Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ja, ugy tunik, egy izil nevu kat. szovivo is ellentmond a delutani kommunikeknek, es a gyalogok is onallosodnak a kerdesben. igy viszont egyreszt megbizhatatlan szovetsegesek lesznek amerikai reszrol, emiatt akar ki is vonhatjak a sofjaikat melloluk, ezzel pedig magukra szabadithatjak a szir-orosz legierot haszake utan. nos, az ontudatnak mindig is draga arfolyama volt, foleg a kozel-keleten. a sziriai kurdoknak, a rojavanak igy hamar vege lesz, ha nem tuszkoljak vissza az onbecsulesuket a kecske seggebe.Hát én erre kíváncsi leszek nem úgy fest,hogy az SDF. benyeli ezt csak úgy.Masszív ellentámadásba kezdtek.
Amennyire én nézem a kurd oldalakon hatalmas a felháborodás hallani nem akarnak arról,hogy kivonulnak csak úgy (nem a vezetők nyilatkozataira gondolok)
sdf. elképzelés a történtekre:
</blockquote><blockquote rel="gioo">sebesült amcsi "önkéntes" feltehetően Haszakah
<blockquote>18+ képeket ne pászísatok be, csak a linket másoljátok be. A kép főlé meg írjátok ki, hogy 18+ tartalom, hogy csak az nézhesse meg aki arra kíváncsi.
-Mack-
Most akkor megkérték az ypg-t, hogy vissza az Eufrátesz mögé, mert dádá. Erre felveszik a harcot Török hadsereg egységei ellen? Vagy ott az sdf nem ők? Sirian defend dorces. Ez ott egyenlő a kurdokkal?
Nekem ez már magas.
sdf=syrian democratic forces
amugy: azt irjak, eddig 100 orosz halt meg sziriaban. bar zsoldoskent irjak oket, szerintem sorozottak is vannak koztuk, sot...
slon.ru/posts/72494
Köszönöm szépen
-Mack-
Most minden közvetlen vagy közvetett amerikai támogatott egymást lövi....Most akkor megkérték az ypg-t, hogy vissza az Eufrátesz mögé, mert dádá. Erre felveszik a harcot Török hadsereg egységei ellen? Vagy ott az sdf nem ők? Sirian defend dorces. Ez ott egyenlő a kurdokkal?
Nekem ez már magas.
Erdogan részéről sokszorVolt már ilyesmire példa, hogy törökországi városokat érjen támadás?