Kétlem, azért annak lenne hírverése a mainsztrím médiában is.
Én is így gondolom, csak lehet, hogy valakinek van itt valami infója arról, hogy jelenleg hol lehet az a kínai hordozó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kétlem, azért annak lenne hírverése a mainsztrím médiában is.
Mack lehet tudja hol van, a hir meg sztem netto bullshit, ami a kinai hordozot illeti.Én is így gondolom, csak lehet, hogy valakinek van itt valami infója arról, hogy jelenleg hol lehet az a kínai hordozó.
Az a nyomás eddig nem volt elég nagy ahoz, hogy a hülyeségeit végbevigye.A német és EU.-s nagyvállalatok komoly nyomást gyakorolnak a kormányaikra.Nem akarnak további profit kiesést egy mondvacsinált cirkusz miatt.Amit ráadásul az USA. erőltet az EU.-ra. Az az USA. amelyik a vállalatait most készül rá uszítani európára.Az egész ukrán és közel kelti balhé egyik lényege,hogy ne találjon egymásra az orosz és nyug. európai ipar és kereskedelem (mint ahogy az működött a cári időkben).Ha ez megtörténne az megakadályozná az Amerikai gazdaság térnyerését.
M
Mack lehet tudja hol van, a hir meg sztem netto bullshit, ami a kinai hordozot illeti.
Nálam megy, igaz rohadt lassú, orosz és nem tudom hogyan keressem.
Tessék , most is szétb.-ta a Modzillát. Más is szokott így járni ? Ez nooormális ?
Ehhez kapcsolódva....Julija Latinyina orosz ellenzéki újságíró az ellenzéki Novaja Gazetában jelentetett meg érdekes cikket az Aleppó ostroma körüli médiakampányról.
http://www.oroszvilag.hu/?t1=sajtoszemle&hid=6196
Az USA. által szponzorált széplelkűek folyamatosan lövik a korridorokat.
Szinte a 0-val egyenlő a kifelé igyekvő civil lakosság.
A buszok várakoznak de nincs jelentkező.
Ma Lavrov felhívta Kerryt ,hogy most mégis mit kéne még tenni,mert szemmel láthatóan vagy túszként használják a demokratikusak a civileket vagy nincsenek civilek vagy de ami a leg valószínűbb,hogy mégiscsak terroristák vannak oda bent.
Putyin adott még 24 órát.
Lát valaki egy darab felnőtt nőt is a képeken? Naná,hogy nem szélsőséges tetvek ezek mind nem demokratikus ellenzék.Ehhez kapcsolódva....
"Mérsékelt" tuntetés K-Aleppoban