborúznak minden eszközzel hanem a szírek, Te nagyon Te. Ők annyit tesznek hozzá, amennyit akarnak. Azzal vagyunk tisztában, hogy mit tudnának bevetni, vagy mit nem, de ezt ne keverd a képességgel. Hogy én kézzel váglak állon, vagy lábbal rúglak tökön, teljesen mindegy, ha kifekszel tőle, maximum nem leszek gáláns. Na ilyen a buta és okos bomba közötti különbség. De most komolyan. Azt gondolod, hogy az oroszok nem tudnák akár 1-2 óra alatt porig rombolni a férgeket az utolsó emberig, ha parancsot kapnának rá, akár honi területről, atom nélkül?
Milyen vereségről beszélsz? Itt egyenlőre senki sem áll vesztésre, vagy nyerésre. Vagy ha így értelmezed, akkor az USA is megbukott, vereséget szenvedett, amikor az irakiak elfutottak, mindent maguk után hagyva.
De mondok én valamit. Maradj, csak abban a hitben, hogy az oroszok bénák, semmire sem jók, tele vannak hiányossággal. Amikor nem cseszték szét a törököket akkor is jó páran, talán Te is azt hangoztatták, hogy töketlenek. Most meg nagy hallgatás.
De én most már befejezem, győzködjön Téged a hullarabló.